Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Μόνη ελπίδα οι Έλληνες

Η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύπλευρη κρίση. Κρίση θεσμών και αξιών. Κρίση οικονομική. Κρίση ηθική. Κρίση εμπιστοσύνης. Κρίση που φέρει την υπογραφή όλων των τελευταίων κυβερνήσεων της χώρας. Κρίση για την οποία σήμερα φέρει προσωπική ευθύνη ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε προσωπικό και πολιτικό αδιέξοδο. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να οδηγήσει και τη χώρα σε αδιέξοδο. Στις Δημοκρατίες άλλωστε δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Σήμερα έχει έλθει η ώρα να φωνάξουμε με θάρρος τα όσα κατ’ ιδίαν συζητάμε. Αρκετά με τις σιωπηλές πλειοψηφίες! Αρκετά με τις διεφθαρμένες κλειστές ομάδες εξουσίας! Ήλθε η ώρα να βρούμε πρώτοι εμείς την τόλμη να απομονώσουμε όλα εκείνα τα νοσηρά στοιχεία που παρεισέφρησαν στους κυβερνητικούς θώκους και αλώνουν καθημερινά με τις συμπεριφορές τους τον δημιουργικό και παραγωγικό χώρο της κεντροδεξιάς. Εμείς, που είχαμε την τόλμη να κατονομάσουμε συγκεκριμένα εκείνους που μπήκαν στην πολιτική όχι γιατί πίστεψαν στις ιδέες και το όραμα της παράταξης αλλά για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη. Εμείς, που είχαμε το θάρρος να προτείνουμε κριτήρια αποτελεσματικότητας κυβερνητικού έργου, προκειμένου οι πολίτες να αποφασίζουν βάσει στοιχείων και όχι καλών ή κακών δημοσίων σχέσεων του εκάστοτε πολιτικού με καλοπληρωμένα παπαγαλάκια των μίντια. Εμείς, που προτιμήσαμε να αποδειχτούμε αληθινοί, έστω κι αν προσωρινά ενοχλήσαμε τις αυλές, τις κλίκες και τις παρέες.

Πριν από πέντε χρόνια, ο Κώστας Καραμανλής ενέπνευσε στον τόπο την ελπίδα και ο Έλληνας άρχιζε να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Έκτοτε, τα συνθήματα παρέμειναν ως τέτοια και η απογοήτευση διάχυτη διαβρώνει τις πλέον παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Η σημαία κατά της διαφθοράς γρήγορα υπεστάλη. Η επανίδρυση του κράτους έμεινε κενό γράμμα. Οι μεταρρυθμίσεις άργησαν χαρακτηριστικά. Η καθημερινότητα του Έλληνα από ημέρα σε ημέρα γινόταν ακόμη πιο δύσκολη. Η οικονομία δεν αποτίναξε ποτέ τις χρόνιες στρεβλώσεις της.

Με τη σημερινή του πράξη ο πρωθυπουργός αποκαλύπτεται ως συνένοχος. Συνένοχος στη διαφθορά. Συνένοχος στην ανικανότητα. Συνένοχος στην αναποτελεσματικότητα. Με τη σημερινή του πράξη ο πρωθυπουργός πήρε θέση. Ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, διάλεξε τη διαφθορά από τη διαφάνεια. Επέλεξε το νοσηρό δρόμο της συγκάλυψης από το «όλα στο φως». Ένας πρωθυπουργός σε ομηρία και εγκλωβισμένος σε προσωπικά αδιέξοδα είναι επικίνδυνος για τη χώρα.

Είμαι ωστόσο απόλυτα βέβαιος ότι η βάση του κόμματος, ο ουσιαστικός του πυρήνας συνεχίζει να είναι υγιής, να θυμάται τις δεσμεύσεις, να μένει σταθερός στις αξίες και τις ιδέες που υποσχεθήκαμε να υπηρετήσουμε. Δεν αποκοπήκαμε εμείς από αυτά που ονειρευτήκαμε, πιστέψαμε και αγωνιστήκαμε. Η σημερινή ηγεσία είναι εκείνη που παρέκκλινε και πρόδωσε αυτές τις αξίες.

Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλους κληρονόμους και πρίγκιπες της πολιτικής. Οι πολίτες θέλουν καθαρές θέσεις και όχι να ψάχνουν να τις ανακαλύψουν στους χειμαρρώδεις λόγους του νεολαικισμού ένθεν κακείθεν. Οι πολίτες θέλουν αλλαγές στη ζωή τους και όχι μεγαλόπνοα συνθήματα που η μόνη αλλαγή που θα εξασφαλίσουν είναι η παχυλή και πλούσια ζωή των διαφόρων κομματικοδίαιτων του δημόσιου βίου. Οι πολίτες δεν θέλουν άλλα διλήμματα: δεξιά ή αριστερά. Η μόνη επιλογή είναι μπροστά ή πίσω.
Σε αυτό το κομβικό σημείο για τη χώρα «δεν υπάρχουν αδιέξοδα». Καμία κομματική σφραγίδα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις αγωνίες των πολιτών. Κανένα σκοτεινό σχέδιο δεν υπάρχει πίσω από την εμμονή κάποιων από εμάς να λέμε την αλήθεια άφοβα και χωρίς να υπολογίζουμε προσωπικά κόστη. Καμία σκοτεινή συνωμοσία δεν εξυφαίνεται εις βάρος της χώρας.

Το χρέος μας είναι τεράστιο. Και το γνωρίζουμε όλοι εμείς που γινόμαστε αποδέκτες της αγωνίας του έλληνα πολίτη στην καθημερινή επαφή μας μαζί του. Ο Ελληνικός λαός δεν χρειάζεται ανθρώπους που αποφασίζουν γι αυτόν χωρίς αυτόν πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν χρειάζεται ανθρώπους που απαξιώνουν τις διαδικασίες της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού. Από το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» (για να θυμηθούμε τις κατηγορίες που εξαπολύαμε τότε) καταλήξαμε στο «σύστημα Καραμανλή» με τους κουμπάρους και τους υπερέμπιστους Υπουργούς . Η ανεξαρτησία από το σάπιο αυτό σύστημα εξουσίας είναι πλέον μονόδρομος. Πρέπει εμείς να πείσουμε με την ηχηρή μας παρέμβαση ότι μια άλλη πολιτική είναι εφικτή και ότι αυτή η άλλη πολιτική μπορεί να ανατρέψει την κρίση που ενέσκηψε στη χώρα με αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού.

Το χρέος μας είναι τεράστιο. Η επιστροφή στην γνωστή πασοκική πολιτεία δεν είναι λύση. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης, αλλά φορέας του παλιού, του αναποτελεσματικού και του διεφθαρμένου. Ο λαϊκισμός δεν έχει θέση στο μέλλον.

Η κεντροδεξιά πρέπει να ξαναβρεί τις χαμένες της ρίζες. Ο μεσαίος χώρος πρέπει να ανακαλύψει και πάλι τρόπο να εκφρασθεί. Οι νηφάλιοι πολίτες πρέπει να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους και να οδηγήσουν τη χώρα μπροστά.

Αντί λοιπόν να αναρωτιούνται διάφοροι εντεταλμένοι της ενημέρωσης «ποιος κρύβεται πίσω από τον Τατούλη» , ας αναρωτηθούν καλύτερα «Γιατί κ. Καραμανλή παραδίδετε την εξουσία;» Ας διοχετεύσουν εκεί τη μεγάλη τους (καλοπληρωμένη) φαντασία προκειμένου να ανακαλύψουν ξένους δακτύλους και ξένα κέντρα. Αν υπάρχουν Εφιάλτες τότε εκείνοι κατοικούν στην αντίπερα όχθη. Οι επικοινωνισμοί τελείωσαν. Αρχίζει η πραγματική πολιτική.

493 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 493   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

"Φίλε Καρακατσόπουλε" το blog του κ. Τατούλη είναι πολιτικό.Επίσης ο κ. Τατούλης έχει ήθος και πολιτική αξία τα οποία δεν αμφισβητούνται ακόμη και από άτομα του δικού σου επιπέδου.Εσύ πως ξέφυγες? Μήπως εσύ είσαι ο ηλίθιος και π...?
Έχεις ιδέα πως ο κ.Τατούλης εκλέγεται σε μια δύσκολη περιφέρεια με 25.000 ψήφους? Οι ψήφοι είναι πρωπικοί και όχι της ΝΔ.
Καημένο κομματόσκυλο...

Παρρησία είπε...

Peter,

look at the bright side: τώρα θα έχεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με το blog

Φιλάκια
Παρρησία
http://parrisia.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο συγχαρητήρια!
Πρώτο σμπάρο ο Ζαχόπουλος..
Δεύτερο σμπάρο η Μ.Ζαχαρέα...
Τρίτο σμπάρο ο Βουλγαράκης....
Τέταρτο σμπάρο ο Ρουσοπουλος.....
Πέμπτο σμπάρο ο πισωγλέντης(ορολογία του Καρακατσόπουλου).......
Μήπωε ξέχασα κάποιον?
Είσαι πραγματι πολύ εύστοχος λόγω και έργω.
Σε παραδέχομαι!

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο Τατούλη ακόμα και άν έχεις σκοπό να παραιτηθείς απο βουλευτής κάτσε λίγο καιρό ανεξάρτητος έτσι για να τους σπάσεις τα νεύρα και μόνο.
Οι άνθρωποι είναι για πολλά Νόμπελ ηλιθιότητας.

Ανώνυμος είπε...

TOULAXISTON DEN APODIXTIKES TZAMPA MAGAS SAN TO MANOLI AS POYME.EXEIS TO THAROS TIS GNOMIS SOU.SE SYGHERO KAI SOY EYXOME KALI EPITIXIA SE OTI APOFASISIS.OSO GIA TOYS KARA..GIOZIDES POY GRAFOYN PIO PANO,AS TOYS XERETE I N.D
GIANITOS...

Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος είπε...

Έγραψες:
κύριε Καρακατσόπουλε ,αν πρέπει να σας πω κύριο,ακόμα και αν δεν συμφωνειτε με την κίνηση Τατούλη δεν έπρεπε να δείξετε αυτό το χαμηλό επίπεδο...και μόνο οι κουβέντες σου δείχνουν πόσο ανύπαρκτος είσαι σαν άνθρωπος....μάθε πρώτα να μιλάς σαν άνθρωπος και μετά ξαναπόσταρε γιατί δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε τον οχετο σου οκ?ως εδώ!
Φένετει λοιπόν από το επίπεδο ανωνυμίας σου το ποιός είναι ανύπαρκτος και ποιός έχει χαμηλό επίπεδο
ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ !!!!
Και όσον αφορά τον οχετό ναι τον βγάζω με το δικαίωμα που μου εκχωρεί η ενασχόληση μου με τα τα πολιτικά δρώμενα από το 1983 ως ενεργό μέλος επιτροπών και οργανώσεων.
Όποτε δεν επιτρέπω σε κανένα ανώνυμο υποκείμενο να με σχολιάζει
'Οσο για τον προδότη(δεν του αξίζει κανένας άλλος τίτλος) Τάτούλη αν έιχε δείγμα χαρακτιρηστικού ανδρος (γιά όσουν δεν κατανοούν το περιέχόμενο των ανρικών παντελονιών) άς παρετηθεί πρώτα ως οφείλει στην παράταξη που τον μετετρεψε από τίποτα σε κάτι και μετά ας πει ότι ανοησία θέλει.
Αλλά ποιός ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΗΤΗΣ όπως ο πλήρως αποτυχημένος σε όλα τα επίπεδα έχει το σθένος να αφήσει το μόνο πράγμα που τον αφήνει να είναι καταχραστει την δημοσιότητα

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ύπηρχαν στην Βουλή 300 σαν και εσένα. Είσαι λαμπρό παράδειγμα.
Δεν θέλω 300 στρατιωτάκια στην Βουλή να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ενός.
Θέλω 300 ανεξάρτητους ΤΑΤΟΥΛΗΔΕΣ να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του λαού!!!
Χρήστος.Τ.

Ανώνυμος είπε...

Οπςςς
Και αυτός αριστερός ήταν στο παρελθόν?
αχαχαχαχχαα
α ρε Δαμανάκη...χάραξες δρόμο σε όλους τους κατα φαντασίαν αριστερούς
αχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη
Εκφράζατε και συνεχίζετε να εκφράζετε πολλούς από αυτούς που ψήφισαν ΝΔ. Αυτούς που είναι απογοητευμένοι από την Κυβέρνηση, ιδίως στον πόλεμο κατά της διαφθοράς, με τη σημαία του οποίου πήρε τις εκλογές.

Πολλοί από αυτούς που ιδεολογικά ανήκουμε στο χώρο της ΝΔ, βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι σ' ένα αδιέξοδο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι τόσο απ' την εικόνα όσο και την διακυβέρηνηση της ΝΔ, αλλά δεν βλέπουμε και κάποια εναλλακτική πρόταση. Φωνές σαν τη δική σας είναι καλό να υπάρχουν, γιατί ελέγχουν την κυβέρνηση και δείχνουν πως δεν είναι όλα σάπια. Τα περί σκοτεινών κύκλων που σας κατευθύνουν, δεν γίνονται και τόσο πιστευτά, μην ανησυχείτε.

Πολύ θα ήθελα βέβαια, αυτά που λέτε τώρα να τα είχατε πει όταν ήσασταν σε υπουργική θέση, γιατί τότε θα είχαν την πρέπουσα βαρύτητα. Τώρα εύκολα μπορούν να σας κατηγορήσουν πως φωνάζατε γιατί σας είχαν αφήσει "απέξω", ή γιατί έτσι λαμβάνετε δημοσιότητα.
Καταλαβαίνω, πως ίσως τώρα τελείωσε η ελπίδα σας ν' αλλάξουν τα πράγματα από τον Καραμανλή, γι αυτό και η προσωπική επίθεση εναντίον του. Τώρα αν για κάποιους ο Καραμανλής θεωρείται Άγιος ή ταμπού, κακώς!

Σχετικά με το δείλημα αν θα 'πρεπε να μείνετε στη Βουλή ως ανεξάρτητος και να λέτε τις απόψεις σας, ή να παραιτηθείτε, αυτό είναι μια δύσκολη απόφαση που θα την πάρετε εσείς.

Από τη μία, σας κατηγορούν πως βγήκατε με τους ψήφους της ΝΔ και δεν έχετε δικαίωμα να της στερείτε την έδρα. Εγώ πιστεύω πως πολλοί από αυτούς που ψήφισαν ΝΔ έχουν τις ίδιες απόψεις με εσάς, για την τρέχουσα κατάσταση, οπότε μπορεί να θεωρηθεί πως εκφράζετε εκείνους. Αυτοί, σας θέλουν παρών στη Βουλή, ως χαλινάρι στις κακές επιλογές της Κυβέρνησης που οι ίδιοι ανέβασαν και που πιστεύουν πως έχει ξεφύγει από τις προγραμματικές της κατευθύνσεις.

Από την άλλη, παραιτούμενος του Βουλευτικού αξιώματος, δίνετε μια αποστωμοτική απάντηση σε όλους αυτούς που ευθέως ή πλαγίως σας κατηγορούν πως πάτε να ρίξετε την Κυβέρνηση υπό την επιρροή διαφόρων συμφερόντων και μένετε στην ιστορία σαν ένας αδιάφθορος και ρομαντικός πολιτικός που δεν μπορεί να λειτουργήσει πια σε αυτό το χωρίς ιδανικά και τιμιότητα πολιτικό σύστημα. Βάζετε έτσι τις βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον και ρίχνετε το μπαλάκι στους όποιους ομοϊδεάτες σας, εντός της κοινοβουλευτικής οπμάδας. Εγώ θα ακολουθούσα τη δεύτερη επιλογή.

Σας εύχομαι καλή δύναμη και θα σας παρακολουθούμε με ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!

Ελπίζω αυτό που αρχίσατε να το συνεχίσετε. Είμαστε μαζί σας.

Χρειάζονται δραστικές πράξεις όπως οι δικές σας για να ιάσουμε το σώμα της Ελλάδας από το καρκίνωμα της μεταπολίτευσης.

Αναμένουμε συνέχεια.

Και πάλι συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Σας παρομοιάζουν με τον Συμπιλίδη που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη προσετεριζόμενος το Σαμαρά.

Με λύπη παρατηρεί κανείς, ακόμα μια φορά, ότι οι περισσότεροι ψηφοφόροι, νέοι και γέροι, δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει στην πολιτική σκηνή, παρά μόνο βλέπουν παραισθήσεις μέσα από τις κομματοσκυλάδικες παρωπίδες τους.

Το Μητσοτάκη δεν το έριξε ο Συμπιλίδης, αλλά οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες με τα συλλαλητήρια που συγκέντρωναν εκατομύρια πολίτες (και μη μου πείτε ότι όλοι εκείνοι ήταν αριστεροί ή πασόκοι υπονομευτές) ενάντια στην προσπάθεια του Μητσοτάκη τότε να λύσει το Μακεδονικό επιτρέποντας χρήση του όρου Μακεδονία. Και τώρα, μόλις 15 χρόνια μετά, όλοι συμφωνούν με τον Καραμανλή για το Βόρεια Μακεδονία.

Αυτά... για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... παλιοΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Πέτρο, αν και είμαι αριστερός, πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν υπερίσχυαν οι δικές σου απόψεις ή αν όλοι οι βουλευτές είχαν τη δική σου ποιότητα. Αλλά, δυστυχώς, βλέποντας νέους βουλευτές σαν τον Κουκοδήμο και τον Καμμένο... μόνο απαισιόδοξο μπορεί να είναι το μέλλον.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!! ενάντια στα υποκριτικά, βολεμένα, αγχωμένα κομματόσκυλα.

Με εκτίμηση,
Θ.Ο.

ΥΓ. Γιατί δημοσιεύται τα σχόλια που σας βρίζουν; Αυτοί θα έκαναν το ίδιο στα δικά τους μπλογκ; Τέτοια ποταπά και προκατελειμένα άτομα, δεν αναγνωρίζουν τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά στην παρουσία μου στα blog και πρώτη φορά στην παρουσία μου στο Internet γενικά (1987... όποιος ξέρει αριθμητική μπορεί να βγάλει τα χρόνια...), θα αφήσω ένα σχόλιο ανώνυμο.
Γιατί φοβάμαι.
Την πρώην παράταξή σας.
(Ναι δεν είναι δύσκολο να με βρείτε, πέραν της αναζήτησης του ip μέσο απλών εργαλείων του ίδιου του blogger αλλά και άλλων δεν είναι και τόσο δύσκολο, αλλά θα πρέπει να φοβάμαι και εσάς κ. Τατούλη; Δε νομίζω...)
Έχω δει ανθρώπους της πρώην παράταξής σας να φτάνουν άλλους ανθρώπους που δεν ανήκαν στην πρώην παράταξή σας στα ηρεμιστικά χάπια και όχι μόνο. Και έχω δει την απαξίωσή τους και το πέταμά τους στην άκρη μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν "δεξιοί". (Ω ναι, ακούγεται εμφυλιακό, αλλά επακριβώς έτσι είναι και δεν θα πω πρόσωπα και πράγματα γιατί το είπα: φοβάμαι! Μέχρι να χάσει την εξουσία η πρώην παράταξή σας δεν θα σταματήσω να φοβάμαι...)
Τον κ. Καρακατσόπουλο βασικά τον φοβάμαι ας πούμε. Ναι αυτόν τον φοβάμαι. Γι αυτό και βγαίνω ανώνυμα.
Α! Κι αν θέλετε να συγκρίνω την εποχή της ΝΔ με εκείνη του ΠΑΣΟΚ στο οποίο και ΔΕΝ ανήκω μπορώ. Τουλάχιστον στα όσα έζησα εγώ. Α μα είναι απλό. Ε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιες πράξεις εκδίκησης σαν αυτές που έζησα δεν έφτασε ποτέ.
Δεν είστε ο πρώτος που εκδιώχνεστε σχεδόν ηθελημένα να το πω έτσι, έχω ζήσει από πολύ κοντά και άλλους. Όχι βουλευτές βέβαια, αλλά πολύ κοντά σε Υπουργικές θέσεις. Οι οποίοι ζούσαν μέρα με την ημέρα τη διάλυση ενός "πράγματος" στο οποίο παντελώς λανθασμένα είδαν τον φιλελευθερισμό αλλά το μόνο που κρύβονταν από κάτω ήταν ο κ. Καρακατσόπουλος.
Σας είπαν προδότη και δοσύλογο. Ο κ. Καρακατσόπουλος σας είπε προδότη και δοσύλογο. Μα πώς γίνεται; Ο λόγος του (ο γραπτός τουλάχιστον) μου θυμίζει βασανιστή της χούντας σε έξαλλη κατάσταση επειδή το χαροπαλεύον κομούνι απέναντί του αντέχει ακόμη.
Και μια που το έφερε η κουβέντα, ούτε κομουνιστής είμαι κ. Τατούλη και κ. Καρακατσόπουλε, (σας βάζω μαζί μόνο χάρην του γραπτού, με προσπάθεια σύντομου, λόγου, μια που απευθύνομαι και στους δύο), ούτε αναρχικός ούτε τίποτε. Είμαι φιλελεύθερος κι αν θέλετε το πιστεύετε κι αν θέλετε όχι. Πιστεύω στην ελεύθερη αγορά αλλά με κοινωνικές ασφάλειες για τον άνθρωπο αν το θέλετε κι έτσι να οριστώ δηλαδή πολιτικά. Πολύ κοντά στον Ομπάμα δηλαδή πάνω κάτω. Ότι σας χαλά περισσότερο κ. Καρακατσουλιό. Ε συγγνώμη, κ. Καρακατσόπουλε ήθελα να πω. Είμαι από εκείνους που ο κ. Λαζόπουλος ονομάζει "σύγχρονους μετανάστες". Αυτούς που εγκαταλείπουν με κάθε τρόπο μία Καρακατσοπούλια χώρα.
Ο διωγμός σας δεν θα ωφελήσει κ. Τατούλη. Δυστυχώς για εσάς.
Θαυμάζω την αντοχή σας...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη
Η λύσσα με την οποία επιτίθενται εναντίον σας οι μετέχοντες στο γαλάζιο φαγοπότι δείχνει το ορθό των παρατηρήσεων σας.Ακόμη εύκολα μπορείτε να το δείτε αυτό σε όλες τις εφημερίδες του συστήματος Ρουσόπουλου που σαν παρουσιάζουν σαν υποχείριο κάποιων.Όταν όμως ψηφίζατε τα νομοσχέδια τους όλα ήταν καλά.
Ο δρόμος που διαλέξατε είναι πράγματι μοναχικός και δύσκολος και σας εύχομαι να αντέξετε να τον βαδίσετε ως το τέλος. Άν και δεν υπήρξα ούτε και πρόκειται δηλαδή ψηφοφόρος της ΝΔ χαίρομαι που υπάρχουν ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι και εκεί.Αυτό δίνει μια ελπίδα στον τόπο.Η λύση για τον τόπο αυτό είναι μια μεγαλύτερη ανεξαρτησία των βουλευτών έτσι ώστε και οι οριζόντιες συνεργασίες να σπάνε τα κομματικά κατεστημένα.

Ανώνυμος είπε...

mpravo gia tis 8eseis sou petro omos elpizw na mhn epistrepseis zhtwntas sygnwmh opos ekane o synadelfosou....giati gia ekei se vlepw...an parameinhs pistos se ayta pou presveveis tha einai mazisou poloi apelpismenoi ths paratakshs mas...an omos epistrepseis........kalh epytixia sthn ypoloiph poreia.

Ανώνυμος είπε...

Κε Εξυγιαντή και Εθνοσωτήρα Τατούλη,
δεν καταλαβαίνετε βασικά πράγματα περί την συμπεριφορά σας. Περιμένατε να σας διαγράψουν. Γιατί δεν φύγατε μόνος σας? Ο Καραμανλής σας διέσωσε από την περαιτέρω πτώση. Είστε κλασσικό παράδειγμα διχασμένης και αξιολύπητης προσωπικότητος. Σαν και όχι ως 'γιατρός' ψυχαναλυθείτε, δείτε γυμνός τον εαυτό σας σε καθρέφτη. Είναι αργά αλλά κάντε το για να αποφύγετε τα χειρότερα. Αυτοί που σας επιδοκιμάζουν το κάνουν είτε από λύπη είτε από αφέλεια.Την επόμενη εβδομάδα θα δείξετε το πρόσωπό σας στα τηλεοπτικά παράθυρα. Προσέξετε όμως γιατί μόλις κλείσουν θα είστε ολομόναχος και ασθενής πολιτικά.
Καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

Η συμπεριφορά σας κ. Τατούλη εδώ και καιρό προκαλεί. Θα ήταν πιο έντιμο και ηθικό, εφόσον διαφοροποιείστε τόσο από την κυβερνητική πολιτική στρεφόμενος μάλιστα ευθέως κατά του ίδιου του πρωθυπουργού, να είχατε παραιτηθεί. Έχουν απόλυτο δίκιο όσοι υποστηρίζουν αυτή την άποψη. Ξέρετε, φαντάζομαι, ότι και ο ίδιος ο κόσμος της ΝΔ είναι δυσαρεστημένος με τις εξελίξεις, αλλά η κριτική έχει τα όριά της. Εσείς έχετε παρεκτραπεί. Το πρόβλημά σας δεν είναι οι πολιτικές σας θέσεις, αλλά η πολιτική συμπεριφορά σας απέναντι σε μια ολόκληρη παράταξη που σας ανέδειξε. Η διαγραφή σας ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Ακόμη και τώρα οφείλετε να παραιτηθείτε από την βουλευτική σας ιδιότητα. Οφείλετε να αντιληφθείτε ότι δεν μπορείτε ανέξοδα να ασκείτε δημοσίως τόσο ακραία κριτική με ευθεία μάλιστα επίθεση κατά του πρωθυπουργού. Μια τέτοια συμπεριφορά πρέπει να έχει τις συνέπειες που όλοι γνωρίζουμε. Δικαιολογημένα πολλοί πιστεύουν ότι σε αυτή σας την στάση δεν είστε μόνος.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Τατούλη συγχαρητήρια, έχετε το θάρρος της γνώμης σας και ορθώς μιλήσατε. Για τις βρωμιές και τις χυδαιότητες των ανεγκέφαλων σχολιαστών που χρησιμοποιούν το ιστολόγιο σας και σας ζητούνε να παραιτηθείτε και σας βρίζουν, νομίζω εκφράζουν το επίπεδο ενός κόμματος διαφθοράς και χυδαιότητας που δεν εκφράζει πιά πολλούς απο μας. Ο κόσμος ψηφίζει βουλευτές να τον εκπροσωπούν, οχι αλήτες που εκμεταλεύονται τη θέση τους για να πλουτίσουν με κομπίνες ή να παριστάνουν τους ηγέτες με απραξία και συγκάλυψη. Κάνατε πολύ καλά και μπράβο σας. Δεν έχετε καμιά υποχρέωση να τους παραχωρήσετε την έδρα, ούτε νέος βουλευτής είστε, ούτε εκλεγήκατε με λίστα.

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Η απορία μου είναι η εξής: Απο εχθές το βράδυ πολιτικοί και δημοσιογράφοι κάνουν αναλύσεις επι αναλύσεων για την χρονική στιγμή των δηλώσεων σου, τις επόμενες κινήσεις σου κ.τ.λ. Καλά όλα αυτά τα επικοινωνιακά, αλλά κανείς δεν μπήκε στην διαδικασία να σχολιάσει πολιτικά το περιεχόμενο της συνέντευξης όπου, αν μη τι άλλο είπες πολλά και σημαντικά...

Ανώνυμος είπε...

κ. Τατούλη,
η στάση των Μέσων, που είδαν συνομωσίες και "διαπλοκή" πίσω απο τις δηλώσεις σας, ήταν δεδομένη και νομίζω οτι δεν θα έπρεπε να σας εκπλήξει το γεγονός οτι δουλειά τους είναι "χαριτολογόντας" να στηρίζουν αυτην την "πλοκή" και το σύστημά της.
δεν νομίζω οτι πρόκειται να εκπλαγείται απο την στάση που θα κρατήσουν απέναντί σας.
πιθανότατα να βρούν και τις δικές σας μαυρες σελίδες στην πολιτική σας διαδρομή.
με βάση τα παραπάνω, και με επίσης δεδομένο οτι θα πρέπει να περιμένατε αυτην την αντιμετώπιση απο το κόμμα σας, με τα όσα λέτε και γράφετε,
θεωρώ οτι θα πρέπει να είσασταν προετοιμασμένος γι αυτές τις εξελίξεις,
και νομίζω οτι θα πρέπει να είστε αποφασισμένος
να μην παραδόσετε την έδρα σας
ακριβώς και μονον για να ακούγονται φωνές, απόψεις σαν την δική σας στο κοινοβούλιο. διότι εκτός αυτούς, μη θεσμικά πλέον, θα περιθωριοποιηθείται. θα χάσετε την πολιτική σας υπόσταση, και άντε να τα λέτε μετά..
πέραν τούτου, ξέρετε κύριε,
εντύπωση μου κάνει πως όλοι λένε οτι ξεπεράσατε τα όρια, αλλά δεν λένε ποιά είναι τα όρια. τι είναι αυτό που είπατε και δεν έπρεπε. τι είναι αυτό στην υπόθεση του
βιο(εγ)κλιματικού
στεγάστρου
και της πολιτιστικής που πείραζε.
για την ταμπακιέρα λοιπόν, κουβέντα. τσιμουδιά. μόνον περί αόριστων ορίων ακούμε.
αυτό και μονον είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους.
γι αυτό λοιπόν κύριε, μην την αφήσετε την "καρεκλίτσα" σας, παρα τα περί πολιτικής ηθικής επιχειρήματα που θα χουν να ακουστούν.
σας ευχαριστώ και,
ξέρετε νομίζω οτι πολύς κόσμος λέει "χαράς το κουράγιο του αυτού του τύπου" αλλά, ο κοσμάκης ,ξέρετε, δεν μπορεί να λέει και πολλά.
για την ώρα.

σας ευχαριστώ πολύ,
καλή σας συνέχεια.

des.la femme.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να μάθω, οι πορωμένοι οπαδοί της ΝΔ εδώ μέσα, αυτοί που βάζουν το Κόμμα πάνω από τη Χώρα, αυτοί που όταν ο κ. Τατούλης τα είπε έξω από τα δόντια έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για 'επίθεση στον Καραμανλή' και 'προδοσία' αντί να εξετάσουν την ουσία των όσων λέει, θα ήθελα να μάθω λοιπόν, τα παίρνουν από κάποιον; Έχουν σαν άτομα κάποιο συμφέρον να είναι η ΝΔ στην εξουσία, μεγαλύτερο από το συμφέρον της χώρας;

Ή απλά γεννήθηκαν γαλαζοαίματοι και τάχθηκαν να υπηρετούν το Κόμμα και να κατηγορούν όποιον (δικαίως) το μέμφεται; Άκου προδότης και δοσίλογος! Αλλά πότε οι πολιτικολόγοι του καφενέ προτίμησαν την αλήθεια από τα παχιά λόγια;

Ανώνυμος είπε...

κύριε Τατούλη στην περίπτωση σας, ταιριάζει το παρακάτω ρητό του Ρηγα Φεραίου.

Όποιος συλλογάται Ελεύθερα
Συλλογάται καλά.

Αλλά πώς να το μάθουν αυτό το ρητό οι οννεδο-δαπίτες που σας κατηγορούν; Είχαν φαίνεται πιο ευγενείς ασχολίες- βλέπε προηγούμενο μήνυμα.

(Τατούλη οι νέοι άνθρωποι γυρνούσαν σε κάθε ομιλία του Προέδρου ΜΑΣ Κώστα Καραμανλή!

- Τατούλη οι νέοι άνθρωποι πλακώνονται στο ξύλο σε ΑΕΙ & ΤΕΙ για την κυβέρνηση. (Μην μου πείς πάλι για πολιτισμό).

- Τατούλη οι νέοι είναι αυτοί που σταύρωναν ψηφοδέλτια για τον οποιοδήποτε υποψήφιο βουλευτή του κόμματος προεκλογικά).

Επίσης δείξτε κατανόηση για τους Καρακατσόπουλους. Αυτοί μαλλον αμάρτησαν για τα παιδιά τους.

Μετά τιμής

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη
Επιλέξατε το δύσκολο δρόμο και όχι την πεπατημένη. Σάς αποτίνω τον απόλυτο σεβασμό μου , τέτοιους πολιτικούς χρειάζεται ο τόπος!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια!!Μακαρι να ενεργούσαν ολοι οι πολιτικοι ετσι..
Δυστυχώς σχεδόν όλοι σκέφτονται το πολιτικό κόστος περισσότερο απο το καλο του τόπου τους.

Julian23 είπε...

Θέλω κατ'αρχάς να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια που στο blog σας δημοσιεύετε και τα αρνητικά (έως υβριστικά) σχόλια! Αποδεικνύετε στην πράξη ότι είστε δημοκράτης και αφήνετε να ακουστούν όλες οι γνώμες, χωρίς λογοκρισία (η οποία πολλές φορές πάει πακέτο με την εξουσία)
Είμαι φοιτήτρια νομικής, 23 ετών, και χωρίς να είμαι σε κάποια παράταξη επιλέγω να ενημερώνομαι για τις πολιτικές εξελίξεις, να προβληματίζομαι...
Μου είστε συμπαθής σα φυσιογνωμία, σαν τρόπος σκέψης, ταυτίζομαι με τον επαναστατισμό σας. Όμως, παρά τα όποια σχέδια κι αν έχετε (δικαίωμά σας είναι εξάλλου, δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι απαιτούν να μας τα αποκαλύψετε), γιατί ψηφίζατε τα νομοσχέδια της παράταξής σας; Δε θα ρωτήσω γιατί δεν παραιτηθήκατε, μπορεί να θέλατε επίτηδες να έρθει στη δύσκολη θέση ο κ. Καραμανλής.
Μακάρι η ρήξη σας να μην έχει μόνο προσωπικό χαρακτήρα απέναντι στην ηγεσία, αλλά και ουσιαστικό.
Αν ισχύει αυτό, τότε είμαι ένθερμη υποστηρίκτρια σας.
Αναμένουμε να δούμε μία καινούργια πολιτική έκφραση στο πρόσωπό σας...

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πώς ανέχεστε να γίνετε στάβλος ο χώρος των σχολίων.
Σίγουρα δεν λαμβάνετε μόνο επάινους, αλλά ας αφήσουν κάποιοι τις ακαθαρσίες τους αλλού.
Τρομερό πράγμα η εμπάθεια και η ανοησία.

Ανώνυμος είπε...

Καλα εχω πεθανει στα γελια με τα ΔΑΠοσκυλα που βριζουν τον ανθρωπο...ΔΑΠοσκυλα καθηστε καλα γιατι θα φωναξω τον μπογια...
Πετρο μην ακους τους εγκαθετους της διαφθορας, με τα λογια τους αποδεικνυουν ποσο δικιο εχεις...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους!
Η πολιτική εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτόν τον τόπο! Υπάρχουν πολιτικοί που έχουν εμπλακεί στον δημόσιο βίο για να προσφέρουν και όχι για να βολευτούν οι ίδιοι βολεύοντας άλλους. Αυτά έπρεπε να έχουν συνυπογραφεί από σύσσωμο το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μπράβο γιατρέ!

Ανώνυμος είπε...

mhn perimeneis tipota apo tous neoellines ellines tatoulh
o karamanlis troei paidakia me th natasa kai ta didima sth rafina
ta stelexh ths neas dhmoprasias einai anikana
tin kritiki na tin kanate kai otan isastan sto ypourgeio. to idio isxyei kai gia ton labropoulo kai ton kefalogianni

Εξάρχου Χρήστος είπε...

Κύριε Τατούλη,
το μέλλον θα δείξει αν πραγματικά η κίνησή σας βασίζεται στα ουσιαστικά κίνητρα τα οποία προβάλατε.
Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και να μην είχατε ανιδιοτελή κίνητρα, καταφέρατε να ανακουφίσετε και να εκφράσετε πολλούς πολίτες (αυτοί είναι οι πραγματικοί Έλληνες) οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια πνίγονται από τη ΣΑΠΙΛΑ που κυριαρχεί σε κάθε δραστηριότητα της ελληνικής πολιτικής και κοινωνικής ζωής.
Ζούμε στη χώρα της ατιμωρησίας, των υπεύθυνων ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ. Η πολιτική ασκείται στα πλαίσια του Big Brother και της αρπαχτής (οι προηγούμενοι έφαγαν τώρα είναι η σειρά μας ...).
Το Κοινό Συμφέρον, η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη, η Αξιοκρατία κτλ. έχουν καταντήσει έννοιες που τις χρησιμοποιούμε σε ανέκδοτα.
Παντού κυριαρχεί η OMERTA των μαφιόζων.
Ελπίζω να είναι αληθινό αυτό που ξεκινήσατε.
Όλοι οι πραγματικοί Έλληνες είναι μαζί σας.

Με εκτίμηση
Εξάρχου Χρήστος
Πολίτης

Ανώνυμος είπε...

Ρεζίλια, κοπρίτες Δεξιοί, βρίστε τον μόνο αληθινό άνθρωπο της παράταξης σας!
Πόσο χαίρομαι που δείχνετε ξεκάθαρα πόσο λυσσασμένοι διαβόλοι είστε, επικίνδυνοι για τους Έλληνες.

Σε 5 χρόνια διακυβέρνησης ξοφλήσατε! Η χούντα άντεξε επτά χρόνια.
Σκεφτείτε πόσο χειρότεροι είστε για τον Ελληνικό λαό.
Άντε, να σας θάψουμε να ησυχάσουμε. Ούτε ένα σεντ για κόλλυβα δεν σας αξίζει.

Πολύ ωραία η ιδέα για όσους παραμείνετε ζωντανοί, το σχόλιο του φίλου για το νησάκι και τα μπανανοφύστικα που θα σας πετάμε!
Άντε να χαθείτε τομάρια, που έχετε το θράσσος να βρίζετε επειδή κάποιος μιλάει για μια αλήθεια που τη γνωρίζει όλη η Ελλάδα.

Κύρις Τατούλη σας τιμά ως άνθρωπο που ξεφύγατε από τη συμμορία τους.

Ανώνυμος είπε...

διαβασα και καποια ασχημα σχολια με βρισιες και χυδαιοτητες προς το πρωσοπο σας, τετοιο επιπεδο εχουν αυτοι που δεν μπορουν να δουν την ωμη πραγματικοτητα,προφανως ειναι αγραμματα προβατα που το μονο που ξερουν ειναι να βοσκουν.εισται ενας ηρωας και μια ελπιδα σε μια εποχη που κυριαρχει το ψεμμα και η υποταγη στο φοβους μας.ολοι οι κλεφτες νομιζουν πως γυρο τους ειναι κλεφτες και οι ψευτες το ιδιο,δεν ειναι ετσι ομως,υπαρχουμε και εμεις, υπαρχετε εσεις,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ γιατι εχουμε πολλα χρονια να δουμε τετοιο ανθρωπο.σας στηριζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Καραμανλής; Αυτός που υποστηρίζει τους αλήτες υπουργούς του και διαγράφει τους έντιμους;

Ο Καραμανλής, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, πέθανε πριν χρόνια. Αυτός είναι ένα κακέκτυπο της παρηκμασμένης Δεξιάς και των καλλικατζαραίων της.

Με τις υγείες σας παληκάρια!
Τελείωσατε οριστικά αυτή τη φορά. Ο Καραμανλής σας σας τελείωσε για την ακρίβεια, αλλά δεν ξεχνάμε ότι είναι ο καθρέφτης σας.
Καλά σαράντα!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ Τατούλη,

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο δρόμο που διάλλεξες και ο οποίος προβλέπω οτι σε πολύ λίγο καιρό δεν θα είναι μοναχικός.
Είμαι ένας απο τους πολλούς που στηρίζουν με θέρμη τις θέσεις σου.
Κουμπιλισιος

Ανώνυμος είπε...

Kurie Tatouli,

exeis apodikshs gia auta pou les, h aplos sikofandhs ?

Ean exeis, vgale ta sthn fora, kai egw tha eimai mazi sou !!!

Ean den exeis tote eisai enas faflatas, kai mporoune olloi na se katigorisoun oti ta phres apo megalo-ekdotes, USA klp gia na rikshs ton Karmanli.

Pio apo ta duo kurie Tatouli ?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη,
καμία τραγουδίστρια με συγγραφικό οίστρο έχετε πρόχειρη?
Αν όχι, σας βλέπω διαγραμμένο δια παντός . . .

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη, κι εγώ είμαι ένας γιατρός χειρουργός στην ηλικία που εκλεγήκατε βουλευτής για πρώτη φορά. Μπορείτε να μας πείτε, πως έγινε αυτό; Πως εκλεγήκατε και που έχετε εργαστεί σαν γιατρός (εκτός ειδικότητας); Θα ήταν πολύ δύσκολο αν ήσαστε ένα απλό και άσημο παιδί του λαού.

Μπορείτε να μας πείτε επίσης, για όσα σας καταλογίζουν σχετικά με το παρελθόν σας στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά;

Πολλά από αυτά που λέτε είναι σωστά, αλλά θα είχαν αξία αν τα λέγατε την εποχή που χρηματίσατε υφυπουργός και όχι μετά. Τώρα, απλά παραπονιέστε γιατί δεν έχετε το πόστο για να κάνετε όσα χρεώνετε στους άλλους.

Ανήκετε πλέον στο παρελθόν, όπως όλοι του είδους σας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κε Τατούλη,
έχω την εντύπωση πως το θέμα δεν είναι αν λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ή όχι. Σίγουρα στην πολιτική (και κοινωνική) ζωή του τόπου συμβαίνουν γεγονότα που μας δυσαρεστούν και είναι χρήσιμο για τον τόπο να αγωνιζόμαστε να τα διορθώσουμε. Απαιτείται γι αυτό κατάλληλη παιδεία, αντικειμενικότητα, αυτοκριτική και κυρίως βούληση. Η δυνατότητα για τον εντοπισμό αυτών των φαινομένων δίνεται για έναν πολιτικό (και όχι απλό λαϊκό) πρωτίστως μέσα από τα όργανα του κόμματος στα οποία έχει μάλιστα την ευκαιρία να δηλώσει τις θετικές ή αρνητικές στάσεις και απόψεις της εκλογικής βάσης. Ως εκ τούτου και δεδομένου ότι από τη στιγμή που σε αυτά τα όργανα ο εν λόγω πολιτικός εκφράζει την προσήλωσή του στην ενότητα της παράταξης, θεωρώ πως ήταν εντελώς άστοχη η παρατεταμένη και ειδικά προσωπική επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού που (ίσως με κάποια καθυστέρηση) ξεκαθάρισε το τοπίο και πήρε την κατάσταση στα χέρια του.
Οι αόριστες καταγγελίες περί "ομηρίας" και "εγκλωβισμού σε προσωπικά αδιέξοδα" αλλά και οι ιδιαίτερα βαριές και αναπόδεικτες κουβέντες περί "συνενοχής στη διαφθορά και στην αναποτελεσματικότητα" σε όργανο της παλιάς-ξεπερασμένης εκδοτικής κατάστασης που μάχεται με νύχια και δόντια να επανέλθει χειραγωγώντας την πολιτική ζωή του τόπου, θυμίζουν περισσότερο βολές μελών οποιασδήποτε αντιπολίτευσης παρά ενός στελέχους που θα έπρεπε να αγωνίζεται στην πράξη με πάθος (πέρα από ευχολόγια) για περισσότερη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα από οποιοδήποτε πόστο τού ανατεθεί. Συνεπώς μάλλον οδηγηθήκατε μόνος σας σε προσωπικά και όχι γενικεύσιμα συμπεράσματα που τελικά οδήγησαν στην αποπομπή σας και σε μεγαλύτερη συσπείρωση της εκλογικής βάσης της παράταξης. Αν επιθυμείτε ακυβερνησία ή πιθανή συνεργασία κομμάτων που είναι σίγουρο ότι θα αποτύχει καθώς στην Ελλάδα όπου λαλούν πολλά κοκόρια....., είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα διαψευστείτε. Λυπούμαι για το ότι τελικά το παρατραβήξατε. Μόνος χαμένος αυτής της ιστορίας είναι σίγουρα η δημοσιότητα της οποίας μέχρι τώρα αποτελούσατε εκλεκτό μέλος.....Αυτά εν ολίγοις.

Ανώνυμος είπε...

Λέγανε για τον Σημίτη ότι ζούσε αποκομμένος από την κοινωνία.

Ελπίζαμε ότι με τον Καραμανλή θα άλλαζαν τα πράγματα.

Δυστυχώς εμπιστεύτηκε λάθους ανθρώπους (ο ταλαίπωρος ο Θόδωρος με τα 60 τετραγωνικά σπίτι), και τον απέκοψαν εντελώς από την πραγματικότητα.

Αν ο Καραμανλής δεν κατεβεί στην κοινωνία δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολα τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα.

Το ότι ένας ένας από τους στενούς συνεργάτες του μπλέκονται σε σκάνδαλα ούτε αυτό τον συγκινεί.

Ο Καραμανλής είναι πλέον επικίνδυνος. Ένα άβουλο όν, ένα κομμάτι κρέας που το πετάνε από δω κι από εκεί.

Μακάρι κ. Τατούλη να είχαν και άλλοι θάρρος να λέγανε τα πράγματα με το ονομά τους.

Ανώνυμος είπε...

"ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ". Έως ότου δημοσιοποιηθούν οι επιστολές με τις οποίες εκφράσατε τις διαφωνίες σας επί των ημερών σας στο υπουργείο Πολιτισμού, κρατώ τις επιφυλάξεις μου. Τις πολύ μεγάλες επιφυλάξεις μου.

jk είπε...

Συγχαρητήρια στον Πέτρο Τατούλη που διαχώρισε την θέση του από τον βόρβορο της Ν.Δ. και του αρχηγού της! Τώρα περιμένουμε να μάθουμε το τί συνέβαινε στο Υπουργείο Πολιτισμού επί υφυπουργείας του. Την διαφάνεια στο Δημόσιο έχετε επικαλεστεί κ. Τατούλη ξανά και ξανά. Καιρός λοιπόν να δημοσιοποιήσετε το περιεχόμενο των 5 επιστολών στον πρωθυπουργό κ. Τατούλη! Τα ανομήματα των ημερών του Χ. Ζαχόπουλου πρέπει να γίνουν γνωστά στον Ελληνικό λαό, και να καταλογηθούν οι ευθύνες σε όποιον και αν αναλογούν. Δεν πρέπει να επιτραπεί ο κατ’ εξακολούθηση εκφαυλισμός της δικαιοσύνης και το κουκούλωμα της Ζαχοπουλιάδας. Το απαιτεί όλος ο Ελληνικός λαός κ. Τατούλη!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσοι πραγματικά ξέρουν από εκλογές στην Αρκαδία, γνωρίζουν πολύ καλά ότι την έδρα την έχεις κερδίσει εσύ με το ήθος και την προσωπικότητά σου, που δεν επενδύει σε διχόνοιες και όσοι σε ψήφισαν επικροιτούν 100% την στάση σου. Για αυτό πρέπει να την κρατήσεις ώς βήμα για να εκφράζεις τις απόψεις σου μέσα στο κοινοβούλιο και να μην ακούς αυτούς που ζητούν την έδρα από αυτούς που κρίνουν την εξουσία και όχι από αυτούς που την καταχρώνται. Π.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τα αυγά. Θα σπάσουν!
Διώξανε λέει τον Τατούλη απ' τη ΝΔ και όλοι τον αγαπάνε επειδή τα λέει (λέει) όξω απ' τα δόντια.
Εγώ έκανα ένα search στο tatoulis.gr και στο tatoulis.blogspot.com μπας και βρω κάποια αναφορά στο όνομα "Κεφαλογιάννης" αλλά... τίποτα.

Βρε που να πάρει (σκέφτηκα), μπας και δεν έχει πάρει είδηση ο πρώην υφυπουργός κ. Τατούλης, τι συνέβη και τι συμβαίνει εις την Κρήτην;
Α, μπα, όχι (αυταπάντησα). Ξέρει και παραξέρει, απλά απεφάσισε να κηρύξει το αντάρτικο μόνο κατά όσων παραγόντων τον ενοχλούνε στην ιδική του πολιτική εξέλιξη.

Δηλαδή (εξήγησα στον εαυτό μου) ο πρώην υφυπουργός κ. Τατούλης, δεν κηρύττει την αλήθεια γενικά και αόριστα. Κηρύττει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΣΜΑ αληθειών που τον βολεύουν επαγγελματικά.
Το περίεργο είναι ότι ζητά την στήριξη του λαού σε αυτή του την επιλογή. Δηλαδή, ζητά την στήριξη του λαού για την επαγγελματική (πολιτική) του επιβίωση.
Σα να λέμε, τσακώθηκε ο περιπτεράς με τον ψιλικατζή για την τιμή της τσίχλας, και περιπτεράς ζητάει τώρα απ' τη γειτονιά να μην αγοράζουν τσίχλες απ' το ψιλικατζήδικο και να υποστηρίξουν το περίπτερο.
Ρε δε μας παρατάτε λέω εγώ.
Ακου εκεί "αντάρτης"!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Πετρακη!
Μαθαμε τα νεα της διαγραφης σου απο την ΝΔ. Καλη συνεχεια, ως ανεξαρτητος βουλευτης πλεον.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Τατούλη,
κάθε συνεπής πολιτικός πρέπει να αναλαμβάνει πλήρως και τις πολιτικές του ευθύνες. Φυγομαχία δεν δικαιολογείται σε καμμία περίπτωση . Δεν δικαιολογείται όμως και ο παραγκονισμός των κομματικών οργάνων. Εκλεγείκατα με την σημαία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ασπαζόμενος το πρόγραμμα της και της αρχές της. Από την στιγμή που διαφοροποιήστε από αυτές αλλά και από την πολιτική γραμμή του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ο καταγγελτικός σας λόγος δεν βοηθά σε τίποτα παρά στη δημιουργία εντυπώσεων που βλάπτουν την παράταξη αλλά ενδεχομένως και τη χώρα αφού μπορεί να την οδηγήσουν σε σειρά εκλογικών αναμετρήσεων και πολιτική αστάθεια.
Το πολιτικό σας χρέος παραμένει στο ακέραιο , παραμένει όμως και η ευθύνη για την οποία θα είσαστε υπόλογος στην Ελληνική πολιτική ιστορία.
Η μεγάλες αποφάσεις αναδεικνύουν και τους πολιτικούς άνδρες . Χρέος σας είναι να τιμήσετε τους ψηφοφόρους σας στην Αρκαδία που σας εξέλεξαν κάτω από την κομματική σημαία της Ν.Δ και από ότι αντιλαμβάνομαι οι ψηφοφόροι σας δεν επιθυμούν ούτε εκλογικές περιπέτεις της χώρας ούτε πισωγυρίσματα σε παλίες εποχές σκοταδισμού και αδιαφάνειας. Τιμήστε τους και υποβάλετε την βουλευτική σας παραίτηση αμέσως. Διαφορετικά η επιμονή σας στη διατήρηση μιας βουλευτικής έδρας που δεν σας ανήκει είναι βέβαιο ότι και θα σας βλάψει πολιτικά αλλά και ηθικά αφού θα αφήσει να πλανόνται σε βάρος σας φήμες ασύστολες, κακεντρεχείς αλλά και δόλια παραπλανητικές από τους πολιτικούς αντιπάλους της Ν.Δ
Η λύση είναι μία ξεκάθαρη και τίμια. Παραίτηση από την βουλευτική έδρα.
Μπορείται να συνεχίσεται και έξω από την Βουλή τον αγώνα σας για τις ιδέες σας, κανείς δεν θα σας καταδικάσει για τα πιστεύω σας. Ολοι όμως θα σας καταδικάσουν αν οδηγηθεί η χώρα σε πολιτική αστάθεια εξ αιτίας σας .

Με τιμή,
Θεόφιλος Λ. Παναγιωτίδης

Υβρεις και συκοφαντίες δεν αρμόζουν στην σύγχρονη πολιτική. Μονο επιχειρήματα και πολιτικές θέσεις , αυτά για κάθε απαράδεκτο υβριστή και συκοφάντη που κάνει χρήση της ιστοσελίδας.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας κάποια από τα σχόλια, μου κάνει ακόμα εντύπωση πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που εξυμνούν τον Καραμανλή! Αν και ο καιρός θα δείξει την ποιότητα του Τατούλη, πιστεύω ότι αυτά που είπε για τον Καραμανλή είναι αλήθειες και μόνο αλήθειες!

Μέχρι πριν λίγους μήνες και εγώ πίστευα ότι αν κάποιος αξίζει μέσα στη ΝΔ (την οποία ποτέ μου δεν ψήφισα) αυτός είναι ο Καραμανλής. Πλέον δεν το πιστεύω καθόλου γιατί πολύ απλά αυτός είναι που διόρισε όλους αυτούς τους ανίκανους καιροσκόπους που ενεπλάκησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα πολυάριθμα σκάνδαλα που έχουν μέχρι στιγμής δει το φως της δημοσιότητας!

Δύο τινά λοιπόν μπορεί να συμβαίνουν:

α) Ο Καραμανλής δεν είχε ιδέα για το τί παίζεται πίσω από την πλάτη του, ή

β) Ήταν γνώστης αλλά είτε ήταν συνένοχος (δηλ είχε κάποιο όφελος) είτε επέδειξε ανοχή.

Πραγματικά, δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι λιγότερο κατακριτέο για τον Καραμανλή...

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ μαζί σας. Αν ήθελε να πει κάτι στον πρω8υπουργό θα έπρεπε να το πω πηγαίνοντας στο γραφείο του πρωθυπουργού. Στο ΠΑΣΟΚ ό,τι διαφορές και να έχουν τις λύνουν σιωπηρώς. Τι θέλουμε επιτέλους να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση και να καταστρέψει ολοσχερώς αυτή την φορά τη χώρα?

Ανώνυμος είπε...

οπως και ενας αλλος νεος, αναρωτιεμαι ποιο ειναι το νοημα να υπαρχει η βουλη, εαν ολοι οι βουλευτες ενος κομματος πρεπει να "πειθαρχουν" και να μην εκφραζουν την αποψη τους. χαρακτηρισμοι ως "προδοτη" ενος βουλευτη που κανει το αυτονοητο, αυτο που ενας εκλεγμενος του λαου εχει υποχρεωση να κανει ειναι τραγικο.

ακομη αναρωτιεμαι γιατι ενας εκλεγμενος βουλευτης ενος νομου, απο το 1990 μεχρι σημερα να "χρωσταει" στο κομμα την εδρα του. γιατι για να ειναι τοσα χρονια εκλεγομενος, μαλλον ο λαος της αρκαδιας αυτον ψηφιζε και οχι την ΝΔ.

αυτα που λεει ο κυριος Τατουλης, ειτε ειναι σωστα, ειτε λαθος, τα λεει ως εκλεγμενος βουλευτης αρκαδιας. και δεν εχει δικαιωμα να παραιτηθει απο την εδρα του.

Βεβαια οφειλει να συγκεκριμενοποιεισει καποια πραγματα και να δειξει συγκεριμενα τι τον ενοχλησε, να αναφερει τα γνωστα και μη γεγονοτα/σκανδαλα διαφθορας. κατα καιρους εχει αναφερθει σε καποια απο αυτα, αλλα τωρα εχουν ξεχαστει και το μονο φρεσκο ειναι οι γενικολογιες.

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ μαζί σας αν ο Τατούλης διότι κύριο δεν μπορώ να τον πω είχε διαφορές με τον πρωθυπουργό θα έπρεπε να τις λύσει πηγαίνοντας στο γραφείο του. Το ΠΑΣΟΚ τις διαφορές του τις λύνει σιωπηρώς. Τι θέλουμε επιτέλους να κάνουμε το χατίρι του Μητσοτάκη που θέλει τη Ντόρα για αρχηγό και να παραδώσουμε τη χώρα στο ΠΑΣΟΚ να την καταστρέψει ολοσχερώς αυτή τη φορά?

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο,

καιρός ήρθε να παραιτηθείς. Την έδρα που κατέχεις την κατέκτησες με την ΝΔ. Αν δεν σου κάνει η ΝΔ τότε άιντε στο καλό και κατέβα στις άλλες εκλογές με το κόμμα και τα συμφέροντα που στα έσκασαν χοντρά (ΔΕΣ ΠΑΣΟΚ και Αμερικανάκια). Αντε παλικαρι μου...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε Πέτρο Τατούλη!

Συνέχισε γερά και δυναμικά. Ο χοντρός σεμνά και ταπεινά(Καραμανλής) θα πνιγεί σε λίγο καιρό μέσα στα δικά του σκατά.
Εγώ προσωπικά δεν ανοίκω και δεν άνοικα σε κανένα πολιτικό χώρο. Αλλά το κυριότερο δεν εχώ πάει ποτέ να ψηφίσω, ούτε καν για δήμαρχο. Γιατί πολύ απλά δεν με κάλυπτε και δεν με καλύπτει καμμία παράταξη. Έμαθα απο μικρό παιδί να σκέφτομαι και να κρίνω και μην πέφτω θύμα της κοροϊδίας των διάφορων ηλιθίων.
Πάρα πολύ στενόμυαλη σε κατηγορούν! Λογικό είναι! Έτσι κάνουν για να μην χάσουν την καρέκλα τους.
Πολύ ηλίθιοι κατά την άποψη μου (κολλημένοι με την ΝΔ και κολλημένοι με το ΠΑΣΟΚ) που δεν έχουν μάθει να σκέφτονται, να βλέπουν και να κρίνουν το πρώτο που είχαν να πουν μετά την διαγραφή σου από την φαβέλα της Νέας Δημοκρατίας ήταν ότι είσαι προδότης. Προδότης δεν είσαι σε καμμία περίπτωση!
Προδότες είναι αυτή που βλέπουν τα χάλια του τόπου και φοβούνται να ανοίξουν το στόμα τους να μιλήσουν. Φυσικά γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν την καρέκλα τους.
Μην μασάς καθόλου!
Εσύ ήσουν και θα είσαι η φωνή του πολίτη! Όταν θα έρθουν οι εκλογές θα δείς ότι οι ψηφοφόροι θα σε ανταμέυσουν.
Εσύ έπραξες και πράττεις πολύ σωστά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για την φαβέλα της ΝΔ.
Αυτή σε διέγραψαν και από τώρα και στο εξής είναι δικό τους πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

τι να πω και εγω τα ειπα ολα οι αλλοι

δεν θα εχουμε να πουμε και εμεισ τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Όποιος εκλέγεται με σταυρό προτίμησης και όχι με λίστα, επαφίεται στην κρίση του αν θα παραιτηθεί. Ο Σουφλιάς από διαγραμμένος τότε έχει γίνει είδος σωτήρα για τη ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη κρίμα!!!
Προδώσατε μια ολόκληρη παράταξη!
Δυστυχώς όχι μόνο δεν νιώθετε τις ανησυχίες του κόσμου της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης όπως επικαλείστε αλλά κάνετε ότι μπορείτε να τον ρίξετε στα τάρταρα.
Παραιτηθείτε τώρα!
Η βουλευτική έδρα δεν σας ανήκει, είναι του κόσμου της Ν.Δ και συγκεκριμένα του Αρκαδικού λαού.
Κρίμα!!!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Θα μας τρελάνετε όλους κ. Τατουλη; Που ήταν οι λεωνταρισμοί σας όταν ξεπουλιόταν η Ολυμπιακή, τα λιμάνια, ο ΟΤΕ, τα δημόσια πανεπιστήμια, η υγεία; Που ήσαστε κρυμμένος στο θέμα των ομολόγων, των κουμπάρων με το γάλα; Βγείτε να μιλήστε δημόσια για το τι κάνατε σε ΟΛΑ τα νομοσχέδια που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση και μετά να αναγνωρίσουμε το πολιτικό σας ήθος. Δυστυχώς οι πράξεις σας είναι ανακόλουθες των λόγων σας. Μια από τα ίδια είστε! Καλοκουρδισμένο γρανάζι του πολιτικού συστήματος που τάχα ανακαλύψατε ότι είναι σάπιο! Πολιτικά είστε μέσω της ψήφου σας στη Βουλή όμοιος αυτών που τώρα μέμφεστε. Μάγκας του γλυκού νερού κι επαναστάτης της φακής.

Ανώνυμος είπε...

μία άποψη εδώ

http://e-homosapiens.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Υπερήφανε Αρκά, καλά είχα θέσει το ερώτημα πριν πολύ και ρό στο blog μου: Τατούλης ή Μικρούλης?
Και πολύ άργησαν να σε διώξουν.Είχαν γαιδουρινή υπομονή.Όσο για το τι εκφράζεις και ποιον εκπροσωπείς...μόνο τον εαυτό σου και τα αφεντικά σου (αν έχεις).Πάντως σίγουρα όχι το λαό που σε ψήφισε γιατί αυτός ο λαός ψήφισε ΝΔ και όχι Τατούλη.Ανάμεσα στα διάφορα ονόματα των υποψηφίων ήταν και το δικό σου.Δηλ. αν έβαζες υποψηφιότητα με το κόμμα "Άνω Τρίπολη" δεν νομίζω ότι θα έβγαινες βουλευτής.Την έδρα την πήρες μέσω της ΝΔ,δεν την έφερες από το σπίτι σου.
Αμ το άλλο? Όσο ήσουν στη κυβέρνηση και μοίρασες επιχορηγήσεις σε κάθε ξεχασμένο σύλλογο της Αρκαδίας ήταν όλα καλά.Μόλις σε στείλανε άρχισες να τα βλέπεις κάπως (όπως ο Γιαννόπουλος) Θα έπρεπε να ντρέπεστε και οι δύο υποτίθεται σοβαροί και επιστήμονες άνθρωποι.Είστε λαμόγια και καιροσκόποι της πολιτικής.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΗ ΟΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΓΗΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ οτι δεν αντιλαμβάνομαι ιδιαίτερα τους λόγους διαγραφής σας.Είπατε τα αυτονόητα, δηλαδή ότι ο κ. Πρωθυπουργός είναι ενήμερος και υπεύθυνος για την πολιτκή που εφαρμόζεται, όπως άλλωστε ο ίδιος δήλωσε ευθαρσώς στην έκθεση της Θεσσαλονίκης πρόσφατα και οτι όποιος δεν το δέχεται αυτό τον υποτιμά.Δεν τον συνδράματε ζητώντας την αποχώρηση του κ.Ρουσόπουλου έγκαιρα πριν το θέμα λάβει διαστάσεις αρνητικές για το κόμα; Δεν είναι αλήθεια οτι το σύνθημα "σεμνά και ταπεινά" δεν ακολουθείται από κανένα κυβερνητικό; Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εφαρμόζει τον "Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμο" στο εσωτερικό του;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ Η ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΟΤΟΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.
Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ 2 ΕΔΡΕΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ.
ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΣ ΝΕΟΣ
ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ.

LELOS είπε...

KRYBESAI PISW APO THN BOULEYTIKH ASYLIA KAI DEN MPOROUME NA SOU PETAXOUME AYTA POU SOU AXIZOUN.MIA SAKOULA ME S K A T A.AYTA SOU AXIZOUN.POULHTARI

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΡΑ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΤΟΥΛΗ.
Η ΕΔΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ-ΔΙΑΘΗΚΗ




Αντισταθείτε
σ' αυτόν που χτίζει ένα μικρό σπιτάκι
και λέει: καλά είμαι εδώ.

Αντισταθείτε σ' αυτόν που γύρισε πάλι στο σπίτι
και λέει: Δόξα σοι ο Θεός .

Αντισταθείτε
στον περσικό τάπητα των πoλυκατοικιών
στον κοντό άνθρωπο του γραφείου
στην εταιρεία εισαγωγαί- εξαγωγαί
στην κρατική εκπαίδευση
στο φόρο
σε μένα ακόμα που σας ιστορώ.

Αντισταθείτε
σ' αυτόν που χαιρετάει απ' την εξέδρα ώρες
ατέλειωτες τις παρελάσεις
σ' αυτή την άγονη κυρία που μοιράζει
έντυπα αγίων λίβανον και σμύρναν
σε μένα ακόμα που σας ιστορώ.

Αντισταθείτε πάλι σ' όλους αυτούς που λέγονται
μεγάλοι
στον πρόεδρο του Εφετείου αντισταθείτε
στις μουσικές τα τούμπανα και τις παράτες
σ' όλα τ' ανώτερα συνέδρια που φλυαρούνε
πίνουν καφέδες σύνεδροι συμβουλατόροι

σ' όλους που γράφουν λόγους για την εποχή
δίπλα στη χειμωνιάτικη θερμάστρα

στις κολακείες τις ευχές τις τόσες υποκλίσεις
από γραφιάδες και δειλούς για το σοφό
αρχηγό τους.

Αντισταθείτε στις υπηρεσίες των αλλοδαπών
και διαβατηρίων
στις φοβερές σημαίες των κρατών και τη
διπλωματία
στα εργοστάσια πολεμικών υλών
σ' αυτούς που λένε λυρισμό τα ωραία λόγια
στα θούρια
στα γλυκερά τραγούδια με τους θρήνους
στους θεατές
στον άνεμο
σ' όλους τους αδιάφορους και τους σοφούς
στους άλλους που κάνουνε το φίλο σας

ως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ
αντισταθείτε.

Τότε μπορεί βέβαιοι να περάσουμε προς την
Ελευθερία.


ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
ΓΙΑΝΝΗΣ 21ΕΤΩΝ φοιτητης.

Ανώνυμος είπε...

παλίος σύντροφος από το ΕΚΚΕ..

Ανώνυμος είπε...

Κ. Πέτρο η Αρκαδία δεν έχει δουλειές, επί 18 χρόνια τάζεις δεξιά και αριστερά διορισμούς, προσλήψεις, μεταθέσεις φαντάρων κλπ κλπ είτε στην Τρίπολη είτε στην Αθήνα. Βόλευες "γερά" πάντα 1-2 από το κάθε χωριό και μαζικά τα παιδιά της ελίτ της Τρίπολης, ώστε να πείθεις τον κόσμο ότι έχεις δύναμη και να σε ψηφίζουν με την προσμονή ότι θα έρθει και η δική τους η σειρά. Ποτέ δεν είπες όχι, δεν αρνήθηκες ρουσφέτι και ας αποδεικνυόταν ότι έλεγες ψέματα. Κατά μέσο όρο ανα εξαετία ανανεωνόταν το δυναμικό των ψηφοφόρων σου, γιατί σε έπαιρναν χαμπάρι. Ξεκίνησες φτωχός από το χωριό σου αλλά όταν έγινες μέρος τηε ελίτ, υποδεχόσουν προκλητικά με ένα πούρο στο χέρι τον κάθε άνεργο για να του δείξεις πόσο ανόμοιοι είστε.....Μόνο που τώρα που σε έχουν πάρει πλέον χαμπάρι, επιχειρείς την ηρωική έξοδο από το νομό Αρκαδίας, γιατί πλέον σε έχουν πάρει χαμπάρι. Ετσι κι αλλιώς η κλινική που θα ανοίξεις θέλει και έναν πρόεδρο με κύρος, μέλος της Ευρωψηφοδελτίου ή του Επικρατείας ενός νέου κόμματος για διαφήμιση. Είμαι από τους πρώτους που αν δημιουργηθεί κεντρώο κόμμα θα δραστηριοποιηθώ στην Αρκαδία ως περιφερειακό στέλεχος αλλά πάντα στην συνείδησή μου θα είσαι ενας "πολιτικός παλαιάς κοπής". Θα σε παρακαλέσω να δημοσιεύσεις το σχόλιό μου αυτή τη φορά.....με έχεις κόψει και για άλλα θέματα, κοινωνικο-ακτιβιστικού χαρακτήρα παλιότερα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.
ΟΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΕΣΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Επί της ουσίας του πολιτικού σας λόγου, συμφωνούν πιστεύω οι περισσότεροι Έλληνες. Ζητούμενο, όμως, ήταν και είναι το πρακτέο. Πολιτικώς, με την αριστοτελική έννοια, οι Έλληνες (δια)τελούν, εδώ και δυο δεκαετίες τουλάχιστον, σε πλήρη αφασία. Πολιτισμικώς δε, είναι απολύτως υποτελείς στα συστατικά του "made in the RPC" πλαστικού προϊόντος και στην βαλκάνια μεταπρατική νεο-κουλτούρα. Η καταγγελία είναι απλό χάδι στ' αυτιά, έναυσμα για περαιτέρω εφησυχασμό ["αφού τα λέει ο (εκάστοτε) Τατούλης..."].
Το δυστύχημα, και σε αυτήν την περίπτωση, είναι πως ο καταγγελτικός σας λόγος δεν εξυπηρετεί τίποτε στο επίπεδο της πράξης. Ούτε και πείθει, εν τέλει, κανέναν για τις δηλούμενες προθέσεις του. Τι άλλαξε, άραγε, στην α-πολιτική νεοελληνική κουλτούρα που προκάλεσε την μήνι σας σήμερα και όχι χθες, προχθές ή πριν δέκα χρόνια; Τι είναι αυτό που κάνει εσάς, κ. Τατούλη, λιγότερο διαφορετικό από τους υπομειδιούντες συναδέλφους σας,τους οποίους δικαίως καλείτε "υποκριτές"; Διαφοροποιείστε, ίσως, στις τάξεις μεγέθους. Αυτοί κάμπτουν την οσφύ στα κατά τόπους και καιρούς περιπλεκόμενα "θεοδωράκια" της εξουσίας, εσείς στο διαχρονικό όργιο που περιβάλλει τη νομή της νομοθετικής εξουσίας.
Το πεδίο της αναφοράς, όμως, όσο και το επιτέλεσμα και των δύο "στάσεων" είναι κοινό: γενιές Ελλήνων χαμένες, πεταμένες στο περιθώριο της γνώσης, του επιστημονικού γίγνεσθαι, της ανόρθωσης (και) της ανθρωποσύνης.
Αν νομίζετε πως, παραμένοντας βουλευτής, μπορείτε να επιβραδύνετε την έλευση της αμειγούς απαξίας, πράξτε το. Αλλιώς, ούτε δεν αξίζει η παραμονή σας στο Κοινοβούλιο, ούτε για λόγους συμβολισμού.

Ι.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη διαφέρετε από τους άλλους βουλευτές, αυτό έχει φανεί εδώ και πολλά χρόνια. Έχετε μια ιδιαιτερότητα και στον τρόπο που εκφράζεστε και στο θάρρος που εκπέμπετε. Δεν ξέρει κανείς τα εσωκομματικά παιχνίδια και τις οικονομικές δυνάμεις που πιέζουν την κατάσταση στη χώρα, παρά μόνο άνθρωποι όπως εσείς. Σας σέβομαι, αλλά διατηρώ πάντοτε επιφυλάξεις, όπως διατηρώ επιφυλάξεις για κάθε πολιτικό άντρα. Άλλωστε η πολιτική κρύβει τον διφορούμενο και κρυμμένο λόγο, ο λαός τον απεχθάνετε. Παρόλα αυτά φαίνεστε από εκείνους που είναι πιο κοντά στον λαό, πιο κοντά στην αλήθεια του, αν υπάρχει κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως ο λαός έχει τεράστιες ευθύνες για την πολιτική κατάσταση στη χώρα και περισσότερο με τη νοοτροπία που λειτουργεί και απαιτεί το μέλλον του. Την αναξιοκρατία την επιβάλλει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας, ζητώντας πάντα χάρες, χωρίς ο ίδιος να δουλέψει ουσιαστικά για το μέλλον του. Όμως πάντοτε ο ισχυρότερος και ο έχων την εξουσία δρα ανεξέλεγκτα, σε σημείο που ο απλός κόσμος να φαίνεται αθώος. Κανείς νομίζω δεν είναι αθώος, αλλά πολύ περισσότερο η πολιτική που καθοδηγεί εν τέλει τα πράγματα με έναν τρόπο σκανδαλώδη. Εφόσον εσείς, κυρίαρχο στέλεχος της κυβέρνησης, πρώην Υπουργός, νιώθετε την αναγκη να μιλήσετε για την διαφθορά που στηρίζει ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, τρία τεινά συμβαίνουν: Είτε είστε τρελός, είτε ξέρετε πολύ καλά τι λέτε, είτε εξυπηρετείται άλλα συμφέροντα. Πιστεύω πως ξέρετε πολύ καλά τι λέτε. Πιστεύω πως η πολιτική της χώρας δεν έχει ξαναυπάρξει πιο διεφθαρμένη. Γενικότερα. Και στα μικρότερα κόμματα. Πιστεύω πως δεν υπάρχουν αξίες που υποστηρίζονται, μόνο παροδικά και πρόσκαιρα εγωιστικά παιχνίδια εξουσίας, που πηγάζουν κυρίως από τη φύση του ανθρώπου, ο οποίος θέλει να υπερέχει έναντι των άλλων χωρίς τίμημα. Ελπίζω να είστε καλός άνθρωπος, με την κλασική έννοια και ηθική του καλού ανθρώπου, διότι από τέτοιους έχω ανάγκη. Ανθρώπους που να θέλεουν να βοηθήσουν τους συναναθρώπους τους. Θέλετε να με βοηθήσετε; Πείτε μου την αλήθεια με σαφή, καθαρό και άμεσο λόγο. Πείτε μου ποιους στηρίζει ο Καραμανλής και στηρίζει τη διαφθορά. Πείτε μου αυτά που ξέρετε και δεν ξέρω, αυτά που πρέπει να μάθω. Ο τρόπος που συμβαίνουν τα πράγματα σε αυτή τη χώρα τράβηξε πολύ. Δεν πάει άλλο έτσι. Είναι κρίμα για την ιστορία που κουβαλάμε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Χρίστος

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη,

Ξεκινάω λέγοντας ένα μεγάλο δυστυχώς και εξηγούμαι παρακάτω.

Πρίν από μερικά χρόνια όταν πάψατε να είστε υπουργός, διαπιστώσατε διάφορα μελανά σημεία στη πολιτική της ΝΔ στο χώρο του πολιτισμού και ένα πλαίσιο που δε σας επέτρεπε να λειτουργείσετε σωστά στο υπουργείο. Τότε όμως δεν παραιτηθήκατε από υπουργός, καταγγέλοντας αυτούς που διαμόρφωναν το πλαίσιο, αλλά περιοριοστήκατε σε μερικές επιστολές που αποτελούν σήμερα άλοθι για τους αφελείς. Τώρα που διαγραφήκατε διαπιστώσατε πως ο πρωθυπουργός είναι "συνένοχος στη διαφθορά, συνένοχος στην ανικανότητα, συνένοχος στην αναποτελεσματικότητα", "οδηγεί σε αδιέξοδο" και είναι "επικίνδυνος για τη χώρα"!! Στίς προηγούμενες εκλογές όμως κατεβήκατε με τη Ν.Δ. και στην προεκλογική σας ομιλία είχατε μια τεράστια φωτογραφία του Καραμανλή ως φόντο. Λίγοι βουλευτές το έκαναν αυτό! Πως συμβιβάζονται η φωτογραφία του Κ.Κ. δίπλα σας σε τιμήτική θέση και η ετυμηγορία ότι είναι (συν)ένοχος για βαριά πολιτικά, ηθικά και ίσως ποινικά εγλήματα; Μήπως αυτά τα αντιληφθήκατε στο βραχύ διάστημα από τις εκλογές μέχρι σήμερα; Και γιατί δεν παραιτηθήκατε τότε και παραμείνατε συνοδηγός (μαζί με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία) ενός πρωθυπουργού που είναι ένοχος, ανίκανος, όμηρος και επικίνδυνος και οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή; Δεν το κάνατε και τώρα δυσκολεύομαι να πιστέψω τις αγαθές σας προθέσεις αν και ειλικρινώς σας συμπαθώ.

Τελειώνοντας θα ήθελα να μου επιτέψετε να κλείσω με το εξής: Δεν ταιριάζει σε ένα σύγχρονο πολιτικό που θέλει να λέγεται φιλελεύθερος και προοδευτικός να απαντά σε μια πολιτική απόφαση όπως αυτή της διαγραφής του με ύβρεις, πολιτική οξύτητα και υπονοούμενα που θα ζήλευε ακόμα και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Θυμηθείτε τι έλεγε ο Καρατζαφέρης όταν διεγράφει (περί ομηρίας, Σαλώμης και ιδιαιτεροτήτων, μυστικών συμφωνιών με το Πα.Σο.Κ. και τους Αμερικανούς κλπ). Αυτά τα υπονοούμενα περί ομηρίας και παράδοσης της εξουσίας τι τα θέλατε; Δυστυχώς, κύριε Τατούλη πολλοί, μα πάρα πολλοί θα σπέυσουν να σας κατηγορήσουν για αλαζονία και καιροσκοπισμό.. και όχι μόνο νεοδημοκράτες. Και θα είναι ξέρετε δύσκολο να τους πείσετε ότι κάνουν λάθος. Δυστυχώς!

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο σου αφιερώνω το γνωστό ποίημα "Κεριά" του Κωνσταντίνου Π. Καβάφη (ταιριάζει στην περίσταση):

Του μέλλοντος οι μέρες στέκοντ' εμπροστά μας
σα μιά σειρά κεράκια αναμένα -
χρυσά, ζεστά, και ζωηρά κεράκια.

Οι περασμένες μέρες πίσω μένουν,
μια θλιβερή γραμμή κεριών σβησμένων·
τα πιο κοντά βγάζουν καπνόν ακόμη,
κρύα κεριά, λιωμένα, και κυρτά.

Δεν θέλω να τα βλέπω· με λυπεί η μορφή των,
και με λυπεί το πρώτο φως των να θυμούμαι.
Εμπρός κυττάζω τ' αναμένα μου κεριά.

Δεν θέλω να γυρίσω να μη διω και φρίξω
τι γρήγορα που η σκοτεινή γραμμή μακραίνει,
τι γρήγορα που τα σβυστά κεριά πληθαίνουν.

Είμαστε πάντα δίπλα σου...

Ανώνυμος είπε...

Sinxaritiria gia tin stasi sas Kirie Tatouli.

Anoiko stin "kentroaristera" omos afto den exei ke toso simasia.

O agonas iper tis proodou aftis tis xoras ke kata ton kseperasmenon, dieftharmenon politikon ine koinos!

Xriazomaste pragmatikous politikous pou na askoun pragmatika politko ergo.

AK

Ανώνυμος είπε...

Κα Τατούλη συνεχίστε με αξιοπρέπεια καί ειλικρίνεια και ο λαός θα είναι μαζί σας.Δέν έχουμε παραδωθεί όλοι στο χουλιγκανισμό και τή ρεμούλα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ GOLDEN BOYS...

Ανώνυμος είπε...

Sinxaritiria gia tin stasi sas Kirie Tatouli.

Anoiko stin "kentroaristera" omos afto den exei ke toso simasia.

O agonas iper tis proodou aftis tis xoras ke kata ton kseperasmenon, dieftharmenon politikon ine koinos!

Xriazomaste pragmatikous politikous pou na askoun pragmatika politko ergo.

AK

anonymous είπε...

Αγαπητέ κ Τατούλη

Συγχαρητήρια για τον πολιτικό λόγο σας. Συγχαρητήρια για την πολιτική στάση σας.

Δεν ανήκουμε στην κεντροδεξιά και δεν είμαστε από εκείνους που ενέπνευσε ο κ. Καραμανλής πριν από πέντε χρόνια με τα συνθήματά του. Δεν είμαστε επομένως από εκείνους που προδώθηκαν από τον κ. Καραμανλή αλλά από εκείνους που δυστυχώς δικαιώθηκαν περίτρανα επειδή δεν τον ψήφισαν, και μάλιστα για αυτούς ακριβώς τους λόγους που αναφέρετε κι εσείς στην ανάρτησή σας.

Στις τελευταίες εκλογές δεν είχαμε καν ψηφίσει λόγω πολιτικής ευθιξίας!

Υποστηρίξαμε ωστόσο, την πρόταση του Ε. Βενιζέλου στην εσωκομματική διαμάχη του ΠαΣοΚ, αντιδρώντας στον ρηχό λαϊκισμό Παπανδρέου και πιστεύοντας πως η παρουσία του Ε. Βενιζέλου στην αρχηγία ενός κόμματος σαν το ΠαΣοΚ, θα επέφερε γενικότερο καλό σε ολόκληρο το πολιτικό τοπίο. Η εξέλιξη μας απογοήτευσε και όσον αφορά την πολιτική εικόνα του ΠαΣοΚ και όσον αφορά την εικόνα του γενικότερου πολιτικού τοπίου.

Δεν αναζητάμε πολιτική στέγη, ούτε κάποιο νέο πολιτικό κατάστημα για να ρίξουμε την ψήφο μας. Είμαστε πολιτικά άστεγοι, όσο και ελεύθεροι. Απλά σας εκφράζουμε τη συμπάθειά μας, μαζί με πολλούς άλλους συμπολίτες μας, και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δίκαιο -όπως παρουσιάζεται επί του παρόντος- αγώνα σας.

Φωνές αντίδρασης προς το διεφθαρμένο και ανόητο κατεστημένο, φωνές που αρθρώνουν ουσιαστικό πολιτικό λόγο και δράση, είναι δημοσίως καλοδεχούμενες, απ’ όπου και αν προέρχονται. Ευελπιστούμε στην πραγματική πολιτική!

Σας ευχαριστούμε και καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Με την αλήθεια για το Ζαχόπουλο, ότι δηλαδή δεν έπεσε καν από το διαμέρισμα αλλά σκηνοθετήθηκε το συμβάν για να καλυφθεί το σκάνδαλο με .... ξέρετε... πότε θα βγει κάποιος να το πει;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή 70% των ελλήνων λένε ότι δεν θα ψήφιζαν την ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. Άρα ο Τατούλης εκφράζει την πλειοψηφία όταν επισημαίνει την κακή διακυβέρνηση του τόπου. Δεν ευθύνεται ο Τατούλης για την εικόνα. Δεν θα μπορούσε ποτέ να πείσει ο Τατούλης αν δεν υπήρχε το Βατοπέδι, τα ομόλογα, ο Ζαχόπουλος, οι υποκλοπές κιν. Τηλεφωνίας, και τα τόσα άλλα ευτράπελα. Δεν υποχρεωμένος κανένας βουλευτής να στηρίξει το κόμμα του όταν αυτό αρχίσει να πράττει το αντίθετο από αυτό που είχε προαναγγείλει προεκλογικά. Αν ανέβεις σε ένα λεωφορείο που γράφει Σύνταγμα και δεις ότι πάει Πειραιά .. έχεις το δικαίωμα να βάλεις τις φωνές … και να κατέβεις. Και για όσους λένε ότι ο Κύριος Τατούλης βγήκε με τη Νέα Δημοκρατία … σας αντιπαραθέτω … η Νέα Δημοκρατία βγήκε με ανθρώπους σαν το Τατούλη. Και σας ρωτώ ξανά :::: Αν δεν είχε γίνει το Βατοπέδι, δεν είχε γίνει το σκάνδαλο με τα ομόλογα, δεν υπήρχαν προκλητικοί βουλευτές όπως Ρουσόπουλος και Βουλγαράκης… θα μπορούσε ποτέ να πείσει ο κάθε Τατούλης ;;;
Δεν είναι θέμα εικόνας…. Είναι θέμα ουσίας … και η ουσία είναι ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας ευθύνεται είτε επειδή τα ήξερε όλα και δεν έκανε τίποτα .. είτε επειδή ήταν τόσο άσχετος που δεν ήξερε τελικά τίποτα. Σε κάθε περίπτωση .. οι ευθύνες δικές του… και εύγε στον κύριο Τατούλη που δεν μπορεί να κάνει το μαλάκα όταν όλοι η Ελλάδα έχει καταλάβει το αίσχος !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νιώθω πολύ απογοητευμένος γιατί υπάρχει ακόμα κόσμος που έχει κλειστά τα μάτια-αυτιά του και δε βλέπει τι συμβαίνει.Ας είναι.
Τόσα χρόνια στην παράταξη εμένα με χάσατε,δε θέλω να με κοροιδεύουν άλλο. Εσείς κύριε Τατούλη είστε απλά η τροφή για σκέψη ΑΝ είναι αυτός ο στόχος σας και δεν είναι κάποιος άλλος.Δε θα ήθελα ξέρετε να σας έβλεπα στα πράσινα γιατί τούτοι απέδειξαν την κουλαμάρα τους τα τελευταία χρόνια. Θα δείξει ο χρόνος. Μη με απογοητεύσετε.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν να απαντήσω κάτι στον ηλίθιο που γράφει τα εξής :

""ΠΕΤΡΟ ΔΥΝΑΤΑ!!
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!!!
ΟΙ ....ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! ...ΣΦΙΧΤΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!ΑΡΙΜΠΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!""

Να μάθεις ηλίθιε ότι ο Τατούλης ήταν από τους πιο ταλαντούχους νέους χειρούργους της γενιάς του και εάν δούλευε σήμερα, θα έβγαζε πολύ περισσότερα χρήματα απ' όσα του απομένουν εξαιτίας της πολιτικής του δράσης.

Τώρα έρχομαι σε σένα Doc.
Η λασποβροχή εναντίον σου έχει ήδη αρχίσει, συστηματικά και καθολικά. Ωστόσο σου εύχομαι να συνεχίσεις στην ίδια πορεία και να ξέρεις ότι οι σκεπτόμενοι πολίτες αναγνωρίζουν τον ορθό πολιτικό λόγο και την εντιμότητα.Αλλά δυστυχώς πόσοι είναι αυτοί στην χώρα μας;;;;;

Έχουμε τους πολιτικούς που μας πρέπουν και μόνο αν αλλάξουμε εμείς ως πολίτες θα αλλάξει και το πολιτικό σύστημα της χώρας....

Ανώνυμος είπε...

Petro min doseis piso tin edra toulaxiston esy tin pires me tous psifous ton Arkadion den eise diorismenos opos kati alla papagalakia
Tha akouseis pola mpinelikia apo tous opadous sou alla pistevo na exeis gero stomaxi gia na to antexeis
Opos vlepeis aftoi pou mexri xthes se ypostirizane tora theloune tis sarkes sou
Kalos irthes ston xoro tis politikis katasparaxis
ego den eime se thesei na xero ti exeis sto myalo sou i poianou ta symferonta exipiretis (an eine alitheia) to mono pragma pou thelo na vgeis kai na peis oti gnorizes gia to ypourgeio politismou kai genika gia ti lamogies exoune ginei
mono tote tha katalavei o laos me ti lykoskyla exei mplaixei
enas asimos politis

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ (ΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ)ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ .
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ!
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΛΕΜΑ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ(ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ).
Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ .ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ...
Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ)
ΟΙ ΠΡΕΖΑΚΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΠΡΕΖΑ ΤΟΥΣ!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ (Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΚΡΑΤΟΠΙΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΤΑΣΑΝ ΕΜΕΙΣ ...)

Κ.Γ ΤΑΤΟΥΛΗΣ είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ; ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΤΟΧΟ ΟΡΟ "ΑΝΤΑΡΤΗΣ,;. ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ (ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ CLUB ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΙΣΧΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΤΕ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑ ΤΥΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΘΑΒΕΤΑΙ

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΘΑ ΕΙΔΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Δ.Α.Σ. Δ. Μηχανικός, ΜΒΑ
Λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή. Τελικά τα πράγματα έχουν ξεφύγει γενικώς και είναι δύσκολο να γίνει σύνθεση και συγκερασμός απόψεων. Δεν είναι εύκολο να εκτιμήσω αν πιθανώς είναι για καλό αυτή η εξέλιξη. Πολλές φορές πρέπει να βλέπουμε πίσω από τα αυτονόητα.
Μία άλλη θεώρηση είναι ότι υπάρχουν λόγοι, μη ανακοινώσιμοι δημοσίως, για τις κινήσεις αυτές. Μακάρι να τους έχετε αμφότεροι.
1. Δήλωση. Η Πολιτική, είτε είναι η Τέχνη του εφικτού, είτε είναι έκφραση Στόχων και Ονείρων, πρέπει να εκφράζεται από προτάσεις. Αυτές τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ δεν τις έχω δεί, ακούσει ή διαβάσει.
2. Απορία. Γιατί κανείς Πολιτικός δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί από τον σωρό και να βγεί δημόσια και να πεί τα αυτονόητα: Δεν έχουμε παιδεία, κουλτούρα, πολιτισμό, επιχειρηματικότητα, αξιοπρέπεια και όνειρα επιτέλους. Μας λείπουν ΑΞΙΕΣ. Ποιός Πολιτικός θα πεί τα αυτονόητα, όταν ζητάει την ψήφο των πολιτών, διαφοροποιούμενος. Διαφοροποίηση είναι το κλειδί της επιτυχίας, της ανάπτυξης. Γιατί όχι και στην Πολιτική;

chmarni είπε...

Ο ιππότης με το ρόδο έγραψε “ίσως ήρθε η ώρα να βγούμε από τα στενά όρια του αριστερά - δεξιά αλλά να καταλάβουμε ότι υπάρχει και το πάνω!”. Εγώ λοιπόν θέλω να σχολιάσω πως ο φιλελευθερισμός είναι το πλέον αποτυχημένο μοντέλο. Είναι το μοναδικό μοντέλο το οποίο έχει καταρρεύσει, με τον ίδιο παταγώδη τρόπο, δύο φορές τα τελευταία 100 χρόνια. Δεν χρειάζεται παρά να δει κανείς το κραχ των ημερών και να αναλογιστεί τη φτώχια στην οποία θα περιέλθουν οι πολίτες τα επόμενα χρόνια. Ο φιλελευθερισμός όπως απέδειξε και η εμπειρία του 1929 το μόνο που μπορεί να επιφέρει ως αποτέλεσμα είναι δικτατορίες, φτώχια άντε και κανένα παγκόσμιο πόλεμο. Και για κοινωνικό φιλελευθερισμό (ο οποίος περιέχει αρκετά θετικά σημεία) ούτε κουβέντα. Θα είχε πολύ ενδιαφέρων να μας πει για παράδειγμα κάτι, ο φιλελεύθερος κύριος Τατούλης, για την υποχρεωτική στράτευση στην Ελλάδα.

Διατελώ υμέτερος
Chmarni

Ανώνυμος είπε...

MH PARADWSETE THN EDRA SAS KE. TATOULH. SYNEXISTE

NIKOS

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο, είναι πολύς ο κόσμος που σκέφτεται ακριβώς τα ίδια με εσένα!

Έλεος πια με την κατάντια αυτού του τόπου.

Πρέπει με κάποιο τρόπο όλοι να αντιδράσουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!
ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ!

Συγχαρητήρια για το ήθος σας, την τόλμη και το θάρρος σας.
Τέτοιες φωνές χρειάζονται στην πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO TATOULI!!!

OI ALITHINOI ARKADES EIMASTE PERIFANOI GIA SENA!!!

TIMI SOU NA MI SIMMETEXEIS PIA STI VRWMIA KAI TI MPOXA !!!

TWRA KATASTRWSE STRATIGIKI!!! GIA TO KALO TIS XWRAS, *DE* PREPEI NA PAS XAMENOS, ESY KI OI OMIOI SOU!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι υστερικές τσιρίδες να παραιτηθεί ένας θαρραλέος άνθρωπος για να βολευτεί ένα κομματόσκυλο, αποδεικνύουν γιατί όλοι οι απλοί άνθρωποι στηρίζουν πάντα όσους επιμένουν στην εμψύχωση των νέων γενεών και όχι στο διχαστικό μίσος.
Η εντεινόμενη ξηρασία και η πλημμυρίδα πεινασμένων προσφύγων από Ασία-Αφρική θα κάνουν πολύ γρήγορα και τους πιο φανατικούς να σκεφτούν ότι η καταταλαιπωρημένη πατρίδα μας χρειάζεται εθνική συμφιλίωση, ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ όπως στην Ελβετία και όχι κομματοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που λέτε ότι ο Τατούλης πρέπει να αφήσει την έδρα του διότι βγήκε με την ΝΔ, συνειδητοποιείτε ότι το επιχείρημα αντιστρέφεται; Και η ΝΔ βγήκε με τους σταυρούς του Τατούλη. Η ΝΔ χρωστάει το ότι είναι κυβέρνηση σε κάθε έναν βουλευτή της. Σε κάθε έναν σταυρό. Και ο μέν οφείλει ως έναν βαθμό την εκλογή του στην ΝΔ και η δε οφείλει ως έναν βαθμό την εκλογή της στον Τατούλη.

Από την στιγμή που η ΝΔ διέγραψε τον Τατούλη, δεν μπορεί να του ζητά πλέον τίποτε. Απλά πράγματα. Το αν θα κρατήσει ή όχι την έδρα του, αυτό είναι θέμα δικό του και αυτών που τον ψήφισαν. Κανενός άλλου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Υπουργέ αν και οι ιδεολογίες μας απέχουν πολύ...,θέλω να σας εκφράσω την ικανοποίηση που νιώθω όταν βλέπω ότι υπάρχει έστω και ένας από τους 300 σε εκείνο το μπουρδέλο' που όσο και αν αρκετοί ασχολούνται με την σεξουαλικότητα σας , είχατε και έχετε τα καρύδια να τους τα λέτε όπως είναι τα πράγματα και όχι όπως τα παρουσιάζουν οι κάθε ( Ρουσόπολοι - Καραμανλήδες - Γεωργάκηδες - Αλαβάνοι και ....).
Η ασυλία που υπάρχει σε εκείνο το μαγαζί έχει διαμορφώσει χαρακτήρες με ατέλειωτη υποκρισία - ειρωνεία - απατεωνιά - απαξίωση στον άνθρωπο -νταβατζηλίκι - κρυφές συνεργασίες - υπόγειες διαδικασίες προσωπικών φιλοδοξιών - ..........
Αυτό το κράτος δεν σώζετε με τίποτα ( αυτό το ξέρουν καλά οι 300 και το 1/3 της χώρας ), είμαστε ένα μεγάλο πανηγύρι ως χώρα και χορεύουνε μαζί οι μαϊμούδες με τις αρκούδες ( τσίρκο γενικώς )όπως μας αποκαλούνε στην Ευρώπη ,αλλά πως να πάει ένα κράτος μπροστά όταν στην εποχή της αναγέννησης η Ευρώπη ήταν ελεύθερη και οι Έλληνες βρισκότανε κάτω από την σκλαβιά των αλλόθρησκων ( Τούρκων )-δεν γίνετε ποτέ να γίνουμε Ευρωπαίοι -400 χρόνια απόστασης από τον πολιτισμο'τις τέχνες'τα γράμματα'τις αξίες'....είναι και θα είναι πολλά!
Κρίμα που οι Έλληνες δεν θάχουν ποτέ την ευκαιρία να αλλάξουνε το τρόπο ζωής τους - ο ραγιάς θα παραμείνει ραγιάς και τον 22 αιώνα πάλι ένας Καραμανλής - Παπανδρέου -Μητσοτάκης θα κυβερνάει την Ελλάδα!
Όσο και αν φαίνεται παράξενο πάντα ένας Μητσοτάκης θα κυβερνάει την χώρα αυτή - οι Λαοί διοικούνται από αυτούς που τους αρμόζει!

spyros1000 είπε...

προς
Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος .



ρε μεγαλε γιατι βριζεις? τι σου εφταιξε ο τατουλης και τον χαρακτηριζεις προδοτη?
ειπε κατι κακο?
ειπε οτι ο καραμανλης εχει την ευθυνη για τα σκανδαλα!
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
Aφου ο ιδιος ο πρωθυπουργος της χωρας δεν εχει τα παπαρια να παρει την ευθυνη επανω του για υπουργους που διοικει και τρωνε φραγκα με την σεσουλα καποιος επρεπε να του τα χωσει.
δημοκρατια δεν εχουμε?
γιατι να ακολουθησει την ιδια γραμμη με τους αλλους?
δηλαδη εμεις εκλεγουμε τον βουλευτη για να σκυψει το κεφαλι και να κανει οτι του λεει το κομμα?
τετοια δημοκρατια θες εσυ?
να μην κατακρινει κανεις κανεναν?
τι να σου πω...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη..

Θα δικαιωθείτε σύντομα και όσοι χρεώνουν την εικόνα της κυβέρνησης στην κριτική που της ασκείτε από εσάς … και όχι στην απραξία και την διαφθορά των στελεχών της .. θα πληρώσουνε πολύ ακριβά. Αυτοί είναι οι προδότες. Αυτοί θέλουνε να κάνουνε τα στραβά μάτια σε όσα κατακρίνανε για 20 χρόνια .. επειδή τώρα οι βρωμιές είναι γαλάζιες και όχι πράσινες. Δεν είναι προδότης αυτός που επισημάνει την διαφθορά και την απραξία της παράταξης του. Προδότες είναι όσοι δεν τολμούνε να πούνε την αλήθεια … και επιμένουνε να στηρίζουνε οτιδήποτε φέρει τη σημαία του κόμματος τους ανεξάρτητα από το ήθος και την ορθότητα της κάθε πράξης. Σας βγάζω το καπέλο. Και επιμένω πως η ΝΔ οφείλει τις εκλογικές νίκες της σε ανθρώπους σαν και σας.. ενώ εσείς δεν οφείλεται τίποτα σε ένα κόμμα που ξέφυγε παντελώς από τα όσα έταξε στον Ελληνικό λαό.

Ανώνυμος είπε...

κ.Τατούλη ανέκαθεν συμφωνούσα με πολλές από τις απόψεις σας. Πάρα πολλά απ αυτά που έχετε πει εκφράζουν πολλούς αγωνιστές της Ν.Δ που θυσιάζοντας πολλά απ την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή τους ζωη, τα χρόνια της παντοδυναμίας του συστήματος ΠΑΣΟΚ, προσδοκούσαν το κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο. Δυστυχώς διαψευστήκαμε. Η νέα διακυβέρνηση απομάκρυνε όλα τα υγειή στοιχεία του ΠΑΣΟΚ, μαζί μ αυτά της Ν.Δ. Μπόλιασε τα δικά της λαμόγια με τα εκσυγρονιστικά, δημιουργώντας μια γαλαζοπράσινη νομενκλατούρα, που δίωξε και τα "δικά της" έντιμα στελέχη. Τότε περιμέναμε από τον πρόεδρο να επέμβει τηρώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Ποτέ δεν το έκανε, αφήνοντας τους "κουμπάρους", τους φίλους και τους αυλικούς να διοικούν το δημόσιο βίο της χώρας... Εγώ προσωπικά, διώχθηκα και από το ΠΑΣοΚ, όντας κομματικό στέλεχος της ΝΔ, αλλά πολύ χειρότερα, από την ίδια τη ΝΔ, διότι δεν διέθετα το "εκσυγχρονιστικό know-how"... Συμφωνώ λοιπόν απόλυτα μαζί σου αγαπητέ Πέτρο, πλην όμως δεν το βρίσκω τίμιο και ηθικό να κρατάς μία έδρα που ανήκει στις δυνάμεις της αδιαφάνειας! Μόνο τότε θα δώσεις μια απάντηση σ' αυτούς που εξυφαίνουν σενάρια συνομωσίας.
Ευχαριστώ,
Παναγιώτης Μ.

Ανώνυμος είπε...

α) Αυτές οι σαχλαμάρες περί του "εις ποίον ανήκει μια έδρα" πρέπει επιτέλους να σταματήσουν στη χώρα μας. Οι έδρες ανήκουν στον Ελληνικό Λαό, ούτε σε βουλευτές ούτε σε κόμματα....
β) εγώ στη θέση σας θα παραιτούμουν κι απο βουλευτής....(για ευνόητους λόγους)...
γ) ασφαλώς υπάρχουν πολλοί στη χώρα που συμμερίζονται μέρος από (ή και όλα απο) αυτά που εκθέτετε. Το θέμα είναι πως δεν μπορούν να οργανωθούν και να εκφραστούν πολιτικά....
δ) Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση οποιουδήποτε έχει τα φόντα και τα .......... ώστε να προσπαθήσει να κάνει αυτή την ορανωμένη έκφραση πολιτική πράξη....
ε)Θα έχετε τα πλήρη στοιχεία μου και την απόλυτη υποστήριξή μου, αμέσως μόλις γίνει φανερή μια τέτοια απόπειρα απο μέρους σας....
στ) Καλή δύναμη κ.Τατούλη!

Ανώνυμος είπε...

gelaei o kosmos me ayta pou les re tatouli kai dikaioses ton karamanli sto epakro.. ligi aytosigratisi den blaptei allios kindineyeis amesa na xaraktiristeis grafikos....ektos kai an nomizeis oti eisai o eklektos ekprosopos tis politikis anorthosis kai tou neou pou zitaei o topos opote to antikeimeno xrizei psixiatrikis ereynas...sinelthe!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν νέοι άνθρωποι που δεν θέλουν να εγκλωβιστούν σε διλήματα, που δεν θέλουν να έχουν ταμπέλες "υποστηρικτής του (Τάδε) κόμματος", προστάτης του "σωστού και δίκαιου",
υβριστές των ανήθικων αντιπάλων.
Αυτοί οι άνθρωποι κοιτάζουν στον εαυτό τους για να δουν τυχόν προβλήματα, τολμάνε να μιλήσουν και παλεύουν να ξεφύγουν από την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν.
Κύριε Τατούλη, παρόλο που δεν παραιτηθήκατε, μου φαίνεται πως τολμάτε να μιλήσετε.
Δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο της συνείδησής σας, αλλά με εντυπωσιάζει ότι την εκφράζετε.
Αν συνεχίσετε να πράτετε κατα συνείδηση και δεν συμβιβαστείτε σύντομα, ίσως πιστέψω πραγματικά ότι κάτι αλλάζει στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Είστε μια ελπίδα!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι φωνάζουν και βρίζουν όλοι οι βολεμένοι. Όσοι βολεύτηκαν με την ΝΔ φοβούνται μην χάσουν την κουτάλα.

Όσοι όμως δουλεύουν τίμια για να ζήσουν τις οικογένειες τους και ποτέ δεν φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να βολευτούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους, αυτοί συμφωνούν με τον Τατούλη και το θάρρος τους.

Μη βρίζετε αγαπητοί Νεοδημοκράτες, ΟΝΝΕΔίτες και λοιποί. Απλά δείχνετε τον πολιτισμό σας και το επίπεδο σας.

Δυστυχώς η επάνοδος της Δεξιάς στην εξουσία με την σημαία της κάθαρσης θα διδάσκεται στα σχολεία στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Έθνους σαν μια σκοτεινή περίοδος όπου δεν παρήγαγε τίποτε άλλο παρά μόνο ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Μέσα στην βρώμα και στην δυσοσμία νομίζω ότι χρειαζεται ο τόπος τέτοιες φωνές που στο κάτω κάτω τις γραφής είναι αυτο που λέμε όλοι μας απλά δεν είμαστε διάσημοι για να ακουστεί η άποψη μας.

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο νομίζω το παράκανες. Δεν αποκαλείς ένα πρωθυπουργό συνένοχο αν δεν έχεις αποδείξεις

Άλλωστε, νομίζω ότι μέσα σου πιστεύεις κι εσύ όπως και οι περισσότεροι έλληνες ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι συνένοχος, είναι απλά ανίκανος...

Στη ΝΔ χρειαζόμαστε έναν αρχηγό που ξέρει να διαλέγει τους συνεργάτες του, μπορεί να τους παρακολουθεί και να τους κατευθύνει στο έργο τους και όχι να αναλώνεται μόνο σε αερολογίες στις ομιλίες του, σε επανιδρύσεις κρατών και "μεταρρυθμίσεις" που υπάρχουν μόνο στη φαντασία του... όταν από κάτω οι υπουργοί του και οι συνεργάτες τους κάνουν πάρτυ

Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσεις τη μάχη από μέσα, διότι δεν πάει άλλο μ'αυτούς τους 2 αρχηγούς, που είναι μακράν οι χειρότεροι που έχουν υπάρξει εδώ και δεκαετίες...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ
ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
ΣΥΝΔΡΑΜΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" ΚΛΠ
ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΟΘΕΤΩ.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...


Ας μην περνάει απαρατήρητο και το γεγονός ότι ο κ. Τατούλης εκλέγετε σε περιοχή που υπάρχει εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν συνωμοσίες που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις. Όποιος δεν θέλει τον Παπανδρέου για πρωθυπουργό να μην τον ψηφίσει, όποιος δεν θέλει τον Καραμανλή να μην τον ψηφίσει ούτε εκείνον. Έχω χάσει την πίστη μου στα κόμματα και δεν νομίζω ότι θα ξανά ψηφίσω ποτέ την ΝΔ αν και την ψήφιζα μέχρι και το 2004. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εκλέγονται και θα εκλέγονται από τον γιγάντιο μηχανισμό εξυπηρετήσεων και διορισμών που έχουν στήσει και από τις στρατιές από «σκλάβους» που πουλήσαν την ψήφο και την ψυχή τους για έναν διορισμό ή μια νομιμοποίηση. Μην μας πουλάτε πια αυτό το ψέμα περί ηθικής και δικαίου, οποιαδήποτε φωνή αντίδρασης μέσα στις παρατάξεις που χαντάκωσαν την Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά θα έπρεπε να είναι σεβαστή. Ο Τατούλης και οι όποιοι Τατούληδες δουλεύουν για το καλό της χώρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια χρειάζεται θάρρος και ταπεινότητα.

Νομίζω οτι ο συγκεκριμένος κύριος διαθέτει και απο τα 2.

Ισως θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσουμε τι προτιμάμε;

Το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων που μενουν σε αυτόν

ή

Κάποιας κομματικής ομάδας;

Οι πολιτικοί δεν είναι παρα διαχειριστές κάποιων πόρων.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να κρατάς 1 διαχειριστή που δεν κάνει συμφέρουσα διαχείρηση ή σε κλέβει?

Ελπίζω κυριε Τατούλη να συνεχίσετε τον δρόμο της αληθειας

Σάκης
Τερζής

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι πολιτικοί μιλούν ποτέ δε ρίχνουν άπλετο φως στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα στο τέλος οι λεκτικοί λεονταρισμοί να μην πείθουν. Ποια ντοκουμέντα αποδεικνύουν τα λεγόμενά σας πέρα από τις γενικολογίες; Θα τα δημοσιεύσετε;

Ανώνυμος είπε...

Την Ip address του υπολογιστή σας την ξέρετε; εσεις που βρίζετε τόσο άσχημα.Θα τη δείτε με τον Εισαγγελέα.Για πλάκα σας πίανει ο Πέτρος!!!!!
βρίστε βρίστε ;

Ανώνυμος είπε...

Προς 11 Νοέμβριος 2008 9:49 πμ

Αηδία αισθάνεται όλοι η χώρα για αυτή την κυβέρνηση και ιδιαίτερα για κάτι μαλάκες σαν και εσένα που είναι τόσο στενόμυαλη που ισχυρίζονται ότι εγώ είμαι ΝΔ πάει και τελείωσε. Έχεις γίνει 35 ετών και δηλώνεις ότι είναι ΟΝΝΕΣ-ίτης. Από εκεί και μόνο μπορώ να καταλάβω ότι είσαι άνθρωπος με περιορισμένες ευθύνες (κοινός άχρηστος και βλαξ). Πόσα σκάνδαλα χρειάζεσαι ακόμη για να πεισθείς ότι η ΝΔ είναι για τον πούτσο και ότι αποτελείται αποκλειστικά από κλέφτες;
To ότι οι νέοι είναι τόσο ηλίθιοι και κάθονται και μετατρέπουν τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ σε χώρους ρίνγκ. Τι να τους κάνεις; Είναι περιορισμένης ευθύνης! Κοινός ηλίθιοι. Αντί να καθήσουν και να διαβάσουν κάθονται και διαβάζουν τις παπαριές της κάθε παράταξης. Νομίζουν ότι θα αλλάξουν όλο το κόσμο την στιγμή που δεν μπορούν να αλλάξουν από μόνη τους ούτε το βρακί τους.
Οι νέοι κοινώς είναι θύματα της κάθε παράταξης και φυσικά ο πιο εύκολος στόχος για να τους φορτώσεις παπαριές και δήθεν ιδεολογίες.

Ο νέος αντί να σταυρώσουν τον βουλευτή με γνώμονα ποιος θα προσφέρει στον τόπο. Έχουν γίνει τόσο ηλίθιοι που ψηφίζουν με γνώμονα το χρώμα και τη σημαία.
Όπως γινόταν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες πριν από 80 χρόνια.
Αν εσύ ψηφίζει με αυτό το σκεπτικό, τότε συγγνώμη είσαι ηλίθιος και αμόρφωτος.

Οι νέοι μπορούν να πιστεύουν όπου θέλουν. Τα γεγονότα δείχνουν ότι αυτή η Κυβέρνηση είναι άχρηστη. Εδώ και 4 έτη έχει δημιουργήσει περισσότερα σκάνδαλα από οποιαδήποτε έργα.

Γενικά δεν έχει κάνει τίποτα!

Όποιος ζεί σε μια χώρα και βλέπει τους τριγύρο του σαν εχθρούς του τότε μάλλον κάτι δεν πήγε καλά κατά την εφηβική του ανάπτυξη. Όλη όσοι ψηφίζουν είναι Έλληνες και κανονικά θα έπρεπε να ψηφίσουν με γνώμονα ποιος είναι ο καταλληλότερος και ικανότερος.
Οι ΠΑΣΟΚΟΙ, ΟΙ ΝΔ κτλ δεν είναι εχθροί μεταξύ τους αλλά είναι όλοι αδέρφια. Ανοίκουν στην ίδια χώρα.
Στις ίδιες οικογένειες.

Προς το ηλίθιο ΟΝΝΕΔ-ιτή με αμφισβητούμενες νοητικές ικανότητες.

Με εκτίμηση,

Π. Τατούλης

Ανώνυμος είπε...

Ακουγεστε πολύ γελοίος κε Τατούλη όταν τολματε να ονομάζετε τη ΝΔ σταλινικό κόμμα. Αλήθεια για σας αν ένα κόμμα δεν είναι σκορποχώρι είναι σταλινικό? Θα περιμένατε να εξαπωλείετε ύβρεις εναντίον του Πρωθυπουργου και να μην σας διέγραφαν? Είμαι πολύ οξύς απεναντί σας γιατί δεν αντέχω την υποκρισία. Απο τις εκλογές του 2004 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2007 ήσασταν στη ΝΔ επι 3,5 χρόνια και μάλιστα κάποιο διάστημα και σε κυβερνητική θέση. Αν λοιπόν 3,5 χρόνια ήσασταν σε ένα κόμμα λαικίστικο διεφθαρμένο, και σταλινικό, τότε γιατί το 2007 ξαναθέσατε υποψηφιότητα με αυτό το κόμμα? Θέλετε να μας πείσετε ότι επι 3,5 χρόνια δεν είχατε πάρει είδηση τι "βρώμικο κόμμα" είναι η ΝΔ? Επίσης τώρα πως ανέχεστε εσείς ο μέγας ανθρωπιστής και φιλελεύθερος να κατέχετε την βουλευτική έδρα που κερδίσατε με την σημαία αυτού "του διεφθαρμενου και σταλινικού" κόμματος? Αυτό το γεγονός δεν σας ενοχλεί ηθικά?

Ανώνυμος είπε...

Τατούλη,
Στον τάφο σου ξέρεις τι θα γράψουν;

"ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΡΙΞΕ"

Πως σου φαίνεται αυτό; Το έχεις σκεφτεί έτσι;

Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος είπε...

καρακατσοπουλε,εισαι καραμαλακας ανορθογραφος και στερεισαι επιχειρηματων...αποκαλεις το θαρραλεο ανθρωπο προδοτη..τα λεει εδω και καιρο ο ανθρωπος ξυπνα καραμαλακα!!!τοσο φτωχο μυαλο εχεις ,σιχαμενο κομματοσκυλο .εξαιτιας σου και των ομοιων σου παμε κατα διαολου .καποιοι φανατικοι ανεγκεφαλοι σαν και σενα κυβερνουν αυτο τον τοπο με αποτελεσμα να εχουμε μονιμο προβλημα...ελευθερη φωνη ο πετρος τατουλης , ολοφανερα δρα αυτοβουλως και ελπιζω να μην τον φατε και αυτον ,γιατι ως γνωστο ειστε και αδιστακτοι και δολοφονοι(υποκλοπες-τσαλικιδης-ζαχοπουλος).βρωματε απο παντου ,απο απαγωγες χρηματισμους και γενικο ξεπουλημα .κι αν ακομα δεν ειστε αμεσα υπευθυνοι ,τα συγκαλυπτετε φοβουμενοι μη χασετε το θρονο σας ...τομαρια.και τωρα τσαντιζεστε με τον τατουλη που απλα τα αυτονοητα ειπε .αυτα που ολοι οι ελληνες γνωριζουμε και ανεχομαστε!καραμαλακα ξυπνα σταματα να γλυφεις εκει που σε φτυνουν..αξιολυπητε καραμητρο!!..k τατουλη ελπιζω να μη μας απογοητευσετε και σεις στο τελος...σας ευχομαι οτι καλυτερο μπας και βοηθησετε αυτο τον ταλαιπωρημενο τοπο. με εκτιμηση

Ο μην έχων το υποτυπώδες της αναγνώρισης των ανθρώπων, και επειδή είσαι ηλήθιος και αδαής και θα αναρωτιέσαι τι έιναι αυτό, ονομάζεται ΟΝΟΜΑ ΗΛΗΘΙΕ, ανάρτησε το παραπάνω.

Και απαντώ :

Πότε αυτός ο προδότης πουλημένος μπάσταρδος ανήκε στον χώρο της μεγαλύτερης παράταξης στον τόπο μας;;
Η απάντηση ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!
Το μόνο μεμπτό στην όλη υπόθεση είναι ότι κάποιοι καρεκλοκένταυροι και ίσως διαπλεκόμενοι της παρατάξεως στην οποία έχω την τιμή να ανήκω τουλάχιστον 18 και στην πραγματικότητα 28 χρόνια παραπάνω απο αυτό τον αποτυχημένο γιατρο, το ανουσιούργημα, που θα αποκαλυπτεί σύντομα από που καθοδηγείται (και τότε όλοι οι μπάσταρδοι που τον υποστηρίζουν πρέπει να αυτοκτονήσουν εάν έχουν έστω και ένα ιχνος συνείδησης)αποφάσισαν και όχι μόνο σε ατή την περίπτωση να εντάξουν σε ψηφοδέλτιο έναν τέτοιο ΚΑΝΑΓΙΑ.
Όσο γιά αυτούς που δεν καταλαβαίνουν έιναι ευτυχισμένοι
Το είπε και ο ΧΡΗΣΤΟΣ
Μακάριοι οι πτωχοι τω πνεύματι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη γειά σου, πολλά συγχαρητήρια για την στάση σου. Ειμαι μαζί σου εγώ και τα παιδιά μου που ειναι γιατροί.

Ανώνυμος είπε...

Η ελίτ της ελληνικής δημοσιογραφίας, είπε εχθές από το τηλεοπτικό μαγαζί του, εν μέσω των αποκαλυπτικών ρεπορτάζ του για τα ούφο και τα μπουζούκια του Φασούλα, πως "χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι που παραιτήθηκε ο Τατούλης" και πως ο κάθε τυχαίος ανοίγει ένα μπλογκ και επειδή τον διαβάζουν πέντε γάτοι (εμάς όλους εννοούσε) , νομίζει πως κάποιος είναι.

Από πότε είναι τυχαίος ένας εκλεγμένος από τον Ελληνικό λαό Έλληνας πολιτικός, επειδή απλώς μιλάει και διαγράφεται; Από πότε είμαστε πέντε γάτοι όλοι εμείς οι ενεργοί πολίτες που επικοινωνούμε στα πολιτικά μπλογκς; Και από πότε δεν είναι τυχαίος όσο και τυφλοπόντικας ένας λιμοκοντόρος της δημοσιογραφίας που τα κονομάει πουλόντας μας φούμαρα;

Στο ΕΣΡ πληρώνονται με λεφτά του δημοσίου, για να μπορεί ο κάθε λακές της κυβέρνησης να μας βρίζει δημοσίως κατά πόσο συμφέρει τον ίδιο και τους καλοπληρωτές του;

Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος είπε...

"Φίλε Καρακατσόπουλε" το blog του κ. Τατούλη είναι πολιτικό.Επίσης ο κ. Τατούλης έχει ήθος και πολιτική αξία τα οποία δεν αμφισβητούνται ακόμη και από άτομα του δικού σου επιπέδου.Εσύ πως ξέφυγες? Μήπως εσύ είσαι ο ηλίθιος και π...?
Έχεις ιδέα πως ο κ.Τατούλης εκλέγεται σε μια δύσκολη περιφέρεια με 25.000 ψήφους? Οι ψήφοι είναι πρωπικοί και όχι της ΝΔ.
Καημένο κομματόσκυλο...

Άλλος ένας καημένος
25,000
Η απορία που έχω είναι μία
Αλλά θα περιμένω ....
ΤΟ 2011 θα δούμε τι θα πάρει!!!!!!
Εγώ φυσικά ξέρω όπως και όλοι οι έξυπνοι μαχόμενοι και αληθινοί άνθρωποι
Τα υπόλοιπα στην κρίση του ιστορικού του μέλλοντος!!!!!!

ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟ....

Ανώνυμος είπε...

mpravo tou afto mono
deixnei tharos an mi ti allo
se mia epoxi pou oloi mas klevoun pou ypourgoi ksediantropa katalistevoun to kratos, o petros vrethike na antistathei kai na pei oxi kyrioi ws edw.
mpravo petro.

KOSTAS είπε...

Κύριε Τατούλη, μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε ασφαλώς.
Μπορείτε να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε, να καταγγείλετε ή να επαινέσετε , να υπερψηφίσετε ή να καταψηφίσετε την κυβέρνηση.
Ενα πράγμα δεν μπορείτε να κάνετε.
Να παραιτηθείτε.

Και ξέρετε γιατί;

Επειδή δεν είστε πρώτα απ'όλα βουλευτής της ΝΔ, αλλά βουλευτής του Ελληνικού Λαού.

Σας ψήφισε και σας εξέλεξε για να τον εκπροσωπείτε.

Οσο κάνετε αυτό, δηλαδή όσο υπερασπίζεστε με σωστό ή λάθος τρόπο, δεν έχει σημασία, τις ανάγκες του ελληνικού λαού, δεν ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να παραιτηθείτε.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Αν παρ'όλα αυτά αποφασίσετε να παραιτηθείτε, τότε να θυμάστε ότι πρέπει πρώτα απ'όλα να επιστρέψετε τα χρήματα που πήρατε σαν βουλευτής του Ελληνικού λαού, όλα αυτά τα χρόνια στο Δημόσιο Ταμείο.

Χωριάτης

Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος είπε...

Το μεγαλύτερο ποσοστό των υποστηρικτων του ΠΡΟΔΟΤΗ έστω και αυτό το ελάχιστο που υπάρχει ακόμη όσο δεν έχει ακόμη αποκαλυπτεί ποιός πραγματικά είναι αυτός ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ γράφει ανώνυμα!!!!!!!!
Κατνοητό και πράγματικά αν και εγώ είχα πέσει τόσο έξω θα ντρεπόμουν να βάλω το όνομα μου κάτω η πάνω από ένα δημοσίευμα!!!!!!!!!!!
ΔΕν θα είχα που να κρυφτώ σε μερικά χρόνια
Άντε ΠΡΟΔΟΤΗ και βοσκός (άν σε πάρουν φυσικά όντας ΑΧΡΗΣΤΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μ' ενοχλεί αφόρητα είναι ότι τα ΜΜΕ άρχισαν ανελέητο θάψιμο εναντίον σου.

Τώρα πλέον κινδύνευεις να σκιαγραφηθείς από τους καναλάρχες είτε ως γραφικός είτε ως υποκινούμενος από ύποπτα συμφέροντα!

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου πάσχει από αθεράπευτη ηλιθιότητα και παρασύρεται πολύ εύκολα...

Αλλά η υπονόμευση αυτή δεν είναι κάτι αναμενόμενο; Όλοι οι καναλάρχες είναι οι κύριοι υποστηρικτές της σημερινής πολιτικής κατάστασης και του δικομματισμού ως έχει. Το μόνο που αλλάζει είναι η κομματική τους προτίμηση ανάλογα με το αν προωθούνται τα συμφέροντά τους ή μη.

Καλή συνέχεια και ελπίζω ο ύστερος πολιτικός σου βίος να μην ακυρώσει τις τωρινές σου πράξεις.

Sakellis Anthimos-Evangelos είπε...

Η προδοσία έχει παρερμηνευθεί .Όταν ο Ελληνικος Λαός έχει εμπιστευθεί την ψήφο του σε σας η ευθήνη είναι βαριά.Προδοσία θα ήταν να προδόσετε όλους αυτούς τους πολίτες που πίστεψαν σε σας.Όταν σας στέλνουν να τους εκπροσωπήσετε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλα και στο κόμμα της Ν.Δ. και βλέπετε εκεί ότι οι θέσεις και οι εξελίξεις είναι σε διαφορετική κατεύθυνση απο τις προσδοκίες του λαού δεν πρέπει να μένετε άπρακτος φροντίζοντας για τη ''βολή'' σας όπως κάνουν συνήθως οι βουλευτές.Οφείλετε να αντιδράσετε , και όταν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα να στραφείτε σε ποιο αποτελεσματικές τακτικές.Πρέπει να έχει κότσια κανείς για να το κάνει.Να είναι Παλικάρι. Και εσείς έιστε Παλικάρι με κότσια.Θα πρέπει να κρατήσετε την έδρα σας στο Κοινοβούλιο αφου αυτή ανήκει σε όλους όσους σας στήριξαν και όχι στη Ν.Δ.
Κρατήστε γερά! Μην πτωίστε απο τα παπαγαλάκια και τα μεγάλα συμφέροντα.
Αυτός είναι ο Πέτρος που στηρίζουμε, ο Πέτρος που ξέρουμε , ο Πέτρος που θέλουμε και διατηρεί την ελπίδα ζωντανή.

Είμαστε δίπλα σου !

Ανώνυμος είπε...

Κεντροδεξιό, φιλελεύθερο, προσκλητήριο.

Στο σημερινό του σημείωμα στη ΒΗΜΑ ο κ. Πρετεντέρης εξέφρασε με «αθώο» τρόπο την απορία του γιατί ο κ. Τατούλης περίμενε να τον διαγράψει ο κ. Καραμανλής και δεν σηκώθηκε να φύγει μόνος του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αφού διαφωνούσε.
Με την «αθώα» αυτή απορία του ο κ. Πρετεντέρης θεωρεί ότι τα κόμματα είναι ιδιοκτησία των αρχηγών τους και επομένως κάθε μέλος τους νομιμοποιείται να παραμένει στο κόμμα μόνο όσο συμφωνεί με τον αρχηγό. Η προσέγγιση αυτή του κ. Πρετεντέρη θα χαρακτηριζόταν σαν επικίνδυνη για τη Δημοκρατία αν δεν ήταν ανακόλουθη με τη στήριξη που ο ίδιος προσέφερε στον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σημίτη στην κόντρα τους με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου. Ποτέ, στη διάρκεια των πρόσφατων αντιπαραθέσεων στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πρετεντέρης δεν απόρησε γιατί ο κ. Βενιζέλος, ή ο κ. Σημίτης δεν σηκώθηκαν να φύγουν από το ΠΑΣΟΚ αφού διαφωνούσαν με τον κ. Παπανδρέου. Το ηλεκτρονικό αρχείο της εφημερίδας, διαθέσιμο σε κάθε χειριστή των ηλεκτρονικών εργαλείων αναζήτησης, διαθέτει όλα τα άρθρα του κ. Πρετεντέρη που αποδεικνύουν ότι εφαρμόζει διαφορετικά μέτρα και σταθμά ανάλογα με το αν επιλέγει να υπερασπιστεί ή να απαξιώσει πολιτικούς. Ο κ. Πρετεντέρης, στη περίπτωση του κ. Τατούλη, επιλέγει να συνταχθεί με τη γραμμή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας για την απαξίωσή του. Τους λόγους αυτής της στάσης του τούς γνωρίζει μόνο ο ίδιος…

Εγώ, ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας, αναγνωρίζω στον κ. Τατούλη τη γενναιότητα να εκφράζει τις απόψεις του στο εσωτερικό ενός, δυστυχώς, μονολιθικού κόμματος που δεν επιτρέπει πλέον καμιά διαφωνία.
Αναγνωρίζω επίσης τη τόλμη του να ρισκάρει, ή μάλλον να θυσιάζει, τη βεβαιότητα της βουλευτικής έδρας που κατέχει θέτοντας πολιτικά ζητήματα αρχών, ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με αυτά.
Αναγνωρίζω, τέλος, ότι ο πολιτικός λόγος του κ. Τατούλη απευθύνεται στον κορμό της κεντροδεξιάς παράταξης και ειδικότερα σε όσους διαπιστώνουν με οδύνη ότι οι ελπίδες τους για αλλαγή πορείας της χώρας διαψεύστηκαν και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντικατέστησε απλώς το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» από το «σύστημα Καραμανλή». Η κατάρρευση του «συστήματος Καραμανλή» σε συνδυασμό με τη, διαφαινόμενη από τις δημοσκοπήσεις, επάνοδο του «συστήματος ΠΑΣΟΚ» στη διακυβέρνηση της χώρας οδηγούν τον χώρο της κεντροδεξιάς στο απόλυτο αδιέξοδο.

Μπροστά στη καταστροφή που έρχεται, όλοι οι κεντροδεξιοί αλλά και όσοι κεντροαριστεροί δεν συνδέουν τη προσωπική τους ευημερία με την εξυπηρέτηση άνομων κομματικών γραφειοκρατιών θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας καλώ όσους οπαδούς του κόμματος συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες να αναλάβουν δράση.

Είναι επείγουσα η ανάγκη δράσης στο ιδεολογικό πεδίο, καθώς η κεντροδεξιά θα πρέπει να ξαναβρεί τις ξεχασμένες από καιρό φιλελεύθερες αρχές της ώστε να μπορέσει να δώσει τον αγώνα για την επικράτησή τους. Καμιά μεταρρύθμιση δεν θα υλοποιηθεί όσο κυριαρχούν, στο ιδεολογικό πεδίο, οι ιδέες των εχθρών της ελευθερίας και της συντήρησης, όσο ο κρατισμός ταυτίζεται με τη κοινωνική προστασία και όσο ο φιλελευθερισμός –ή μάλλον η καρικατούρα του που φιλοτεχνήθηκε από τους εχθρούς του- θεωρείται η πηγή όλων των δεινών. Καμιά μεταρρύθμιση δεν μπορεί να υλοποιηθεί από ένα ιδεολογικά αφυδατωμένο μηχανισμό που είναι έρμαιο συντεχνιών και παρασιτικών συμφερόντων.

Είναι επείγουσα η ανάγκη δράσης στο οργανωτικό πεδίο, καθώς ο σημερινός συσχετισμός δυνάμεων στη κεντροδεξιά δεν μπορεί να ανατραπεί αν δεν συντονιστούν όλες οι δυνάμεις της κεντροδεξιάς που διαπιστώνουν το επερχόμενο αδιέξοδο και έχουν τη τόλμη να ορθώσουν το ανάστημά τους στη διεφθαρμένη ηγεσία της δηλαδή τον Καραμανλή και όλους όσους τον στηρίζουν προς ίδιον όφελος. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι. Είναι λοιπόν επείγον να ορθώσουμε, όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας το ανάστημά μας σε όλους αυτούς που οδηγούν, με μαθηματική βεβαιότητα, την κεντροδεξιά παράταξη στη καταστροφή και τη χώρα στη κρίση και τη παρακμή.

Ο κ. Τατούλης έκανε το βήμα που του αναλογεί.
Ο κ. Πρετεντέρης και άλλοι, στηρίζουν το «σύστημα Καραμανλή» προσπαθώντας να τον απαξιώσουν.
Ως πότε εμείς, τα μέλη και οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας, θα παρακολουθούμε αδιάφοροι;

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικές ύαινες και φυσικά τα κομματικά εξαπτέρυγα άρχισαν την αποδόμηση σου...μην πτοείσαι, ούτε φυσικά να κάνεις τη χάρη στα μπλε "λαμόγια" να παραιτηθείς...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που, ενώ θα μπορούσε να διεξαχθεί εδώ ένας εποικοδομητικός διάλογος, η συζήτηση εκτροχιάστηκε, τόσο από πασοκτσίδικα όσο και νεοδημοκράτικα κομματικά μειράκια.

Χαίρομαι από την άλλη που οι φίλοι ΠΑΣΟκτσήδες, σπεύδοντας να αφρίσουν κατά "δεξιών διαβόλων" (!), έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουν αλλάξει από τις μέρες της λυσσασμένης απανοχής και του αυριανισμού - αν μη τί αλλο, η παραμονή στην αντιπολίτευση σας έχει καταστήσει αθλιότερους και πιο αφόρητα φανατισμένους - παρά ταπεινότερους, όπως θα ήλπιζε κανείς.

Όσο για την Νέα Δημοκρατία, η παρακμή είναι πλήρης, εμφανής, και μη αναστρέψιμη για τους λόγους που αναλύθηκαν επανειλημμένα.

Ανώνυμος είπε...

κριμα κε Πετρο αλλα νομιζω οτι παιζεις αλλα παιχνιδια!αν ειναι αχρηστοι που μαλλον σε πολλα ειναι επρεπε να εχεις απεκδυθει τη βουλευτικη ιδιοτητα και οχι να κραυγαζεις.εκανες και υφυπουργος υπο αυτους που κατηγορεις αλλα νομιζω οτι εισαι γιατρος δεν ειναι?ασχολησου λοιπον με το λειτουργημα και παρατα το κακουργημα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα αρχίσουμε να αντιδρούμε διαφορετικά σε σχέση με το πολιτικό σύστημα. Ένας βουλευτής κατ' επανάληψη σε συνεντεύξεις του επισημαίνει και καταγγέλλει πράγματα που ΟΛΟΙ ΜΑΣ επισημαίνουμε στις συζητήσεις μας. Τελικά, το ΑΡΧΗΓΙΚΟ κόμμα του(όλα τα κόμματα πλην της αριστεράς είναι αρχηγικά στη λειτουργία τους στην Ελλάδα, κόμματα his Masters Voice) τον διαγράφει. Και σχεδόν ΟΛΟΙ(και δυστυχώς και η πλειοψηφία της μπλογκόσφαιρας, που θεωρητικά είναι πιο απελευθερωμένη και μη εξαρτώμενη) στρέφονται εναντίον του, τον καταγγέλλουν, του ζητάνε να παραιτηθεί. Ιδού δυο παραδείγματα αντιμετώπισης κρίσεων από ΣΟΒΑΡΑ κόμματα:

1) Στην Αγγλία, επί Μπλερ, και ιδιαίτερα τα τελευταία δυο χρόνια της θητείας του, μεγάλος αριθμός βουλευτών του Εργατικού κόμματος, διαφωνούσε και καταψήφιζε νομοσχέδια που πρότεινε η κυβέρνησή ΤΟΥ. Κάποιες φορές μάλιστα τα νομοσχέδια δεν εγκρίνονταν. ΟΥΔΕΙΣ διανοήθηκε στην Αγγλία να διαγράψει, καταγγείλει, συκοφαντήσει κάποιον απ' τους διαφωνούντες βουλευτές. Όλοι παρέμειναν βουλευτές του κόμματος. Και σήμερα διαφωνούν με τον νυν πρωθυπουργό Μπράουν, χωρίς να φοβούνται επιπτώσεις.

2) Στις εκλογές στις ΗΠΑ, ο βουλευτής του Δημοκρατικού κόμματος Λίμπερμαν(απ΄τα μεγάλα στελέχη των Δημοκρατικών), υποστήριξε φανερά σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τον Μακέιν. Οι εκλογές τέλειωσαν. Και πριν δυο μέρες, ο αρχηγός της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή των αντιπροσώπων, δήλωσε πως ο Λίμπερμαν είναι "απ' τους πιο δραστήριους βουλευτές και τον περιμένει στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας".

Άλλα ήθη εκεί-ΣΟΒΑΡΑ ΗΘΗ. Το βασικό ερώτημα που θα έπρεπε να μπαίνει είναι: ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΑΤΟΥΛΗ; Αν όχι, τότε η καταγγελία πρέπει να απευθύνεται στον αρχηγό που διαγράφει την ελευθερία έκφρασης απόψεων. Και μην πει κάποιος "μα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό σαν ανίκανο ή συνένοχο". Εκτός του γεγονότος ότι σε άλλες χώρες οι αρχηγοί έχουν ακούσει και χειρότερα, χωρίς να διαννοηθούν να διαγράψουν, ΠΟΙΟΣ δεν συμφωνεί; Σε τόσα σκάνδαλα επί σκανδάλων, ο πρωθυπουργός αντιδρούσε μόνο όταν τον είχαν πια πάρει όλοι στο ψιλό-θυμηθείτε υποκλοπές, απαγωγές Πακιστανών, ομόλογα, τώρα Βατοπαίδι. Λοιπόν, ας δεχτούμε πως δεν είναι συνένοχος. Αλλά τότε είναι ανίκανος-πολύ χειρότερο για πρωθυπουργό!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια έδρα να σας δώσει πίσω ρε λαμόγια, ο Τατούλης άλλαξε ή εσείς?

Που μου βγαίνει ο άλλος και μου λέει ότι ο Εφραίμ είναι ο πνευματικός του πατέρας και δεν ντρέπεται....

Εμένα πνευματικός μου πατέρας είναι ο Ρωχάμης, μπορώ να μπω στο επικρατείας???

Ανώνυμος είπε...

ησουν ενα καρκινωμα στο κομμμα..
επρεπε να ειχες φυγει ηδη απο το '97 που σε διεγραψε ο πρωθυπουργος μας!
καλη ταξιδι στην ληθη!

sotjenny είπε...

ΠΕΤΡΟ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ: ΔΕΝ Μ΄ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !!!!

ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ: ΔΕΝ Μ΄ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ Θ΄ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Όπως αποδείξατε ΕΣΥ και οι ΑΝΑΜΈΝΟΝΤΕΣ ΟΜΟΙΟΙ σου ,το 2004 όντως ήμασταν η μόνη σας ελπίδα!Σας φέραμε μιά παντοδύναμη πλειοψηφία για να ορθοποδήσετε το κλυδωνισμένο αυτό έρμο κράτος(έτσι πιστέψαμε)!Τεσσεράμησι χρόνια μετά καταφέρατε να μας απογοητεύσετε ,να διασύρετε έναν ΑΓΑΘΟ,ΑΔΟΛΟ,ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ και(μέχρι απόδειξης του αντιθέτου)ΤΙΜΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Υ.Γ Καλό και πετυχιμένο ΧΑΡΑΚΙΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Το να ενδιαφέρεται πραγματικά και να ασχολείται ουσιαστικά κάποιος με το καλό και μόνο με το καλό των άλλων, όχι των συγγενών του, αυτό είναι η τέχνη των τεχνών και η επιστήμη των επιστημών.
Όσοι το κάνουν αυτό, είναι πραγματικά λίγοι, τόσο μέσα στο λαό όσο και μέσα στους πολιτικούς όλων των κομμάτων.

Ζητείται Άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

κ. Τατούλη,
είναι η πρώτη φορά που βλέπω πολιτικό του κόμματος που κυβερνά να υψώνει τόσο σθεναρά το ανάσθημά του και να αναγνωρίζει ότι ο πρωθυπουγός της χώρας είναι ο σημαντικότερος υπεύθυνος για τα λάθη των υπουργών του.Συνήθως ο πρωθυπουργός μένει στο απυρόβλητο και υπόσχεται "κάθαρση" και ότι "θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση" κ.τ.λ. Το μόνο που θέλω να σας ζητήσω είναι να κρατήσετε την στάση που έχετε και να μην καταντήσετε "νέος Δαϊλάκης"....

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη. Ανήκω ιδεολογικά στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Μας χώριζαν αρκετά ζητήματα πρίν από το προχθεσινό σας σθεναρό 'όχι'. Όλα όμως ανατράπηκαν με την αντίσταση αυτή που επιδείξατε.

Αντίσταση, όχι ως πρός το κόμμα που εκπροσωπούσατε, αλλά αντίσταση για την υπεράσπιση των ιδεών σας.

Ιδέες που συμμερίζομαι και που θα ακολουθήσω μετέπειτα, από οποιοδήποτε μετερίζι θα ακολουθήσετε.

Χτυπήστε την διαπλοκή. Δώστε ελπίδα στον πολίτη. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά θα έχετε αμέριστη συμπαράσταση. Συνεχίστε. Είμαστε πολλοί και θα γίνουμε περισσότεροι!

Όσο για κάποιους υβριστές σας, μην δίνετε σημασία. Ειναι 'βαλ' τοί'. Η τρομοκρατία τους όμως θα τους δώσει τα αντίθετα, από αυτα που προσδωκούν.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πολλοί φαίνεται να κανουν σχόλια αγνοώντας το Σύνταγμα, υπενθυμίζω τι λέει αυτό:
"Άρθρο 60. Οι Βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση."
Επίσης, καλό είναι κάποιος να πει ότι αν ένας πολίτης ΘΕΛΕΙ ΝΑ πιστεύει ότι εκλέγει κόμμα, πρόβλημά του, όχι του Βουλευτή. Το Σύνταγμα προβλέπει και μιλά για την εκλογή ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και όχι κόμματος. Ο Καραμανλής εκλέχτηκε γιατί ΚΑΙ ο Τατούλης έβαλε μπροστά την προσωπικότητά του και το όνομά του. Γι' αυτό λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Κατά τα άλλα, όταν κάποιος το μόνο που έχει να αντιτάξει είναι το "προδοσία" χωρίς να αναφέρει τι είναι αυτό που θεωρεί ο ίδιος προδοσία, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι και ο ίδιος είναι προδότης: του εαυτού του. Και κυρίως προδότης της Ελληνικής Πολιτείας που θέλει και απαιτεί ο πολίτης να είναι πάνω απ' όλα ελεύθερος και όχι κομματικό όργανο.
Ο Τατούλης θα κριθεί εν καιρώ και όχι εν θερμώ. Και κυρίως θα κριθεί από τις από εδώ και πέρα ενέργειές του. Τις οποίες πολλοί ψηφοφόροι και μέλη της ΝΔ, όπως εγώ, θα περιμένουμε να δούμε. Αμ' έπος, αμ' έργον, λοιπόν, κύριε Τατούλη. "Κωλοτούμπες" δεν δεχόμαστε.

Χρη.Μα.
Αίγιο

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΟΥ

ΦΥΓΕ......

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μονη επλιδα η Ελληνες;;;

μαλλον απελπισμενους σας βρισκω

Ανώνυμος είπε...

Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνετε θα είναι να παραιτηθείτε... αλλιώς θα είστε ο πιο νέος αποστάτης...

Ανώνυμος είπε...

τραβα μπρος και μην σε νοιαζει...

Ανώνυμος είπε...

Κ. Τατούλη,
Με τη μέχρι σήμερα διαδρομή σας έχετε αποδείξει πως είστε ο πολιτικός που όσο είναι στην εξουσία σιωπά και όταν απωλέσει την καρέκλα "ξεσπαθώνει" και ως δια μαγείας έχει "άποψη". Η Ν.Δημοκρατία πολύ καθυστερημένα μας απάλλαξε από την παρουσία σας. Εκμεταλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε κάτι πραγματικά χρήσιμο για τον τόπο μας: Επιστρέψτε την έδρα που ανήκει στο Ν. Δημοκρατικό κόσμο και συνεχίστε «ακάθεκτος», αλλά ακίνδυνα πλέον για την Ελλάδα μας, την Δον Κιχωτική σας blogγραφία.

Με την ελπίδα ότι θα πράξετε ηθικά,
Σας ευχαριστώ

Giannis είπε...

Αγαπητέ Πέτρο
Παρακολουθώ απο μακρυα οσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα σχετικα με τις διάφορες δηλωσεις σου κλπ. Μακρυα απο μένα να χαρακρηριστώ ως πολιτικά φιλος σου, αυτοπορσδιοριζόμενος είτε δεξιος είτε κεντροδεξιος ή οτιδηποτε αλλό. Μάλλον σε προσβολή μου κάνει...
Τα μεγάλα κόμματα στην Ελλάδα είνα πολιτικοί οργανισμοί που έχουν μια ιστορία και σαφως δεν προέρχονται απο παρθενογέννεση. Αυτό σημαίνει οτι σε μεγάλο βαθμό γνωρίζουμε (ωφείλουμε) λιγο- πολύ ποιοι τα στελεχώνουν και ποιοι ηγούνται.
Στο προκέιμενο τώρα, εσυ σα στέλεχος της ΝΔ, της κομματικής εκφρασης του πιο σάπιου και εκφυλισμένου στοιχείου που γεννησε η ελληνική πολιτικη ιστορία, δε γνώριζες, δε διαισθανόσουν (έστω) ποιο ακριβως είναι το πιον της παράταξης της οποίας αποτελείς (αποτελούσες, μικρή σημασία εχει!) μέλος.
Δεν είχες γνώση πως ακόμα και απο το 2004, οι στηρίζοντες τη ΝΔ το μόνο που εποφθαλμιούσαν ήταν πρόσβαση στην κουτάλα τησ εξουσιας. Σε έναν ανθρωπο με τον κοινο νου και με καλές προθέσεις (οπως θέλω να πιστεύω οτι έχεις σαν Αρκάς που εισαι...) το παραμύθι τησς δεξιας διακυβέρνησης ήταν απλά παραμύθι για να φύγουν οι αλλοι και να ρθούμε να φάμε εμεις.
Αυτο θα ήταν προτιμότερο να πεις ευθαρσως και να συνεχίζεις να λες. Η πραγματική προθεση σας ήταν να δώσετε πρόσβση στα δεξια αρχιλαμόγια μια και τοσο καιρό τρώγανε τα εκσυγχρονιστικά του κοντού, ε ήρθε η ώρα να φανε και του χοντρού!
Μήπως καπως έτσι δεν είναι η ουσία, ή υπραχει έλληνας που πιστεύει οτι ο Κωστάκης θα μπορουσε να γίνει καλός πρωθυπουργος! (Το αλλο με τον Τοτό το ξέριες... ειναι καλύτερο...!!!) Το ίδιο ισχύει και για το Γιωργάκη, καλες προθεσεις μπορει να χει... αλλά ειναι ανικανός να ελέγξει τα παράσιτα που παρυσφρύουν στα κανάλια της εξουσίας.
Ελπίζω οι προθέσεις αύτης της ανταρσίας σου να είναι μόνο συνειδησιακές και τίποτα άλλο, οσοι σε βρίζουν ειναι γιατί μαλλον αισθάνονται πως η εξουσια μπορεί να χαθει απο τα χέρια τους.
Κατα τα άλλα εύχομαι υγεία και καλη δύναμη

Φιλίκα
Γιάννης

giannis είπε...

Αγαπητέ κ. Τατούλη,
Θερμά συγχαρητήρια για το θάρος να τοποθετηθείτε πολιτικά με τρόπο που εφράζει τους περισσότερους Έλληνες ασχέτως αν κάοποτε υπήρξαν νεοδημοκράτες (όπως εγώ) ή όχι.
Είτε λασπολογούν σε βάρος σας, είτε σας διαγράφουν (και μάλιστα απο όλα τα κομματικά όργανα για να μην έχετε βήμα ομιλίας....), είτε σας συκοφαντούν, οι διαπιστώσεις σας ανταποκρίνονται ακριβώς στην πολιτική κατάσταση σήμερα.
Ελπίζω να αποτελέσετε την κινητήρια δύναμη για την εμφάνιση στο πολιτικό προσκήνιο μιας φιλελεύθερης συμμαχίας που θα ωθήσει και την Ελλάδα (επιτέλους) μπροστά. Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη των πραγμάτων μας γέμισε αισιοδοξία ότι θα κάνετε τις αναγκαίες κινήσεις για ''να βρει το νερό την πορεία του μέσα απο τα διαβρωμένα χώματα''. Στη διάθεσή σας για κάθε πολιτική σας κίνηση. Και πάλι θερμά συγαρητήρια!!

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο,
γνωριζόμαστε, όχι τόσο καλά όσο θα ήθελα, αλλά όσο χρειάζεται.
Ξεκινώντας θα ήθελα να εκφράσω ακόμη μία φορά την χαρά μου που υπάρχει τουλάχιστον ένας Ελληνας πολιτικός που ξέρει να μιλάει και να γράφει σωστά και καλά ελληνικά, ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που λες.
Για να τελειώνω νωρίς με τα καρα...γκιοζάκια, όλων των ειδών και αποχρώσεων.
Κάθεστε βρε κακομοιράκηδες και γράφετε σε ένα blog ενός ανθρώπου που θέλετε να στραγγαλίσετε (στην καλύτερη περίπτωση) και βρίζετε και και και. Αφού δεν τον γουστάρετε, όπως του ζητάτε να σηκωθεί να φύγει απο τη ΝΔ, έτσι σηκωθείτε και φύγετε και εσείς απο εδω μέσα, μήπως και χαλαρώσετε λιγάκι. Διαφωνίστε ανθρώπινα, όχι έτσι. Αλλά έπρεπε να έρθει η ΝΔ στην εξουσία για να ξαναγίνετε άνθρωποι (γίνατε για 3 χρονάκια το 89 και μετά ξανακυλίσατε). Και όσα χρόνια ζείτε σαν άνθρωποι το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε, είναι πως να γραπώσετε μια καρέκλα, λαμόγια, και πως να τρώτε με χρυσές μασέλες χωρίς να δουλεύετε. Και έχετε το θράσος να μιλάτε εξ'ονόματος του λαού και της νεολαίας. Πότε ρε χαμερπείς βρεθήκατε κοντά στο λαό και στη νεολαία για να ξέρετε τι θέλει και τι την εκφράζει? Και με ποιό θράσος ζητάτε απο τον Τατούλη να σας παραδώσει μια έδρα για την οποία δούλεψε σκληρότερα απο όσο έχετε δουλέψει σε ολόκληρη τη ζωή σας εσείς? και ποιός σας λέει ότι σας ανήκει? Αν θέλατε να έχετε άβουλους βουλευτές, να κάνατε λίστα, τώρα να μάθετε πως δουλεύει η Δημοκρατία και μετά ζητήστε ότι θέλετε.
Και εσείς οι άλλοι μην χαίρεστε. Οσα χρόνια είναι το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, μεταμορφώνεστε εσείς σε ανθρώπους και παίρνετε τη θέση των προηγούμενων και τρώτε δυό φορές για να βγάλετε τα σπασμένα των χαμένων χρόνων.
Για αυτούς που πάντα την πολιτική θα περνάνε σύριζα, περαστικά τους. Μια ζωή στην κοροϊδία θα σας έχουν, οι δήθεν και οι θολοκουλτουριάριδες, που τοποθετούν τα ανεπάγγελτα παιδαρέλια για να τρέχουν το κόμμα σας. Εσας που συνεργάζεστε με αυτούς που ονομάζουν "δημοκρατία της Μακεδονίας" το τεχνητό προτεκτοράτο των αμερικάνων και έρχεστε και από πάνω και τα βάζετε με κάποιους επειδή "τα παίρνουν απο τους αμερικάνους", καραγκιοζάκια. Που αν σας άλλαζαν χρώμα στην πόρτα του σπιτιού σας, θα μένατε άστεγοι.
Και ούτε να χαίρεστε και εσείς οι λίγοι ΠΑΣΟΚοι που τολμάτε και βρίσετε τους δεξιούς συλλήβδην, λες και 3 εκατομμύρια Ελληνες είναι φασίστες, ζώα, ηλίθιοι, γουρούνια, γιατί κάτι τέτοια γράφετε, αλλά δεν καταλαβαίνετε οτι δεν τα γράφετε για τον ανώνυμο δεξιό, αλλά για τον διπλανό σας, τον δάσκαλο σας, τον άντρα σας, τη γυναίκα σας, το μαθητή σα, τον απο πάνω και τον απο κάτω σας. Κάποιος έγραψε "τι σχέση έχει η δεξιά με τη δημιουργία κλπ κλπ". Οχι, έχει σχέση το ΠΑΣΟΚ με τη δημιουργία. Δημιουργία χρεών, σκανδάλων και φατριών. Ποιός σκότωσε την Αγροτική? Την Ολυμπιακή? Το κράτος όλο? Ποιός έκανε όραμα του κάθε Ελληνα, το διορισμό του στο δημόσιο, για να καταντήσουμε σα λαός παροχής υπηρεσιών? Οσοι δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, θέλουν να γίνουν. Αυτό ήταν το όραμα που ενέπνευσε το ΠΑΣΟΚ στη νεολαία. Συγχαρητήρια.

Συγνώμη Πέτρο, αλλά όταν διαβάζω μία δημοσίευση, εντάξει, δεν τρέχει τίποτα. Αλλά όταν διαβάζω συνεχώς μαλακίες, τρελλαίνομαι. Εχε υπ'όψην σου οτι ούτε και εσύ θα ξεφύγεις, απλώς πήρες λίγη παράταση.

Γιατί τα είπα όλα αυτά? Γιατί ήθελα να δείξω πόσο θρασύδειλοι είστε όλοι εσείς που περιμένετε στη γωνία να βγεί κάποιος να μιλήσει για να του την πέσετε, γιατί αυτή είναι η ζωή σας, αυτή η παρηγοριά σας. Να την πέφτετε σε όσους έχουν άποψη, να τους βρίζετε, και μετάνα ξαναπηγαίνετε στο κλουβί σας και να λέτε στον εαυτό σας "του έδειξα εγώ", "του τα είπα ένα χεράκι", "ρόμπα τον έκανα, είμαι τεράστιος". Αυτή είναι η χαρά σας. Αντί να προβληματιστείτε, βγαίνετε και βρίζετε δεξιά και αριστερά, ότι σας κάτσει πιο εύκολα.
Δεν έχετε καταλάβει όλοι εσείς οι καρεκλοκένταυροι οτι ούτε δεξιά υπάρχει πιά, ούτε αριστερά. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτε άλλο από μπροστά και πίσω. Και πίσω είστε όλοι εσείς, που έχετε μάθει να ζείτε με θεωρίες συνωμοσίας και ό,τι και να γίνει είναι πληρωμένο και ξεπουλημένο.
Δεν έχετε καταλάβει οτι ο χρόνος και η ζωή σας έχουν ξεπεράσει προ πολλού και οτι είστε παρελθόν, πικρό, μαύρο, κατακριτέο, ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Και έρχετε λοιπόν ο Τατούλης και λέει 5 αλήθειες. Εντάξει, την έκανε τη χοντρή και τις είπε αργά. Αλλά τουλάχιστον τις είπε. Ποιός απο εσάς μικρά εντελώμενα το έκανε ποτέ αυτό? Και δεν λέω οτι ο Τατούλης είναι άγιος. Αλλά τουλάχιστον δεν είπε ψέμματα. Κατάπιε το ένα, λοξοκοίταξε το άλλο, αλλά μέχρι εκεί. Μήπως δεν έχετε καταλάβει ότι ζείτε σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? Μήπως για εσάς Δημοκρατία είναι να έρθει το κόμμα σας στην εξουσία και μόνο, μπας και σας βάλει σε καμμιά θεσούλα? Την τελευταία φορά που κοίταξα, Δημοκρατία σημαίνει να μπορείς να κάνεις ελεύθερα τις επιλογές σου και να διατυπώνεις τη γνώμη σου με όποιο (νόμιμο) τρόπο μπορείς. Εγώ δεν θα δώσω συγχαρητήρια στον Πέτρο για τα δημοσιεύματα του. Ηταν καθήκον του να τα κάνει και κακώς άργησε. Δεν δίνεις συγχαρητήρια σε κάποιον που κάνει το αυτονόητο, αυτό που έχει ταχθεί να κάνει ως δημόσιος λειτουργός. Η υποχρέωση κάποιου να κάνει τη δουλειά του έχει καταντήσει στην Ελλάδα να είναι γεγονός για τα media. Αυτό κάνατε κομματόσκυλα με τη δήθεν δημοκρατία σας.

Πέτρο, μεταξύ μας, τα έκανες λίγο ρόϊδο. Τα λέμε όλα αυτά, Πέτρο, νωρίτερα. Κακό timing θα πεί κάποιος καλόπιστος, σταμάτησε το φαϊ θα πεί κάποιος κακόπιστος. Δικό σου θέμα και πρόβλημα βέβαια. Αλλά ρε Πέτρο μπορώ να σου αναγνωρίσω ότι τουλάχιστον είχες το θάρρος να τα πείς. Η ΝΔ έχει περίπου 150 πρόβατα εκεί μέσα. Και λέω περίπου γιατί δεν είναι όλοι πρόβατα, είναι και μερικοί κρυφο-τσομπαναίοι εκεί μέσα. Εγώ δεν πιστεύω στη ρήση του Αβέρωφ περι μαντριού κλπ. Εγώ πιστεύω στη προσωπική αξία του καθενός. Και ειλικρινά απο τους 300, ίσα με μιά μούτζα άνθρωποι είστε εκεί μέσα που μπορείτε να αρθρώσετε σωστό πολιτικό λόγο, που πάνω απ΄όλα θα μπορούσε να είναι και επωφελής για τη χώρα και τους πολίτες.
Εχω και άλλα να σου πω κοντοχωριανέ Πέτρο. Απλώς ελπίζω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να μην είναι στο υπόγειο γκαράζ της Βουλής και για 20 δευτερόλεπτα.

Οτι και άν κάνεις, να το κάνεις πάντα από την καρδιά σου και στο τέλος να το ξέρεις, αυτοί που σε νοιάζει, θα σε έχουν πάντα ψηλά. Για τους άλλους.... απλώς δεν σε νοιάζει.

Νικ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.
ΕΜΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΔΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ "ΜΑΧΙΜΟΥ".
ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ...

Ανώνυμος είπε...

------------------------------------------------------------------------------------------------------tatoo-ΛΗ!

ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΕ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ

ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ Η ΑΓΑΜΙΑ!

ΕΡΙΝΥΣ

---------------------------------------------------------------------

Ανώνυμος είπε...

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ΤΑΤΟΥΛΗ ΦΑΤΑΟΥΛΗ!

ΑΔΙΚΩΣ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΙΑ.

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΣΕ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ» Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ!!!


ΦΙΛΙΚΑ,

ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Ανώνυμος είπε...

Όχι, στον τάφο του θα γράψου "Αλβανοφωνος τουρανομογγόλος που το παίζει απόγονος Αρκάδων"!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος για πές μας καραχουντικός είσαι; Γιατί φένετε πώς έχεις πρόβλημα με την δημοκρατία. Μάθε οτί στην δημοκρατία κάτι περιθοριακά φασιστόμουτρα σαν και εσένα εμείς οι Hacker του κυβερνοχόρου σας αγνοούμε αλλα και τα λόγια σας τα επιστρέφουμε εναντίων σας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΑΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ. ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΕΡΜΑΙΟ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ,ΠΑΥΛΙΔΗΣ,ΑΔΡΙΑΝΟΣ) ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Υ.Γ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΤΕ, ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΕΛΑ, ΑΧΡΗΣΤΑ, ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Tasos είπε...

Τι να κανω, ειχα την ατυχια να γεννηθω σε μια χωρα οπου καποιος Τατουλης θεωρειται υπατος ανταρτης και επαναστατης, μονο και μονο επειδη λαϊκιζει . Καλα να παθω....

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο για τη στάση σου αδερφέ Πέτρο Τατούλη.

Είμαστε όλοι μαζί σου... Είμαστε όλοι υπέρ του λαού.

Κάτω τα χέρια από την κουτάλα ρε ρεμάλια λαμόγια! 4 χρόνια τα διαλύσατε όλα, όπως και οι προηγούμενοι...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ!!

Shades είπε...

Πολλά απ' τα σχόλια είναι υβριστικά και δεν έχουν θέση σε πολιτικό διάλογο.. δεν με αφορά καθόλου ο χρόνος που διαλέξατε να πείτε όλα αυτά στη συνέντευξη αλλά αυτά που είπατε.. μεγάλη μερίδα κόσμου βαρέθηκε 30 χρόνια να ακούει για σκάνδαλα!! ρεμούλες!! προανακριτικές επιτροπές και να αλλάζει χέρια η χώρα από Λαλιώτη σε Βουλγαράκη από χρηματιστήριο σε κουμπάρους και ο απλός λαός να επιμένει στις ίδιες πολιτικές παρακμιακές προκλητικές συμπεριφορές.
Κ. Τατούλη είπατε ότι ακριβώς προβληματίζει τον σύγχρονο σκεπτόμενο Έλληνα, τώρα αν αυτό είναι αληθινό και όχι πολιτική σκοπιμότητα ο χρόνος θα το αποδείξει.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Τατουλη συνεχιστε τον αγωνα σας. Προδοτες ειναι αυτοι που τα τελευταια 5 χρονια κοροιδευουνε τον ελληνικο λαο. Κυριε Τατουλη εισαι παληκαρι! Να εισαι καλα και να προσεχεις τους αλητες που θελουν να σε φυμωσουν.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την έστω και καθυστερημένη ευθιξία... Όταν ήσαστε υπουργός και γίνονταν όσα γίνονταν, έπρεπε να το πράξετε... Αλλά είναι η εξουσία που σε διαφθείρει. Σε κάθε επίπεδο, σε κάθε εργασία, σε κάθε κοινωνία. Συγχαρητηρια για το σθένος σας και να ξέρετε ότι με την αντρίκια στάση σας (τους τελευταίους μήνες), πείσατε πολλόυς από μας ότι έχουμε κάτι να ελπίζουμε από τους πολιτικούς μας... Καλημέρα Ελλάδα.. Τα πρόβατα ξυπνάνε σιγά σιγά.. Τα σέβη μου

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ακόμα αληθινοί δημοκράτες!

Ανώνυμος είπε...

Αγνόησε τους κολλημένους και κομματικά μαντρωμένους, Πέτρο! Είσαι λαμπρό δείγμα ΕΛΛΗΝΑ με αυτόνομη σκέψη. Μακάρι να'χαν κι άλλοι τα κότσια, το τσαγανό και τη γενναιότητα που επέδειξες όταν εξέφρασες ευθέως τις ενστάσεις σου εν πλήρη επιγνώσει των συνεπειών. Αυτό από μόνο του θέλει δύναμη, αρετή και τόλμη και την ΑΝΔΡΕΙΑ να αψηφίσεις τις αντιξοότητες. Ολοι οι άλλοι εθνοπατέρες κοιτάζουν την εδρούλα τους, σκύβουν, γλύφουν, σφουγγίζουν οπίσθια, και κάνουν τουμπεκί μπροστά στο κόμμα, αδιαφορώντας για την Ελλάδα και το λαό, που ορκίστηκαν να υπηρετήσουν! Μη πτοείσαι με τις ύβρεις! Και μη διανοηθείς να παραδώσεις την έδρα σου! Προχώρα μπροστά κι είναι μαζί σου περισσότεροι απ'ό,τι φαντάζεσαι. Είμαι κι εγώ που ομολογουμένως ποτέ μου δεν ψήφισα γαλάζιο! Αν υπάρξει όμως πολιτικός φορέας στο μέλλον μ'εσένα μέσα, θα σε ψηφίσω!
ΕΥΓΕ!

Aντικονφορμίστρια

Draminos είπε...

κ. Τατούλη,
παρακολουθώ το blog σου από την εποχή της δημιουργίας του.

Είτε το επιδίωξες είτε όχι βρέθηκες έξω από το μαντρί, και όπως είχε πει ο Ευάγγελος Αβέρωφ,
όποιος είναι έξω από το μαντρί τον τρώει ο λύκος..

Τα κανάλια και ο τύπος 'παίζουν' πολύ Τατούλη, γιατί τώρα 'πουλάει' το όνομα Τατούλης. Σε λίγο καιρό θα έχουν να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Κάποτε είχαμε εκτός των 2 μεγάλων κομμάτων, διάτοντες αστέρες, διαφωνούντες ή διαγραφέντες που η παρουσία τους στα κομματικά έληξε όταν τους 'ξέχασαν' τα ΜΜΕ. Πρόχειρα να αναφέρω, τους Κούβελα, , Τσοβόλα, Μάνο, Ανδριανόπουλο, Σαμαρά, Αρσένη. Να θυμίσω και τον Παλαιοκρασά, που ως διοικητής της ΔΕΗ έδωσε συνέντευξη τύπου για να καταγγείλει αυτά που θεωρούσε παράνομα, και ω του θαύματος διακόπηκε η μετάδοση της συνέντευξης στη μέση.

Δυστυχώς το πολίτευμα μας έχει καταντήσει προεδρευομένη κλεπτοκρατία, και ο Κ. Καραμανλής απλώς προεδρεύει αντί να κυβερνά, όπως συνέβη και επί κυβερνήσεων Α. Παπανδρέου, Κ. Μητσοτάκη και Κ. Σημίτη.

Ελπίζω να μείνει το blog σου για πολύ καιρό και να μη διαγράψεις τίποτε, ώστε κάποτε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα, για το πόσο δίκαιο έχεις.
Εύχομαι καλό κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...



Oταν είσασταν κυβερνητικό στέλεχος δεν ήταν επικίνδυνος ο κ. Καραμανλής;;;; Τώρα έγινε ξαφνικά;;;
Και αν ναι, τότε γιατί δεν αποχωρήσατε εσείς καταγγέλλοντας την κυβέρνηση αλλά παραμένατε και στηρίζατε στην βουλή;;;;

Δεν μας τα λέτε καλά κ. Τατούλη. Ή έχετε δίκιο και κακώς στηρίζατε τόσο καιρό ή έχετε άδικο και κακώς κάνατε αυτή την ακραία κριτική.

Σε κάθε περίπτωση, ως ανεξάρτητος δεν θα είχατε κατά πάσα πιθανότητα εκλεγεί. Δεν νομίζω μάλιστα ότι με το ήθος που λέτε ότι διαθέτετε, σας χρειάζεται ο τίτλος για να λέτε αυτά που λέτε. Οφείλατε να παραιτηθείτε, αλλά δεν το κάνετε για οικονομικούς λόγους και παράλληλα γιατί θέλετε την ιδιότητα για να εκδικηθείτε τη Νέα Δημοκρατία.

Κρίμα γιατί με μια άλλη συμπεριφορά, ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν μαζί σας. Επιλέξατε τον ρόλο του εφιάλτη. Με αυτόν θα πορευθείτε στο μέλλον....



Ανώνυμος είπε...

Χέρι-χέρι με τον Φον Καρατζαφέρη

O αυτόκλητος εκφραστής της αγωνίας των νηφάλιων νοικοκυραίων με την κεντροδεξιά ιδεολογική περιβολή, τιμητής της ηθικής του πολιτικού κόσμου ?

Ανοίγουν σαμπάνιες στις επαύλεις τους οι Κοντομηνάδες (έκανε σημαία το Βατοπέδιο ενόψη της ποινικής του δίωξης για κακουργηματική απάτη και πλαστογραφία), οι Μπόμπολες (έδωσε το βήμα για τη μοιραία συνέντευξη), οι Λαμπράκηδες, οι Τεγοπουλαίοι και δεν συμμαζεύεται. Αλλοι σκέπτονται να σε στρατολογήσουν στα prive κόμματα του "μεσαίου χώρου" (τί κενολογία και αυτή!) που σχεδιάζουν και επενδύουν σε εσένα (βλέπε Αγγελοπούλου, Βγενόπουλος κλπ).

Ελπίζω να μην καταλήξεις στο νεο-φασιστικό μόρφωμα του φον-Καρατζαφέρη, ο οποίος μοιράζεται τις αγωνίες σου για την "ηθική" και ως νέος φύρερ επαγγέλλεται να αναμετρηθεί με τη σαπίλα του κοινοβουλευτικού συστήματος.

Καλή σου τύχη, όπου και αν πας, πλην φον Καρατζαφέρη ...
(Εκτός και αν έπαιξες το χαρτί της Ντορούλας?, οπότε θα σε ξαναδούμε στο μαγαζί γωνία πλάι στη νέα ιδιοκτήτη)

Ν. Κ. Μ. είπε...

μέτριοι πρίγκιπες ή Εμπνευσμένοι πολιτικοί;

Μπορεί να τεθεί ένα ερώτημα σε μια άλλη οπτική:
θέλουμε μέτριους κυβερνήτες να διαχειριστούν την καθημερινότητα και να ορίσουν το μέλλον μας;

ή ορίζουμε και αναζητούμε πολιτικούς, να μας εμπνεύσουν για να συμπορευτούμε μαζί τους;

Ο πήχης της πολιτικής ζωής του τόπου επιβάλλεται να ανέβει στο υψηλότερο σημείο

1. Οι αδύναμοι έχουν ήδη αποτύχει,
2. Οι άριστοι θα πετύχουν!

μακριά από κομματικούς δογματισμούς, αντιδημοκρατικές κινδυνολογίες,
μακριά από τους μέτριους

Έχουμε ανάγκη τη διαφάνεια
Έχουμε ανάγκη το όραμα,
έχουμε τη δύναμη της συμμετοχής

Δεν είναι της παρούσης να βρούμε το πρόσωπο, δικαιωματικά θέτουμε τις προδιαγραφές και τους όρους μας και θα αξιολογηθούν όλοι, οι εικονικοί πρίγκιπες οι χρυσοί κληρονόμοι και οι Χαρισματικοί

Ανώνυμος είπε...

Οι αιτιάσεις σας και όσα υποστηρίζετε θα τύχουν απόλυτης αναγνώρισης απο τη βάση της ΝΔ εφόσον παραιτηθείτε απο το Κοινοβούλιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβεβαιώσετε όσα σας καταλογίζουν οι πολέμιοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπράβο για αυτό που τολμήσατε να κάνετε και κάποια πορωμένοι κομματικά, δεν μπορούν να δουν.

Τιμάτε τα παντελόνια που φοράτε και η δήλωση σας τότε στον Λαζόπουλο, δεν ήταν τυχαία. Μπράβο σας !!

Ιωάννης Ε. Ντεντόπουλος είπε...

Εκ πρώτης όψεως, αυτό που κάνατε, πραγματικά σας τιμά. Το θέμα κ. Τατούλη είναι, τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή υπάρχει κάτι περισσότερο από πίσω?

Με όλα αυτά που πλέον είναι πραγματικότητα σε αυτή τη χώρα, δεν μπορεί ένα πρωί να ξυπνήσατε και να είπατε, εγώ τώρα θα πω τα πράγματα όπως είναι. Για κάποιο λόγο πιστεύω, ότι κάτι θα ξεφουρνίσετε σε όλους εμάς, που σαν τα πρόβατα ψηφίζουμε κάθε τετραετία, είτε το ένα κόμμα, είτε το άλλο, και καλά για το καλό του τόπου. Κατά βάθος όλοι μας ξέρουμε, ότι πάλι θα ψηφήσουμε κάποιους, οι οποίοι θα μας ξεφραγκίασουνε, και καλά για το καλό του τόπου. Τελικά συνειδητοποιούμε ότι ψηφίζουμε για να γίνει ο έλληνας πιο φτωχός, και οι 300 πλουσιότεροι.

Εσείς δηλαδή σήμερα, θέλετε να μας πείτε, ότι είστε καλύτερος από όλους αυτούς, τους συνάδελφους σας?

Αν είναι έτσι, γιατί δεν βγαίνετε, αφού έχετε πάρει ήδη τον δρόμο της καθαρής συνείδησης, και να τους ξεσκεπάσετε όλους? Στον τάκο, τον ένα μετά τον άλλο, και δεν μιλάω μόνο για τους μεν, αλλά και για τους δε, έτσι για να μάθει ο απλός, ηλίθιος έλληνας, τι πραγματικά γίνεται, που πάνε τα λεφτάκια μας, γιατί σίγουρα δεν πάνε εκεί που θα έπρεπε, αλλά στους λογαριασμός όλων αυτών, που βγαίνουνε καθημερινά στα κανάλια, και λένε ότι μαλακία τους κατέβει ? Θεέ μου, με τι άνεση !!!!

Αναρωτιέμαι, γιατί κανένας δεν βγαίνει να μας πει, ότι σε λίγο καιρό, θα γνωρίσουμε το πραγματικό πρόσωπο της οικονομικής κατάρρευσης ?? ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλά?

Φωνάζετε αρκετά!!! Και ?? δεν πάμε λίγο παρακάτω ? αρκετά με τι και με ποιους ?? ονόματα κ. Τατούλη, ονόματα και πράξεις του καθενός μαϊντανού, έτσι για να μάθει ο Έλληνας, επιτέλους, ποιος τον πηδάει !!! Να τους δούμε στον δρόμο και να τους φτύσουμε, έτσι ρε αδερφέ, να νιώσουμε λίγο καλύτερα και εμείς !!!

Αλλά δυστυχώς, είμαι σίγουρος, πάλι στα λόγια θα μείνουμε !!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ !

Διανύουμε τα πρώτα χρόνια ενός νέου αιώνα, αρκετές δεκαετίες μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την Μεταπολίτευση, την κατάρρευση των Ολοκληρωτικών Καθεστώτων και άλλων Ιστορικών γεγονότων σταθμών.
Κάποιοι εξακολουθούν παρ’ όλα αυτά να μας θέλουν πρόβατα, κάποιοι επιμένουν να μας χειραγωγούν και να καταστρατηγούν την Ελεύθερη σκέψη μας την Ελεύθερη βούλησή μας, κάποιοι μας θέλουν στο «μαντρί» σε πείσμα των καιρών, μη θέλοντας να κατανοήσουν τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας.
Επιμένουν μονότονα στις παλαιολιθικές απόψεις τους, επιμένουν στο παραλήρημά τους χωρίς να πείθουν πλέον.
Θέλουν τους πολίτες αυτής της χώρας μαντρωμένους σε μπλε, πράσινα και κόκκινα «μαντριά».
Μας θέλουν μαριονέτες για να κινούν αυτοί τα νήματα έτσι ώστε κάθε μας κίνηση να είναι προδιαγεγραμμένη και ελεγχόμενη.
Συναγωνιστή συναγωνίστρια.
Τι θα απαντήσεις σε όλους αυτούς τους «Τσέλιγκες» που στηρίζονται στην πλάτη σου, στην δύναμή σου, στο συναίσθημά σου, που εκμεταλλεύονται τις αξίες σου και τις παραδόσεις σου, για να εμφανίζουν το «μαντρί» τους γεμάτο πρόβατα που τα πάνε όπου θέλουν και τα κάνουν ότι θέλουν;
Συναγωνιστή συναγωνίστρια.
Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου, ζήσε Ελεύθερος, ανέπνευσε καθαρό αέρα, απομακρύνσου από την μπόχα του «μαντριού», γίνε αετόπουλο.
Έλα κόντρα στο κύμα, γιατί όποιος είναι ζωντανός μπορεί να πάει κόντρα στο κύμα ενώ τους πεθαμένους τους πάει όπου θέλει το κύμα.
Συναγωνιστή συναγωνίστρια.
Αποφάσισε να πάς εκεί που εσύ επιλέγεις και όχι εκεί που οι άλλοι έχουν αποφασίσει πριν από σένα για σένα.
Δείξε την αποστροφή σου στο κλειστό και απόμακρο club εξουσίας και αναρωτήσου για άλλη μια φορά εάν γι’ αυτό το μοντέλο εξουσίας εάν γι’ αυτή τη Ν.Δ. βάλαμε πλάτη όλοι μας από το 1981 κι έπειτα ! ! !
Εύχομαι η πορεία που χάραξε ο Πέτρος Τατούλης να οδηγήσει εκεί που οι δικές μας αδύναμες φωνές δεν οδήγησαν μέχρι στιγμής.

ΜΠΕΝΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ beneas13@hol.gr

τ. Γεν. Γραμματέας Ο.Ν.ΝΕ.Δ
Χαϊδαρίου τ. Υπ. Ιδεολογικού & Δημ. Σχέσεων Β4 Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ
τ. Υπ. Κιν/σεως Τ.Ε. Ν.Δ. Κέντρου Χαϊδαρίου τ. Υπ. Τύπου & Δημ. Σχέσεων Β8 Ν.Ε. Ν.Δ. τ. Μέλος Δ.Σ. Σωματείου εργαζομένων GROUP 4SECURITAS τ. Αντ/πος Ε.Κ.Ε.Α.Π. - Ε.Κ.Ε.Δ.Α. - Π.Ο.Ε.Δ.Χ.Β.
τ. μέλος ΔΑΚΕ PETROLA & ΕΛΠΕ
Μέλος Γ. Συμβουλίου ΠΣΕΕΠ
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αναρωτιεμαι.. Ολοι αυτοι που αυτοπροσδιορίζονται ως νεοδημοκρατες και καταφέρονται εναντιον του κ. Τατούλη, ακόμα και ο κ. Καρακιτσαριόπουλος που απαντά μόνο επιλεκτικά, είναι ειλικρινα ικανοποιημένοι από τη διακυβέρνηση της ΝΔ?

Ανώνυμος είπε...

κ. Τατούλη, αφού έχετε όλες αυτές τις κομματικές πεποιθήσεις, αφού δεν συμφωνείτε με την πολιτική της κυβέρνησης, γιατί ενταχθήκατε στην ΝΔ? Γιατί δεν μπήκατε στην διεκδίκηση της ψήφου ως ανεξάρτητος βουλευτής, γιατί ακόμα δεν μπήκατε στο ψηφοδέλτιο του Πασόκ ή άλλου κόμματος. Είμαι της άποψης ότι θα έπρεπε να έχετε φάει πόδι εδώ και καιρό... Κάντε τώρα αναμετάδοση της αντιπολίτευσης με μεγαλύτερη παρρησία. Μα απορώ με κάτι τέτοιους τυπάδες σαν κ εσάς, πραγματικά είναι σαν να ένα παιδί να σκοτώνει τον πατέρα του. Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε αλλά μακριά από την ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κύριε Τατούλη διάβασα αυτό το άρθρο και τις απαντήσεις χτες και σήμερα και πιστεύω ότι εδώ γράφετε ιστορία. Παρ' όλο που υπάρχουν και κάποια αρνητικά (έως υβριστικά) σχόλια (όπως λέει ο/η Julian23 παραπάνω), η μεγάλη πλειοψηφία των καταχωρήσεων είναι θετικές και ενθαρρυντικές.
Σας εκφράζω και εγώ τα συγχαρητήρια μου και ένα μόνο εύχομαι: να απελευθερωθούν και άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ σαν τον Τατούλη και να φωνάξουν δυνατά την γνώμη τους, γιατί διαφορετικά χανόμαστε!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση.
Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη κατ'αρχήν συγχαρητήρια για την έντιμη και γενναία στάση σας. Όλοι αυτοί οι χυδαίοι που γράφουν υβριστικά μηνύματα στα μπλόγκς εναντίον σας έχουν τον σκοπό τους που το κάνουν. Το κάνουν όχι για σάς αλλά για τον άλλον για να απειλήσουν τον κύριο 151 ώστε όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές να μήν βγάζουν απο δώ και πέρα κουβέντα.
Ο νοών νοείτο

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα κ. Τατούλη. Οι κινήσεις σας πίκραναν όλους εμάς που 20 χρόνια υποστήκαμε τις διώξεις απο το ΠΑΣΟΚ. Απλά ρίχνετε νερό στο μύλο όλων αυτών που θέλουν και πάλι την πρασινή κυριαρχία και τους Νεοδημοκράτες στη γωνία. Δεν σας ζητώ να παραιτηθείτε αλλά να μην συμπεριφέρεστε ως όργανο το οποίο πλήττει την παράταξη στο μαλακό της υπογάστριο που ήταν πάντα ο αρχηγός αλλά και η βάση του κόμματος

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΠΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

Unknown είπε...

Αγαπήτε κ. Τατούλη

Πραγματικά εκφράζεται τις αποψεις πολλών πολιτων αυτης της χώρας, χωρίς βεβαια να μην εχετε και εσεις τον σκοπο σας, καθως στην πολιτικη παντα ισχυει ο όρος "σκοπιμοτητα". Μιλατε για το αυτονοήτο, κυβερνηση χωρις δείκτη, χωρις πυξίδα, χωρις εμπευση και οραμα για τον τοπο. Το συνθημα καθαρση ξεφτισε νωρις, οπως και όλα τα συνθηματα που συνεταξε το ο "γιος ταχυδρομου", αυτος ο αστειος, ο Ρουσοπουλος.
Αν ο Καραμανλης δεν ειναι το χαός τοτέ ποιος ειναι; Θεωρώ οτι το χαος ηρθε και το χειροτέρο ειναι οτι δεν υπαρχει έλπιδα, γιατι ολοι οι υπολοιποι αρχηγοι των κομμάτων αντιπροσωπευουν και αυτοι το χάος και το απολυτο τιποτα. Όλοι μηδενος έξαιρουμενου έκφραζουν πέρα απο τον εαυτο τους και το στενο κομματικο τους κύκλο το απολυτο τίποτα. Το πολιτικο δυναμικο της χώρας έχει γερασει και αν δεν έχει έρθει ακομα η ώρα να αλλαξει, τότε ειναι κοντα. Δεν ξερω τι υπονοουν οι δηλώσεις σας παντώς κόμμα με Μανο και Ανδριανοπουλο ειναι ήδη καταδικασμένο! Οι πολιτες τους έχουν κρίνει πολλάκις.
Ο κοσμος χρειαζεται οραμα και έλπιδα. Οποιος μπορεσει να τα δώσει θα τα καταφερει. Περιμενουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.
ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.
ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΓΓΡΙΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Υποκριτές καί προδότες της Ν.Δ.είναι όλοι
αυτοί πού μπήκαν στη παράταξη απ'το παράθυρο
καί βρέθηκαν μέσα σε μιά πενταετία με βίλες,
κότερα καί καταθέσεις.Είναι όλοι αυτοί πού
εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής γιά την νέα διακυβέρνηση
καί την ανασυγκρότηση τού κράτους καί ξεγέλασαν
τον Ελληνικό λαό με το σεμνά καί ταπεινά.Αυτοί πού
ξεπούλησαν την περιουσία τού λαού στα μοναστήρια,
αυτοί πού κάνουν πώς δέν ξέρουν τίποτα από τα
σκάνδαλα με τούς κουμπάρους,τα ομόλογα,τίς
υποκλοπές καί τούς νταβατζήδες καί κατάντησαν
χιλάδες Έλληνες στα όρια της φτώχειας.Είναι αυτοί
πού δεν τολμάνε να τραβήξούν το αυτί στούς τραπεζίτες
με τα εκατομύρια κέρδη πού δυναστέούν καί εξευτελίζουν
με τίς πρακτικές τους χιλάδες κόσμο.Στόν κοματικό
μηχανισμό της Ν.Δ.υπάρχουν εκατοντάδες σαν τον Τατούλη
πού κατ'ιδίαν τα ίδια σκέπτονται με αυτόν αλλά δεν έχουν τό
θάρρος να τα πούνε δήμόσια.Ας μή πυροβολάμε λοιπον αυτόν
πού τόλμάει να λέει την αλήθεια στόν κόσμο καί να ξεσκεπάζει
την σαπίλα.Πέτρο Τατούλη προχώρα καί να ξέρεις οτι εκφράζεις
την συνείδηση του ταλαιπωρήμενου καί απατηθέντα από τις υποσχέσεις
Έλληνα πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

mhn asxoleiste me ton "Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος". ena pseytiko profile einai poy ftiaxthke proxtes me aformh to neo post toy tatoylh gia na ton vrisei.

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθείς αν θες να λέγεσαι ήρωας από οτι προδότης...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΘΕΙΤΑΙ Κ. ΤΑΤΟΥΛΗ.
ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΑς ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑς ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΝΑΣ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2011 ΘΑ ΣΑς ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβοοοοο !!!!!!
Ετσι πρέπει να είναι οι πολιτικοί και όχι κρυμένοι στα σπιτάκια τους να παίζουν με τα μικρά παιδάκια τους κλείνοντας τα ματάκια και τα αυτάκια στα προβλήματα μας.Ημουν ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ αλλά σιχάθηκα τις βρωμιές τους και ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ.Ολοι μας πρέπει να αγωνιστούμε για μια καλύτερη Ελλάδα και να μην περιμένουμε έναν κο Τατούλη να αγωνίζεται μόνος του.Δεν βρίσκω άλλα λόγια να σας πω ,απλά συνεχίστε πάντα έτσι στη ζωή σας και μπορεί να μην αποκτήσετε ποτέ τα λεφτά τους αλλά τουλάχιστον θα κοιμάστε ήσυχος.Οσο για αυτούς που σας βρίζουν ακόμη και εδώ όπως είδα είναι σίγουρα κάποιοι που θα χάσουν "χρήματα" και τίποτε άλλο από το γεγονός της πτώσης αυτής της σάπιας κυβέρνησης.Τα υβριστικά συνθήματα που σας απευθύνονται επίσης δείχνουν πίκρα "βαζέλων" που έχουν χρόνια να δουν πρωτάθλημα και τίποτε παραπάνω.ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ... ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!
Υπογράφω ως "Εργαζόμενη , μητέρα 3 παιδιών".

Ανώνυμος είπε...

Tatul
Βουλγαροαλβανικό όνομα...
Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη,
Μπορούσατε να υπακούσετε στο σιωπητήριο, να λουφάξετε όπως τόσοι και τόσοι "γενναίοι" (βλ. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ κλπ....)και να περιμένετε καλύτερες μέρες.

Όποιος λέει ότι δεν ψήφισε Τατούλη αλλά ψήφισε ΝΔ είναι ανόητος και δεν ξέρει τι πολίτευμα έχουμε. Οι εκλογές λέγονται ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ, και ο βουλευτής δεν παραιτείται επειδή έχασε την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης.
Τουναντίον, οι κυβερνήσεις πέφτουν επειδή χάνουν την εμπιστοσύνη των βουλευτών.

analfavitos είπε...

Πέτρο έχεις υποχρέωση σε αυτους που σε ψήφισαν! ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ! Ας δείξει επιτέλους κ κάποιος ήθος, τι διδάγματα θα παίρνει η νεολαία απο τούς πολιτικούς αυτά του βουλγαρακη? ΕΙΣΑΙ καθόλα ΝΟΜΙΜΟΣ! Η πολιτική δεν είναι το μαγαζί καμιανης οικογενείας είτε λέγετε Καραμαν Αλλη είτε λέγετε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! Μην μας απογοητεύσεις!!

Ανώνυμος είπε...

Είστε η μοναδική μας ελπίδα αυτή την στιγμή. Θα σας στηρίξω προσωπικά με κάθε τρόπο, εφόσον προχωρήσετε στην δημιουργία κόμματος. Θεωρώ ότι οι στιγμές είναι ιστορικές για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο του δικομματισμού. Αν δεν τα καταφέρουμε τώρα, θα πρέπει ίσως να περιμένουμε άλλα οχτώ χρόνια με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (μία από τα ίδια) για να φθάσουμε στο ίδιο σημείο. Ξέρω ότι θυσιάζετε πολλά, άλλα πιστεύω ότι αξίζει. Μακάρι, δίνετε σε μας τους νέους μία ελπίδα. Ελπίζω να μην μας διαψεύσετε.

Ανώνυμος είπε...

Περιθωριοποίηση & ΘΑΝΑΤΟΣ στους Καρακατσόπουλους, που κρατούν τη χώρα πίσω και διατηρούν ένα αντιδημοκρατικό, άρρωστο και άλογο σύστημα λαμογιάς και κομματοκρατίας!

Ανώνυμος είπε...

Έχω μάθει να είμαι πολύ επιφυλακτικός ( ως καχύποπτος) με τους πολιτικούς και αυτό από μόνο του συνιστά παταγώδη αποτυχία για την πολιτική σκηνή της χώρας.
Χαίρομαι για τον λόγο και τις πράξεις σας, γιατί φανερώνουν μια διαφορετική προσέγγιση στο ρόλο του πολιτικού σήμερα.
Δεν ψήφισα ποτέ και ούτε πρόκειται να ψηφίσω την Ν.Δ. γιατί ιδεολογικά σαν χώρος πρεσβεύει κατι που απέχει απόλυτα από αυτό που εγώ θέλω από ένα πολιτικό σύστημα (είμαι παιδί του καλώς εννοούμενου σοσιαλισμού). Δυστυχώς πλέον ανήκω στην μεγάλη ομάδα ανθρώπων χωρίς πολιτική "στέγη".
Περιμένω να δω νέες προσεγγίσεις ακόμα κι αν αυτές δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου. Νέα ήθη και ουσιαστικό λόγο, από τους ανθρώπους που θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα μου.
Η πολιτική και οι αξίες είναι υπερκομματικές και ένας σκεπτόμενος άνθρωπος πρεπει να πράττει κατά συνείδηση,
αλλιώς καταλήγεις να είσαι ανθρωπίσκος, υποχείριο και πρωτόγονος ( σαν τα εμετικά όντα που εμφανίστηκαν και στο ιστολόγιο σας με τη μορφη ΟΝΝΕΔιτών ).
Αφήστε τους στο βούρκο τους να κυλιούνται, έτσι τουλάχιστον θα μπορούμε να τους ξεχωρίζουμε από την μπόχα.
ΟΙ πράξεις σας από εδώ και πέρα θα δείξουν πόσο άξιος είστε, αλλά ως τότε ελπίζω με αυτή σας τη στάση να έχετε ανοίξει έναν δρόμο για όλους τους συναδέλφους σας.
Για το καλό όλων μας

Ανώνυμος είπε...

Καλά δε μπορεί κάποιος να κατεβάσει τις χυδαιότητες που γράφει ο «κύριος» καρακατσόπουλος. Έλεος…
Δεν είμαι μπλόγκερ. Ένας φοιτητής από την Αρκαδία είμαι που εκτιμώ τον Τατούλη.
Ντροπη σας «κύριε» καραγκιοζόπουλε.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρατια μας ειναι κοινοβουλευτικη και οχι κομματικη.

Συνεχιστε τον αγωνα σας μεσα και εξω απο την Βουλη και αγνοηστε ολους αυτους που ανηκουν σε κομματικα κοπαδια και που δεν εχουν κανενα αλλο κινητρο παρα μονο το δικο τους συμφερον.

Πολυ συντομα ολοι αυτοι θα ειναι ενα λυπηρο παρελθον!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Δεν ψηφίζουμε τους βουλευτές για να είναι ένα άβουλο μπουλούκι, ένας συρφετός χειροκροτητών που ακολουθεί τον αρχηγό του. Τους θέλουμε σκεπτόμενους, να ψηφίζουν κατά συνείδηση. Μόνο έτσι θα είναι αντιπροσωπευτική η δημοκρατία και θα ξέρουμε ότι η ψήφος μας έχει κάποια σημασία και γίνεται σεβαστή η βούληση του λαού. Δημοκρατία με άλλα λόγια.

Σήμερα μαντρώνουν τους βουλευτές για "το καλό της παράταξης" και τους βουλώνουν το στόμα βάζοντας την παράταξη πάνω από όλα. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και όλοι οι άλλοι θα είναι κάποτε λεπτομέρεια της ιστορίας. Οι πολιτικοί όμως που σκέφτονται και πράττουν σωστά θα μένουν στην ιστορία και στη συνείδηση του λαού, εν ονόματι του οποίου γίνονται όλα. Άλλωστε δε νομίζω ότι θυμάται κανείς σήμερα σε ποια παράταξη ανήκε ο Τρικούπης, ούτε ενδιαφέρει κανέναν σε ποια μεγάλη "δημοκρατική παράταξη" ανήκε ο Βενιζέλος.

Πρωθυπουργέ, ήρθε η ώρα να αφήσεις το κλισέ "θα είμαι απόλυτος", να το κάνεις πράξη και αν δεν μπορείς να διώξεις αυτούς που λυμαίνονται την εξουσία για ίδιον όφελος να παραιτηθής. Πολύ έντιμο θα είναι και σίγουρα θα το εκτιμίσουμε.

κ. Τατούλη εύγε. Να έχεις το θάρρος της γνώμης σου. Αλλιώς θα στέλναμε πρόβατα στη βουλή και όχι ανθρώπους.

Γ. Μαρκάκης

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο κύριε Τατούλη! Επίσης θα παρακαλούσα σε αυτούς που σχολιάζουν ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ γιατί υπάρχει και θεός και βλέπει!!!!!
Άλλωστε ο λαός μπορεί να κρίνει ποιος του λέει ψέματα και τον κλέβει και ποιος πράττει κατά συνείδηση.

Ευχαριστούμε κύριε Τατούλη για το θάρρος και τη γενναιότητας σας.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο κύριε Τατούλη! Επίσης θα παρακαλούσα σε αυτούς που σχολιάζουν ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ γιατί υπάρχει και θεός και βλέπει!!!!!
Άλλωστε ο λαός μπορεί να κρίνει ποιος του λέει ψέματα και τον κλέβει και ποιος πράττει κατά συνείδηση.

Ευχαριστούμε κύριε Τατούλη για το θάρρος και τη γενναιότητας σας.

Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος είπε...

Όποιος αμφιβάλει γιά ότι φράφω και δηλώνω όπως ο ηλήθιος που αμφιβάλει γιά τα στοιχεία μου ας επικοινωνήσει μαζί μου !!!!!!!!!!
Το ανώνυμος πάντως δεν έχει κανένα στοιχείο!!!!!!!!!!!

Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος είπε...

AAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXX
Ως πότε οι ηλήθιοι που δεν κατάλαβαν τι έχει γίνει στα 20 χρόνια της επάραττου δεν θα σκέπτονται και αντι να κοιτάνε την τσέπη οτυς σήμερα να μπορούν να διαβάσουν οικονομικά δεδομένα!!!!!!!
Δόξα τον Θεό όμως εμείς οι σκεπτόμενοι είμαστε μεγάλο ποσοστό και είμαστε στην θέση να κατηχούμε τους υπόλοιπους αδαής ή και ακόμη έστω ικανοποιητίκό ποσοστό από αυτούς

Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος είπε...

Γιά τον κο Μπενέα
Ντροπή σου που μετά από τόσους όσους λες τουλάχιστον αγώνες που έγινες ΠΑΣΟΚος σαν τον ΠΡΟΔΟΤΗ

Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος είπε...

Τελικά η Χώρα κυνδινεύει μόνο από ΤΑΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ
ευτυχώς είναι ΕΛΛΑΧΙΣΤΟΙ

Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος είπε...

Ρε Καρακατσόπουλος Αλέξανδρος για πές μας καραχουντικός είσαι; Γιατί φένετε πώς έχεις πρόβλημα με την δημοκρατία. Μάθε οτί στην δημοκρατία κάτι περιθοριακά φασιστόμουτρα σαν και εσένα εμείς οι Hacker του κυβερνοχόρου σας αγνοούμε αλλα και τα λόγια σας τα επιστρέφουμε εναντίων σας.

ELA RE MEGALE
Ποιός σε έχρησε Hacker του κυβερνοχόρου
Ο ύπνος του δικαίου στους αδαής!!!!!!!!!!!

Α.Α.Τ. είπε...

Κύριε Τατούλη

Καλά κάνετε και αφήνετε όλα τα σχόλια.
Είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα που φανερώνει ποιοί είμαστε και τι επίπεδο έχουμε (γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι).
Αφήστε τα για να μπορούμε να μετρήσουμε πόσοι είναι αυτοί που οι λέξεις που ξέρουν να χρησιμοποιούν για να συνεννοούνται είναι μια δεκάδα.
Για να μετρήσουμε πόσοι είναι αυτοί οι "μορφωμένοι" που θέλουν να μας δείξουν το δρόμο μπροστά.
Για να μετρήσουμε πόσοι είναι αυτοί που δεν έμαθαν ποτέ τι σημαίνει "εκκλησία του δήμου".
Για να μετρήσουμε πόσοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι η λέξη ΠΑΡΑΤΑΞΗ ταυτίζεται με τη λέξη ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (όποιο "χρώμα" και αν έχει η παράταξη).
Για να μετρήσουμε πόσοι θεωρούν "τα δικά τους, δικά τους και τα δικά μας, δικά τους".

Να μετρήσουμε δηλαδή, αυτούς που μας έδιωξαν και μας διώχνουν κάθε μέρα.

Αφήστε τα λοιπόν, για να δούμε ποιές είναι οι ελπίδες.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
MiHat είπε...

Κύριε Τατούλη,

Ψιλοσωστά μιλάτε, αλλά κατα την γνώμη μου κινείστε λανθασμένα. Όταν κανείς ξεκινά κάτι με τόσους εχθρούς, δύσκολα πάει μακριά..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Divaynne είπε...

τουλάχιστον αν δεν παραιτηθείτε, δεν ρίχνετε και την κυβέρνηση να ξεμπερδεύουμε...?

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησε ο λιθοβολισμός του Τατούλη από τα MME μόλις τον έδιωξε ο Καραμανλής. Τόσο καιρό που τα ‘λεγε τον είχανε πρώτη μούρη στα κανάλια. Τώρα όμως που δεν ανήκει πια στο δικομματικό σύστημα, δεν συμφέρει κάποιους να έχει θετική προβολή και ικανότητα επιρροής ένας ανεξάρτητος Τατούλης.

Δεν έχουνε μεγάλη σημασία οι προθέσεις του Τατούλη. Κατά πάσα πιθανότητα η «επανάσταση» του δεν είχε αφετηρία κάποια ηθικά διλήμματα, αλλά πιο πολύ το γεγονός ότι έμεινε χωρίς υπουργείο για πολύ καιρό και συνεπώς άνευ κουτάλας. Σημασία έχει ότι μια μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού λέει αυτά που έλεγε ο βουλευτής από την Αρκαδία. Το 70% του ελληνικού λαού που δεν θα ψήφιζε τη ΝΔ σήμερα βάση των δημοσκοπήσεων, έχει καταλάβει ότι η ΝΔ δεν θα φέρει καλύτερες μέρες σ’ αυτό το τόπο. Όποιες και να’ ταν οι προθέσεις του, ο κύριος Τατούλης δεν ευθύνεται για τους κουμπάρους, για τα ομόλογα, για το Βατοπέδι, για την προκλητικότητα των βουλευτών που χέστηκαν στα φράγκα επί της τωρινής θητείας της ΝΔ, και δεν δίσταζαν να προβάλουν αυτό το πλούτο, σε μια εποχή που ο μέσος έλληνας δυσκολεύεται και ζει με δάνεια. Εκεί θα έπρεπε να στραφούν οι Νέοδημοκράτες που κράζουνε το Τατούλη … εκεί είναι η αιτία της κατρακύλας και όχι ο Τατούλης. Επί 20 χρόνια, φωνάζανε για την σήψη του ΠΑΣΟΚ και την δυσοσμία. Τους ρωτάω όλους… τα σκατά δεν σας βρωμάνε όταν βγαίνουνε από γαλάζιους κώλους ;;

Όταν επιμένουνε διάφοροι ότι ο Τατούλης εκλέχτηκε με την σημαία της Νέας Δημοκρατίας και συνεπώς είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί και να στηρίζει την γραμμή του κόμματος που χαράζεται από το πρωθυπουργό της χώρας, τον Κώστα Καραμανλή, τότε γίνονται ακόμα πιο αυτονόητα αυτά που έλεγε ο Τατούλης. Όταν οι βουλευτές δεν έχουν την ελευθερία κρίσης και ανεξάρτητης απόφασης, και πρέπει να ακολουθούν τη γραμμή του πρωθυπουργού, τότε είναι ξεκάθαρο ότι ο πρωθυπουργός ευθύνεται για την κατάσταση της χώρας. Και γιατί να υπάρχουν βουλευτές αν αυτοί δεν έχουνε το δικαίωμα να διαφωνήσουνε με τη γραμμή του κόμματος, ειδικά όταν αυτή αλλάζει και δεν έχει καμία σχέση με τις προεκλογικές εξαγγελίες ;; Καλύτερα να μην πληρώνουμε βουλευτές που δεν έχουνε το δικαίωμα να διαφωνούν με τους ηγέτες των κομμάτων. Τσάμπα λεφτά.

Και γιατί να επιστρέψει την έδρα ο κύριος Τατούλης ;;; 151 έδρες είναι υπέρ αρκετές για ένα κόμμα που δεν ξεπερνάει το 30% σε καμία δημοσκόπηση. Με απλή αναλογία, θα έπρεπε να έχει μόνο 90 βουλευτές με τα σημερινά ποσοστά της.
Η εκλογική σχέση του Τατούλη με την ΝΔ είναι αμφίδρομη. Ο Τατούλης βγήκε με την ΝΔ, αλλά η ΝΔ βγήκε με 5 Τατούληδες στην επαρχία .. που της έφεραν αρκετούς ψήφους και όχι μόνο από παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ.

Ο Τατούλης είπε το αυτονόητο... Φταίει ο Καραμανλής… είτε επειδή τα ήξερε όλα και συμφωνούσε .. είτε επειδή είναι τόσο άσχετος που δεν πήρε χαμπάρι τίποτα. Και στις δυο περιπτώσεις φέρει μεγάλες ευθύνες.

Ανώνυμος είπε...

Κε Καρακατσόπουλε
Σχολιάσατε την τοποθέτησή μου και έχω να σας πω τα εξής:
Πάνω από τους αγώνες γι' αυτή την παράταξη βάζω την αξιοπρέπειά μου, την δική μου αλλά και της οικογενείας μου, που καταρρακώθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
Μεγαλώνω τα τρία παιδιά μου - άριστα στις επιδόσεις του σχολείου - ζητώντας τους να μείνουν μακρυά από τα ναρκωτικά και μακρυά από τα κόμματα.
Τόσο απαράδεκτη είναι η συμπεριφορά του κόμματος, απέναντι σε όλους όσους το στήριξαν τα πέτρινα χρόνια, που μας έκαναν γενίτσαρους. Αυτά που σου γράφω κράτα τα για το βράδυ κάποιων εκλογών που τα φώτα θα σβήσουν ! ! !
Εδώ ο χώρος δεν προσφέρετε για τέτοιου είδους προσεγγίσεις, αλλά είμαι στην διάθεσή σου εγώ και όλο το αρχείο μου για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι.
Και μια παράκληση.
Να είσαι πιο ευπρεπής στα σχόλιά σου απέναντι σε οιονδήποτε.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Κε Τατούλη,

Χρειάζεται να φανερωθούν οι υπεύθυνοι της κατηφόρας που πήρε η Ελλάδα, η χώρα που θα αφήσομε στα παιδιά μας.
Ήδη σκέψεις μου δημοσιευμένες τον Οκτώβρη του 2008 επαληθεύονται:

Ο Κος Γκρίσπαν μας είπε ότι έκανε λάθος στις μεθόδους διαχείρισης των οικονομικών δεδομένων μέσα σε καθεστώς ελεύθερης αγοράς. Έχω όμως την εντύπωση ότι ένας πρωτοετής φοιτητής του οικονομικού τμήματος του πανεπιστήμιου που αποφοίτησε ο Κος Γκρίσπαν θα τα κατάφερνε καλλίτερα.Το ίδιο βέβαια ισχύει και για πολλούς άλλους μεγαλο-οικονομολόγους που διαχειρίστηκαν την οικονομία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις άλλες ελεύθερες ή ‘’ελεύθερες’’ οικονομίες. Τόση μεγάλη αφέλεια είχαν οι τράπεζες στις ΗΠΑ να δανείζουν τον κοσμάκη χωρίς εγγυήσεις ? Και οι Ευρωπαίοι που δεν έπαιρναν τέτοια ρίσκα στις χώρες τους δεν ήξεραν ή δεν έβλεπαν τα ρίσκα αυτά των τραπεζών στις ΗΠΑ ? Γιατί λοιπόν εμπιστευόντουσαν τραπεζικά προϊόντα αυτών των αμερικάνικων ρίσκων ? Νομίζω ότι οι αιτίες είναι άλλες, ότι είναι ενσυνείδητα εγκληματικές και όχι ανθρώπινα λάθη. Απλά μας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Μοιάζει πολύ με την κατά Κον Σανιδά ‘’παραπλάνηση των υπουργών’’. Χαρακτηριστικό αυτό που μου είπε φίλος μου οικονομολόγος: Θα πρέπει να πάμε να καταθέσομε τα πτυχία μας ! Νομίζω ότι αν θα πρέπει να καταθέσει το πτυχίο του θα είναι για την περίπτωση που τον έπεισαν τα παραμύθια του Γκρίσπαν και των ομοίων του.
Μόνο με άνωθεν εντολή θα μπορούσε να κάνουν οτιδήποτε ο Κος Ρουσόπουλος και οι άλλοι Υπουργοί σχετικά με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Ειδικά για τον κύριο Ρουσόπουλο εάν αληθεύουν οι κατηγορίες εναντίον του, τότε σίγουρα ότι έκανε το έκανε εν γνώσει του Κου Καραμανλή. Εξ’ άλλου ο τελευταίος το δήλωσε ότι γνωρίζει τα πάντα. Αποδεχόμενος την παραίτηση του Κου Ρουσόπουλου είτε ομολογεί την ενοχή του είτε αδίκως αποπέμπει τον Κο Ρουσόπουλο. Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να παραιτηθεί και ο ίδιος. Λυπάμαι που τον ψήφισα για πρωθυπουργό. Και να σκεφτεί κανείς ότι υπουργός στην Ελληνική γλώσσα σημαίνει υπηρέτης !
Αλήθεια έτσι το έχω απορία: πως είναι δυνατόν μία νηπιαγωγός το 2004 να αποφοιτά από το ιατρικό τμήμα του πανεπιστημίου το 2007 ? Πιθανόν να είναι έτσι ή να κάνω λάθος στην ημερομηνία εγγραφής στο Ιατρικό τμήμα, αλλά όσους ρώτησα την ίδια απορία είχαν. Ας με διαφωτίσει κάποιος.
Τελικά για να μην αισθανόμαστε συνέχεια κοψοχέρηδες καλλίτερα στις επόμενες εκλογές να μαυρίσομε τον δικομματισμό των συνενόχων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ! Βέβαια τα ΜΜΕ δεν παύουν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου έντεχνα με το ποιο κόμμα έρχεται πρώτο. Πιστεύω όμως ότι αυτή την φορά δεν θα τα καταφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Tελικά, ο Καραμανλής αποδείχτηκε η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών.
Εγώ ψήφισα Ν.Δ. το 2004 γιατί δεν μπορούσα να υπομένω άλλο το διεφθαρμένο Πασοκ. Τι πήρα πίσω; Οιονεί κατάργηση του ΑΣΕΠ, περισσότερη αναξιοκρατία και γραφειοκρατία και τώρα πλέον ως νέος ελεύθερος επαγγελματίας κατάργηση του αφορολόγητου...
Δυστυχώς η κατάσταση είναι ασφυκτική και κάποιοι κύριοι μέσα στην Ν.Δ. θα πρεπε όχι απλά να ντρέπονται αλλά να μπουν στη φυλακή.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Kyrie Tatouli.
Eimai Ellinas ekswterikou.onomazwme Ilias Dolias kai politika entelws antithetos me thn nea dimokratia kai mazi sas.Alla ayto den me empodizei na sas dwsw ta therma kmou sygxaritiria gia thn genaia apofash pou peirate na orthosetai to anasthma mprosta sta megala symferonta kai na peite ta pragmata opws exoun.to kserate oti tha to plhrwsetai ayto k omws to kanatai.Ena megalo mpravo loipon.K egw me th seira mou kserw episeis oti sthn Ellada mas to 2008 h paidia den mas epitrepei tetoious irwhsmous kyrie Tatouli.kai prodwth tha sas poun;kai anandro tha sas poun kai ola ta synafi kosmhtika.Alla apo thn allh eimai sygouros oti stis epomenes ekloges (pou den vlepw n argoun)tha deite th diafora.Oi Ellines tha sas to antapodwsoun ayto pou kanatai.kai me poly megalh eyxaristhsh malista.
Egw prwsopika kai h oikogeneia mou opou kai na briskestai politika tha sas psifisw xwris deyterh skepsh.Tetoious P O L I T I K O U S
xreizetai h Ellada mas gia na ksefygei apo to telma pou thn exoun riksei oles oi kyverniseis meta thn metapolhteush me apokorifwma thn kyvernhsh SEMNA KAI TAPEINA.Ena megalo bravo loipon K Y R I E T A T O U L I.

Παναγιώτης Μπαρμπαγιάννης είπε...

Κύριε Τατούλη ,δυστυχώς μας πληγώσατε!
δυστυχώς μας προδώσατε!
Εάν δεν έχετε ιδιοτέλεια στις πράξεις σας θα πρέπει να επιστρέψετε την έδρα σας εκεί που ανήκει,δηλαδή στον λαό της Ν.Δ και συγκεκριμένα στον Αρκαδικό λαό.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 493   Νεότερο› Νεότερο»