Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Με το Νίκο και την Μπέττυ- Περί Ομπάμα, ταμείων και οικογενειών

Συναντηθήκαμε στο γραφείο μου την περασμένη εβδομάδα για μια συζήτηση που ξεκίνησε από διάφορα θέματα για να καταλήξει στην υπόσχεση για μια επόμενη κουβέντα με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία: "Μετά το πολιτικό σύστημα, Τι;".



Η γνωριμία μας ξεκίνησε εδώ και χρόνια, από τότε που άρχισα να διαβάζω στο http://www.nylon.gr/ την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία του Νίκου. Στη συνέχεια, πριν από λίγες μόλις εβδομάδες, διαπίστωσα ότι τα παιδιά είχαν κάνει ένα βήμα παραπέρα με ένα νέο Podcast, που μπορεί κανείς να δει στο http://www.publicbrainlab.com/. Εξαιρετική προσπάθεια, που βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο.



Η συζήτηση ήταν πολύ ευχάριστη και ο χρόνος κύλησε γρήγορα, ανάμεσα σε θέματα όπως το φαινόμενο Ομπάμα στις ΗΠΑ, τα πολλά ταμεία των κομμάτων, τους επιχειρηματίες των media που χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς τα Μέσα, περί οικογενειοκρατίας, και η διερεύνηση των δυνατοτήτων για νέες "οριζόντιες συμμαχίες" στην πολιτική ζωή του τόπου.



Τη συζήτηση με το Νίκο και τη Μπέττυ μπορείτε να την ακούσετε εδώ (είναι χωρισμένη σε δύο αποσπάσματα):

http://www.publicbrainlab.com/2008/06/petros-tatoulis/

http://www.publicbrainlab.com/2008/06/pbl6-petros-tatoulis-partb/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε κι εμείς για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Πιστεύω ότι βγήκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, αρκεί ο διάλογος να συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα. Online και offline, με περισσότερους συνομιλητές. Με ειλικρίνεια και (καλώς εννοούμενο) πάθος.

Καλή συνέχεια.

g vrettos είπε...

Τελικά ο Πέτρος Τατούλης απεδείχθη "τζάμπα μάγκας" και υπερψήφισε το χωροταξικό νομοσχέδιο, παρά τις κορώνες του και τις υποτιθέμενες αντιρρήσεις του! Ταυτόχρονα βγήκε να στηλιτεύσει την κομματική πειθαρχία, λέγοντας οτι "μιλάμε για μια κατ' ανάγκη δημοκρατία και σε αυτή φτάνουμε"! Ωστόσο, ο ίδιος υπάκουσε πειθήνια στην κομματική αυτή πειθαρχία, κάνοντας το περιεχόμενο των δηλώσεών του να φαντάζει φαιδρό