Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Διαψεύσαμε τις ελπίδες...

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που παραχώρησα στο Έθνος, εδώ:

http://www.tatoulis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=284&Itemid=156

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπεσαν οι μάσκες στην ΝΔ.

Ο Βασιλιάς είναι γυμνός και μόνο οι διαγραφές έχουν μείνει σ΄ένα καταρρέον σύστημα, απ'ότι φαίνεται.

Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο στην λαίλαπα λάσπης που αναμένεται.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κ. Τατούλη

Καταρχάς προτού ξεκινήσω το σχολιασμό μου, θα ήθελα να τονίσω εμφατικά ότι ΔΕΝ ανήκω στη ΝΔ και ούτε σε κάποιο άλλο κόμμα. Πορεύομαι πολιτικά βάση αρχών με γνώμονα τα συμφέροντα της Ελληνικής κοινωνίας όπως τα αντιλαμβάνομαι.

Στη δική σου περίπτωση και σε σχέση μετα σημερινά συμβάντα, έχω μόνο να πω τη γνωστή ρήση "Τα στερνά τιμούν τα πρώτα".

Κατέστρεψες στην ουσία την πολιτική σου καριέρα , φαινομενικά άνευ λόγου και αιτίας.

Οι κατά καιρούς παρεμβάσεις σου στο τύπο στερούνται βαρύτητας γιατί στην ουσία επαναλάμβανες κατηγορίες του Τύπου εναντίον της ΝΔ-Καραμανλή, αφότου είχαν ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ.

Με απλά λόγια σε μεγάλο τμήμα της κοινωνίας έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι εκτελούσες εντολές άλλων.

Αυτό δεν το συμμερίζομαι αλλά πιστέυω ότι ένας έμπειρος πολιτικός σας εσένα θα έπρεπε να το λάβει σοβαρά υπόψη προτού πηδήσει στο "πολιτικό κενό".

Ασχολουμαι επαγγελματικά με την πολιτική επικοινωνία και ειλικρινά είμαι εξαιρετικά καχύποπτος για τις κινήσεις σου ως κοινοβουλευτικός ανήρ. διότι στερούνται πολιτικής στρατηγικής και επιπλέον πιστεύω ότι βλάπτουν Ελληνικά συμφέροντα.

Κρίνοντας από το πολιτικό βιογραφικό σου, μπορώ να διακρίνω ότι δεν διαθέτεις ουσιαστικές περγαμηνές κοινωνικών αγώνων ούτε έχεις στη μέχρι τώρα 30χρονη σταδιοδρομία σου εκτεθεί με ορατούς κινδύνους, υπέρ των "δικαίων του λαού" και της "παράταξης".

Χωρίς την παραμικρή υπόνοια προσβολής,ωφείλω ως ενεργός πολίτης να είμαι άτεγκτος όπως είμαι και σε οποιονδήποτε πολίτη ανεξαρτήτως θέσης, ιδεολογίας και πεποιθήσεων.

Μέχρι στιγμής έχεις μείνει εκτός ουσιαστικής κριτικής των ΜΜΕ που αρέσκονται στο να διασύρουν τους πολυεμφανιζόμενους στα Μέσα πολιτικούς, γεγονός που επιπλέον ενισχύει την άποψη πολλών ουδέτερων αλλά λίαν ισχυρών παρατηρητών ότι υπάρχει -ενδεχωμένως με την αγνοιά σου- προώθηση των δηλωσεών σου προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί σε ακυβερνησία ή σε έναν "θίασο" διακυβέρνησης υπό τον αστερισμό Παπανδρέου-Τσίπρα-Αλαβάνου.
Το τελευταίο μάλιστα ίσως να είναι και χειρότερο απο το πρώτο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.


Φέρεις ευθύνη Κ. Τατούλη γιατί μέχρι στιγμής δεν έχεις δώσει καμία απάντηση σε σχέση μετα ανωτέρω.
Το γεγονός ότι είσαι πολιτικός καριέρας και ουχί κάποιος που ασχολήθηκε ευκαιριακά με την πολιτική, σε βαραίνει με μεγαλύτερες ευθύνες αφού γνωρίζεις τις επιπτώσεις των πραξεών σου.

Τέλος ελπίζω η όλη μέχρι στιγμής "ανεξήγητη" συμπεριφορά σου να μην ωφείλετε όπως εκτιμούν πολλοί, σε επηρεασμό από ξένα κέντρα αποφάσεων όπως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ-ΗΠΑ.
Δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη γιατί αρνούμε να πιστέψω ότι εν έτη 2008 μπορεί η πολιτική ζωή της χώρας να οδηγηθεί σε τόσο ποταπές πρακτικές που θα ζημιώσουν τα μάλλα τα εθνικά μας συμφέροντα και ουσιαστικά και τα Αμερικανικά, εμμέσως.

Απαντήσεις όμως χρειάζεται η κοινωνία, γιατί είσαι ΑΙΡΕΤΌΣ και όχι διορισμένος.



Υ.Γ Ευελπιστώ ότι το παρόν σχόλιο θα δημοσιευτεί. Χωρίς να θέλω να πιέσω, σε περίπτωση μη δημοσίευσης θα αναγκαστώ να το αποστέιλω σε μία σειρά δημοφιλών μπλογκ ως "μη αναρτηθέν σχόλιο".
Είμαι σίγουρος όμως ότι θα το αναρτήσεις...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι όλοι οι δημόσιοι λετουργοί να ήταν σαν κι εσάς...

Καππαδόκης είπε...

Αγαπητέ Πέτρο,

Ανεξάρτητα αν συμφωνώ η όχι με τα λεγόμενα σου στο "Εθνος", μόλις διάβασα την συνέντευξη δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι θα διαγραφείς. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω μεγαλύτερη ικανότητα από σένα σε τέτοιου είδους προφανείς προβλέψεις. Αρα???

Ανώνυμος είπε...

pote den elpizame se esena. eutixws pou efiges na katharisei to komma mas...
na to bgaleis kai apo to official site s. DEN eisai pleon stin Nea Dimokratia.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κύριε Τατούλη
Πιστεύω ότι καλώς ο Πρωθυπουργός σας διέγραψε. Απο ότι φαίνεται η προηγούμενη διαγραφή σας δεν σας έμαθε τίποτα. Όσο ήσαστε στην κυβέρνηση συμφωνούσατε με αυτά που έκανε ο Κώστας Καραμανλής. Όταν χάσατε την καρέκλα αρχίσατε να συμπεριφέρεστε απαράδεκτα. Αν πραγματικά αγαπάτε την παράταξη πρέπει να παραιτηθείτε και να αφήσετε την Βουλή. Ο λαός της Αρκαδίας σας εξέλεξε για να εκφράζετε σωστά και να μην προκαλείτε ζημιά στην παράταξη αμφισβητώντας τον αρχηγό σας.
Με καθόλου εκτίμηση
Μια οπαδός της Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κύριε Τατούλη
Πιστεύω ότι καλώς ο Πρωθυπουργός σας διέγραψε. Απο ότι φαίνεται η προηγούμενη διαγραφή σας δεν σας έμαθε τίποτα. Όσο ήσαστε στην κυβέρνηση συμφωνούσατε με αυτά που έκανε ο Κώστας Καραμανλής. Όταν χάσατε την καρέκλα αρχίσατε να συμπεριφέρεστε απαράδεκτα. Αν πραγματικά αγαπάτε την παράταξη πρέπει να παραιτηθείτε και να αφήσετε την Βουλή. Ο λαός της Αρκαδίας σας εξέλεξε για να εκφράζετε σωστά και να μην προκαλείτε ζημιά στην παράταξη αμφισβητώντας τον αρχηγό σας.
Με καθόλου εκτίμηση
Μια οπαδός της Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη συγχαρητήρια.

Στο νυχτερινό δελτίο θαύμασα για μία ακόμη φορά τόν πολλά υποσχόμενο για το πολιτικό σύστημα λόγο σας.

Μακάρι και άλλοι πολιτικοί να ακολουθούσαν το παράδειγμά σας.

Συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ,ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε το παραμυθάκι. Για όλα τα σκάνδαλα ο Τατούλης φταίει;
Για τους Υπουργούς ο Τατούλης φταίει!
Για την ακρίβεια ο Τατούλης φταίει!
Για τη Βιστωνίδα και τον Εφραίμ ο Τατούλης φταίει!
Για τα χάλια της οικονομίας ο Τατούλης φταίει!
Μεγάλο λαμόγιο ο Τατούλης.
Έχει και επαφές με ξένες δυνάμεις και πράκτορες.
Επομένως κάνει για Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο Γιάννης Μανώλης, ο γιαλατζή αντάρτης και έκανε λόγο για συνομωσία σε βάρος του πρωθυπουργού απο τον Πέτρο Τατούλη, τη ΣΙΑ και της Μοσάντ.

Πράγματι υπάρχει συνομωσία.
Μόνο που αυτή είναι σε βάρος του λαού και του δημοσίου χρήματος απο την άθλια κυβέρνησή σας! Απο την κυβέρνηση της Μεγάλης Αρπαχτής των Ομολόγων, απο την κυβέρνηση που διαπλέκεται με τον Εφραίμ για να ληστέψει την Δημόσια περιουσία.
Ναι αυτή είναι συνομωσία, οργανωμένη και μεθοδευμένη…
Κουφάλες δεν ξαναγελάτε τον κόσμο. Αλλά άξιος ο μισθός σας για την προσπάθεια που κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Προχώρα τώρα να τελειώνουμε. Με τους ψεύτες και τους κλέφτες.

Ανώνυμος είπε...

Το ταξίδι προς την Ιθάκη μόλις άρχισε…

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για τις αντοχές σου. Εγώ δεν ξέρω να θα μπορούσα…

Είσαι παλικάρι.

Ανώνυμος είπε...

Η λάσπη έρχεται…αλλά δεν κολλάει πάνω σου…

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε Πετρο,μια χαρα τα ειπες και τα λες σε ολα τα λαμογια.λες την αληθεια,και αυτο ποναει μερικους.συνεχισε να τους τα χωνεις και μην εχεις αναγκη κανεναν.μπραβο σου.εισαι λεβεντης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ειμαι Νεοδημοκράτης.Αυτό για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα.Τα τελευταία δε χρόνια ΔΕΝ φηφίζω κανένα απο τα 2 μεγάλα κόμματα.
Τωρα σχτικά με τα όσα έλεγες αλλά και έγραφες καιρό τώρα 1 μόνον εχω να σου πω.
α.Πολύ άργησες
β. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ΠΟΥ στην ευχή βρίσκεται ή "ΜΠΑΛΑ" ποιός αρχικά την πέταξε στην εξέδρα και γιατί.Oι Αμερικάνοι τι ρόλο παίζουν στο οτι θέλουν να ρίξουν τον ΚΩΣΤΑΚΗ (Κατα το ΓΙΩΡΓΑΚΗ).
γ.ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ "Καθήλωση" Καραμανλή και ανάδειξη ως ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ της ΝΤΟΡΑΣ.Της κόρης του Κου Γκαντέμη ή οποία έσπευσε να στηρίξει την Γεωργία στο θέμα των αποσχισθεισών επαρχιών της Ν. Οσετίας και Αμπχαζίας με αποτέλεσμα να έρθει η Ελλάδα σε άμεση ρήξη με τον Πούτιν και με τις συμφωνίες που έκανε ο Καραμανλής με τον Ρώσο ηγέτη.
Ενω ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα, δεν δήλωσε ακόμη την πολιτική που θα ακολουθήσει στον Καύκασο.
Το γ. Εχει παρθεί αυτούσιο απο άλλο BLOG.
Ευχαριστώ.
A.J.

Ανώνυμος είπε...

Eχεις τα guts να προχωρήσεις και να ξεσκεπάσεις πράγματα και καταστάσεις ;;;;; Αν το κάνεις αγαπητέ Τατούλη θα εισαι ενας απο τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που θα εχω σε μέγιστη εκτίμηση.
Ο ίδιος
A.J.

Ανώνυμος είπε...

Eλπίζω να ανεβάσεις τα 2 που εγραψα.
ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ.
A.J.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Πέτρο!
Είσαι ένας πραγματικός πολιτικός. Τα είπες όπως έπρεπε να τα πείς.
Αυτό και μόνο τα λέει όλα.
Οι στενόμυαλη που τώρα σε κατακρίνουν ας πάνε να δουν πως δουλεύουν οι υπόλοιπες κυβερνήσεις στον υπόλοιπο κόσμο. Τότε θα καταλάβουν ότι ο Πέτρος ακόμη λίγα είπε.
Δυστυχώς έτσι είναι οι περισσότεροι Έλληνες, δεν μπορούν να αποδεχθούν καμμία κριτική (Βλέπε χοντρό).
Πάντα τα κάνουν όλα σωστά, άσχετα αν είναι όλα λάθος.
Μπράβο Πέτρο! Για εμένα είσαι ο πιο σωστός πολιτικός στην Ελλάδα.
Ο μοναδικός! Εκλέχθηκες για να βοηθήσεις την χώρα όχι για να βοηθήσεις την τσέπη σου και αυτό το έδειξες και το δείχνεις με τις πράξεις σου.

Ανώνυμος είπε...

H ΠΙΚΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μ' ενοχλεί αφόρητα είναι ότι τα ΜΜΕ άρχισαν ανελέητο θάψιμο εναντίον σου.

Τώρα πλέον κινδύνευεις να σκιαγραφηθείς από τους καναλάρχες είτε ως γραφικός είτε ως υποκινούμενος από ύποπτα συμφέροντα!

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου πάσχει από αθεράπευτη ηλιθιότητα και παρασύρεται πολύ εύκολα...

Αλλά η υπονόμευση αυτή δεν είναι κάτι αναμενόμενο; Όλοι οι καναλάρχες είναι οι κύριοι υποστηρικτές της σημερινής πολιτικής κατάστασης και του δικομματισμού ως έχει. Το μόνο που αλλάζει είναι η κομματική τους προτίμηση ανάλογα με το αν προωθούνται τα συμφέροντά τους ή μη.

Καλή συνέχεια και ελπίζω ο ύστερος πολιτικός σου βίος να μην ακυρώσει τις τωρινές σου πράξεις.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα να αναμένεις τρομέρο λασπολόι από το πολιτικοεκδοτικό κατεστημένο. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και σοβαρά για να αποφύγεις ζημιά στο δημόσιο προφίλ σου.
Δυστυχώς στη χώρα μας, όποιος επεκτείνεται σε καθεστωτική κριτική, αντιμετωπίζεται ως γραφικός.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν περίμενα από σας να φτάσετε στο σημείο να κατηγορήσετε τον Πρωθυπουργό ,όταν και χάρις σ'αυτόν είσαι κάποιος.λυπάμαι για την κατάντια σας.Θα μπορούσα να σας 'πώ πολλά περισσότερα,αλλά δεν το αξίζετε ούτε και αυτό.Τουλάχιστον κάντε το αυτονόητο. ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. Εάν θέλετε να παραμείνετε τίμιος στα μάτια όλων όσων σας ψήφισαν.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου κ. Τατούλη
Δυστηχώς οι πολιτικοί σήμερα , στο μεγαλύτερο ποσοστό τους , είναι μπερδεμένοι ε τα ψυχικά τους πάθη . Οι περισσότεροι δεν μπορούν να διευθύνουν ούτε τη ζωή τους , ούτε τις αποφάσειος τους , γιαυτό και τους διευθύνουν οι άλλοι " οι πιο έξυπνοι ? " . Πρέπει να μάθουμε όλοι μας να ακούμε την εσωτερική μας φωνή και να εμπιστευόμαστε πάντα τον εαυτόν μας . Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από μένα για μένα , & από σένα για σένα , πιο είναι το καλό μας . Πρέπει παντού και πάντοτε στα σίγουρα να ξεφορτωθούμε όλες αυτές τις αυτομειωτικές ιδέες , και πρέπει να πάψουμε να νομίζουμε πως δεν ξέρουμε πιο είναι το καλύτερο για μας . Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τιμιότης σημαίνει, Αλήθεια στη σκέψη , Αλήθεια στα λόγια , Αλήθεια στα έργα ..Είναι μια αλήθεια για σας , γιαυτό και σας θαυμάζω .!!! Πράγματι ο βασιλειάς είναι γυμνός και μόνο οι διαγραφές πιστεύει ότι θα τον σώσουν από την κατάρευση που δυστηχώς δεν σταματιέται ... Καλή Δύναμη , καλή συνέχεια , κουράγιο ...είμαστε δίπλα σου .. Με εκτίμηση και αγάπη , φιλικότατα s.....s...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τατούλη,
Σας βρίσκω γενναίο και για αυτό σας συγχαρώ και σας στηρίζω…
Ωστόσο, άκουσα σήμερα –τυχαία- σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό ότι ήδη
συν-εργάζεστε με κάποιο έξω Κοινοβουλευτικό κόμμα (μου διαφεύγει το όνομα του)

Ισχύουν ή όχι οι αναφορές του σταθμού;

Ευχαριστώ

Τάκης Τ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΣΑΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ -ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ;- ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΕΤΕΒΑΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

stratos είπε...

Aν και δεν ψηφίζω ούτε πρόκειται να ψηφίσω ποτέ νέα δημοκρατία σε συγχαίρω γιατί τιμάς τα παντελόνια που φόρας.
Προχώρα μπροστά και άκου μόνο την συνείδηση σου
Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι πολιτικοί αληθινοί σαν εσένα
Μπράβο σου γιατί είσαι παλληκάρι

stratos είπε...

Aν και δεν ψηφίζω ούτε πρόκειται να ψηφίσω ποτέ νέα δημοκρατία σε συγχαίρω γιατί τιμάς τα παντελόνια που φόρας.
Προχώρα μπροστά και άκου μόνο την συνείδηση σου
Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι πολιτικοί αληθινοί σαν εσένα
Μπράβο σου γιατί είσαι παλληκάρι

Ανώνυμος είπε...

κυριε τατούλη η έδρα σας στην Αρκαδία ανήκει στη ΝΔ και οχι σε σας, γι αυτό πρέπει να παραιτηθείται τώρα. Αυτό ζητάει κάθε Νεοδημοκράτης Αρκάς που σας ψήφισε.Εφ όσον διαφωνείται παραιτείσθαι από βουλευτής έτσι είναι σωστό και όχι η δημιουργία πολιτικής αναταραχής σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση τετραετίας.
Ενας παλίος σας φίλος από την Τρίπολη

cretanpatriot είπε...

Πέτρο, πρόσεξε την επόμενη κίνησή σου. Θα ειναι αυτοκαταστροφή σου να ενταχθείς σ ενα απο τα 5 υπάρχοντα σαθρά κόμματα της Βουλής. Και ειδικά στα άκρα.
Θα σ ακτιμήσουν περισσότερο και οι αντίπαλοι σου ακόμα, αν ενώσεις τη δύναμή σου σ εναν νεο πολιτικό σχηματισμό της αρεσκείας σου.
Υπογράφουν το πααπάνω κειμενάκι 35 διαγραφέντες έλληνες δημοκράτες, απο τα υπάρχοντα σαθρά κόμματα.
Καλή συνέχεια Πέτρο.

"ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ"
( Ο.Ε.ΔΗ.Κ.)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
http://crteanpatriot.blogspot.com

E-mail: cretan.patriot@gmail.com
Tel. +30 6978500700

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΕΤΡΟ!!
ΤΟ 'ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 'ΚΑΝΕΣ. ΕΞΕΤΕΛΕΣΕΣ ΟΠΩς ΕΠΡΕΠΕ ΚΙ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ.
ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ, ΑΝΤΡΙΚΙΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ!
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΟΣΟΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ 'Η ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ".
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ "ΓΛΥΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΤΟ "ΣΚΥΨΙΜΟ" ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΩΚΟ;
ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ!!
PAN