Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Σχεδίασε το Λογότυπο Νεα Πελοπόννησος

http://www.neapeloponnisos.gr

Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν δημιουργική σύνθεση και ισχυρή συστράτευση. Το καινούριο – με την έννοια του μη εξαρτημένου, του μη συμβιβασμένου του μη φθαρμένου , αλλά του ρεαλιστικού, του καινοτόμου και του θαρραλέου- ψάχνει να εκφραστεί.

Η κοινωνική αλληλεγγύη επαναπροσδιορίζεται στις υγιείς βάσεις της ισότητας, της ισονομίας, της αξιοκρατίας, της κοινής αγωνίας για την επίλυση των κοινών μας προβλημάτων.

Τα τείχη του κομματισμού αλώνονται και οι πολίτες ανεξαρτητοποιούνται. Ενωμένοι και αισιόδοξοι μπορούμε όλοι να δώσουμε προοπτική ευημερίας στην ιδιαίτερη πατρίδα και τις οικογένειές μας, προκειμένου ο νέος θεσμός να φέρει μαζί του πνοή ανασυγκρότησης.

Το λάδι και τα αμπέλια του τόπου μας είναι στοιχεία με διαχρονικούς συμβολισμούς. Η αειφορία είναι μια έννοια πολύ πιο μεγάλη, πολύ πιο βαθιά από τα ευκαιριακά και ευπώλητα συνθήματα. Είναι τρόπος ζωής.

Σε αυτήν την προσπάθεια – της εικαστικής αποτύπωσης του τρόπου ζωής που κρύβεται πίσω από τη «Νέα Πελοπόννησο»- σας καλούμε να συμμετέχετε.

Στείλτε μας το λογότυπο που σχεδιάσατε και μια σύντομη περιγραφή πίσω από την ιδέα που σας παρακίνησε. Τα χαρακτηριστικά, τα στοιχεία, τις ιδιότητες και τον συμβολισμό που θεωρείτε ότι σηματοδοτεί αυτό. Ένα από αυτά θα επιλεγεί ως σήμα της πολιτικής κίνησης. Όλα θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας.

http://www.neapeloponnisos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: